Opublikowano 14 godzin temu14 godz. 2 ładne brameczki. Proszę już taki wynik zostawić na modlę typerka.
Opublikowano 14 godzin temu14 godz. Dokładnie. Jebany. Niestety w tej edycji dane mi będą miejsca 30-39 w typerku.
Opublikowano 14 godzin temu14 godz. Dobra dawać tych napierdalaczy z Francji na odrutkę po tym słabym meczu.
Opublikowano 13 godzin temu13 godz. Kanada nie była zła generalnie ale ci napastnicy luja grali - David, Larin. No i brak Alphonso. Idę spać i obudzę się w nowym, lepszym świecie. Świecie bez reprezentacji Francji w Mundialu 2026. Edytowane 13 godzin temu13 godz. przez ciwa22
Opublikowano 13 godzin temu13 godz. 0-3 to nie jest za bardzo wynik, ktory odpowiada przebiegowi meczu Maroko tak naprawde wg mnie zagralo slaby mecz.Szkoda, ze Kanada nie strzelila pierwsza
Opublikowano 13 godzin temu13 godz. Nie wiem czy Lwy Atlasu odpoczywały/taki był plan, cofnęli się na początku bo gospodarz, czy po prostu słabizna.
Opublikowano 12 godzin temu12 godz. Są mecze w piłkę nożną i jest Paragwaj. Rewanż za 2002 odfajkowany, jedziemy z rokiem dziewięćdziesiątym ósmym. Pamiętamy ci to, Laurent. Pozdrawiamy.
Opublikowano 11 godzin temu11 godz. 17 minut temu, Il Brutto napisał(a):Czilawert jeszcze gra? gole strzela?Pluje Ronaldinho do ucha?
Opublikowano 11 godzin temu11 godz. Paragwaj jednak ma swój styl, piłki nie dotkną ale okazje im ciężko zrobić.
Opublikowano 11 godzin temu11 godz. Mbappe pewnie opuści ten mecz na noszach, a Paragwaj bez kartki xDD. Grają na Michniewicza.
Opublikowano 11 godzin temu11 godz. Flaki z olejem miła strasznie. W 97 minucie się rozkręci znając ten mundial
Opublikowano 11 godzin temu11 godz. Dobry mecz. Czuję, że w Killianie drzemie niecierpliwość z racji próby rywalizacji z Lachonelem, Harrym i Wikingiem.EDIT: Wiedziałem! Kilian jaki sęp - ręką chciał strzelić. Edytowane 10 godzin temu10 godz. przez ciwa22