Opublikowano 12 godzin temu12 godz. No trochę czekać mi kazano aż siądzie 1szy wynik a tu proszę odrazy złoty mecz. Brazylia pewniakiem zdobywa 3 pkt (a ja 6), smuci wygrana Paragwaju bo obstawiałem kebabowców. Dzisiejsze mecze mogą być arcy ciekawe. Niemcy powinny rozjechać ekipę kości słoniowej, Holandia Szkocja tu może być różnie, a Nippony dopiero z rana grać będą i też 3 pkt powinni ugrać.
Opublikowano 11 godzin temu11 godz. Ale, że Turcy odpadną w fazie grupowej to się nie spodziewałem. Nawet jednego ich meczu nie obejrzałem.
Opublikowano 10 godzin temu10 godz. Turcy xg ponad 2, grają w przewadze i nie mogą wbić bramki Paragwajowi. Powinni wywalić ich do strefy azjatyckiej.
Opublikowano 9 godzin temu9 godz. Specjalnie sobie budzik nastawiłem na Turków bo myślałem ze będzie fajny mecz, ale szybki gol ustawił spotkanie. Zresztą nie bylo to nic specjalnego w pierwszej połowie, więc drugiej już nie oglądałem.Dwa razy postawione na Turcję w typerku i 0 pkt Od nich już tylko kebab, w piłce stracili moje zaufanie.
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. Grając tak jak Brazylia czy Maroko, wygrywa się turnieje. Oczywiście szanse są ciężkie, bo inne zespoły też umieją grać. Ale trzeba zmaksymalizować szanse, nie popełniając błędów.Pokazuje to Ayoub Bouaddi, jeden z najgorętszych młodych talentów na świecie (za Diomande). W takim meczu, w którym Maroko ma przewagę, ten 18-latek jest mało użyteczny. On tylko umie zabierać piłkę i bronić, taki typowy defensywny pomocnik. Taki Busquets czy Veiria potencjalny. Na razie może nie błyszczy, ale sam fakt że mając 18 lat gra 90 minut w poważnej ekipie mówi za siebie.
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. Masakra z tą Turcją... Oni to jak nasza kadra - zawodnicy w wielu dobrych klubach, napinka, jadą po medale, a potem przychodzi faza grupowa, dwie wpadki z niżej notowanymi rywalami i do widzenia. Szkoda. To niewiarygodne, żeby mieć wczoraj tyle sytuacji, grać przez drugą połowę z przewagą jednego zawodnika i nawet nie wyrównać.W innych spotkaniach bez zaskoczeń. USA pewnie i w ładnym stylu ogrywa Australię, Maroko skromnie pokonuje Szkotów, a Brazylia zdobywa pewne punkty z Haiti. Inna sprawa, że obstawiałem jednak zdecydowanie wyższy wynik.
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. Miesiane miesiane kolejny po Czechach godny pełnomocnik naszej kadry. Czerwona za podcieranie nosa? Coraz ciekawsze te przepisy.
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Wielki turniej bez potężnej dramy organizacyjnej w obozie którejś z afrykańskich reprezentacji to po prostu mundial stracony. Tradycji stało się zadość i tym razem. Miano organizacyjnego cyrku na kółkach wędruje do Senegalu, którego selekcjoner pracuje na czarno, piłkarze nie dostali obiecanych premii, a jakby tego było mało, na zgrupowanie nie zabrano kucharza reprezentacji.
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Almiron to w ogóle taki futbolowy innowator od testowania nowych przepisów. W pierwszym meczu żółta za nurowanie po tym jak już wykonany wolny cofnięto według zasady "mistaken identity", w drugim meczu pierwsza w historii czerwona za zasłanianie ust.Co do tej pierwszej żółtej, to trwają nadal debaty, czy sędziowie poprawnie zinterpetowali przepisy i mogli to w ogóle zrobić hehe.Jeszcze to audio lol. Jakby dobry boss w gierce akcji zaczynał starcie.DECISION IS RED CARD
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Wyleciał za głupotę. Po co zakrywał te usta? Żeby zwyzywać przeciwnika? Bo nie wiem, jaki był inny cel takiego zachowania.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Ja od pojawienia się tej mody na zakrywanie mordy zastanawiam się czy oni się w ogóle słyszą przy takich konwersacjach. Najpierw sztaby wpajały grajkom, żeby cały czas zasłananiali się jak coś mówią na wszelki wypadek, żeby ktoś gdzieś czegoś z ruchu ust nie wyczytał, to teraz kategrocznie nie można, bo desyżon może być sroga.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Paragwaj piękny, wylecieć za zakrywanie ust to mega beka ale im mniej ich na boisku tym lepiej im się bro...gra. Najdłuższe ale i najpiękniejsze 45 minut tego Mundialu (chlip, chlip).
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Mam nadzieje ze ten szybki gol holendrów jest zwiastunem ogólnego rozpierdolu jaki zobaczymy w tym meczu.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. 4 minuty temu, Tokar napisał(a):To mogliśmy być myW sensie dostawać wpierdol od holendrów? Dobre tempo meczyk ma Edytowane 1 godzinę temu1 godz. przez GearsUp
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Oby Szwedzi nasmarowali dupy przed meczem, bo będzie srogie lańsko.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Beskitu, złamanie hydracyjne jednak wykorzystane przez tvp do reklamy mcd i laysów
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. My w eliminacjach mielismy dwa remisy własnie z holandią. Powinnismy tutaj być zamiast szwedów.
Opublikowano 58 minut temu58 min 1 minutę temu, pawelgr5 napisał(a):My w eliminacjach mielismy dwa remisy własnie z holandią. Powinnismy tutaj być zamiast szwedów.Dzisiaj jeszcze nikt tego napisał. Chyba. Odfajkowane.
Opublikowano 17 minut temu17 min Dobrze, ci co postawili na wygrana Holandnii to pewnie juz tylko jedne punkt