Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Mistrzostwa Świata w Piłce Nożnej 2026 - Kanada, Meksyk, USA

Featured Replies

• Odpowiedzi 2,7 tys.
  • Wyświetleń 91,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Przydałby się koncert przed dogrywką

• rafanus2
    rafanus2

Moi drodzy Amerykanie. Właśnie obejrzałem mecz. Wszyscy go oglądaliśmy. I powiem wam jedno: to był największy przekręt w historii futbolu. Większy niż wszystkie razem wzięte. Uwierzcie mi. Mówią, że B

Opublikowano

Szwajcarzy bez pomysłu, idealny rywal dla Argentyny.

Opublikowano
2 godziny temu, ciwa22 napisał(a):

Sam już nie wiem co myśleć.

Ebola też nie wiedział, więc na wszelki wypadek postanowił nie myśleć wcale.

Opublikowano
1 godzinę temu, Donatello1991 napisał(a):

No i 4 głównych faworytów w półfinale bez żadnych niespodzianek. Szkoda.

Wolałbyś, żeby burgery tam były po telefonie do łysego? Ja tam trzymałem kciuki za norwegów.

Opublikowano

Nie ma nic gorszego niż mundial/euro bez niespodzianek, piłka nożna to sport, gdzie zawsze wygrywają faworyci. Ostatnia niespodzianka to Grecja z 500 lat temu.

No ale sądząc po skrócie Szwajcaria sama sobie winna, mieli duże szanse na niespodziankę, podobnie jak Norwegia, wcześniej Egipt, Senegal, a w barażach Polska xD, szkoda tych drużyn, chyba głowa nie pomogła, trochę sędziowe i los.

Opublikowano
37 minut temu, PiotrekP napisał(a):

Wolałbyś, żeby burgery tam były po telefonie do łysego? Ja tam trzymałem kciuki za norwegów.

Burgery może nie, ale Norwegia czy nawet ta Szwajcaria czemu nie.

Opublikowano

Mundial dla mnie spoko

Abstrachujac od sedziow

Senegal na wlasne zyczenie, norwegia mogla wygrac, egipt braklo szczescia, szwajcarja z argentyna wlasna glupota

No moglo sie to wszystko skonczyc inaczej

Teraz mam nadzieje na final Hiszpania Anglia i w sumie mimo ze jestem za Hiszpania to mogli by Ci Anglicy sobie to wygrac

Opublikowano
2 godziny temu, Donatello1991 napisał(a):

No i 4 głównych faworytów w półfinale bez żadnych niespodzianek. Szkoda.

Też tak pomyślałem, choć chyba był taki moment, że Portugalia była wyżej niż Argentyna u buków.

Niespodzianki jednak przyszły wcześnie, a jak przyszło co do czego, to mamy chyba pierwszy raz w historii czwórkę faworytów w półfinałach. Zawsze było chociaż jakieś czwarte miejsce spoza tradycyjnych potęg, albo przynajmniej wszyscy stawiali tylko na Brazylię i Niemcy a ci odpadali.

Hiszpania-Francja niby przedwczesny finał, ale ciekaw jestem, czy ktoś zamierza zatrzymać Messiego, bo to co ten koleś odpierdala w dosłownie każdym meczu to jest niespotykane, koleś jest dosłownie w każdym meczu o dwie głowy nad innymi.

Opublikowano

Na teraz to chciałbym finał Argentyna - Hiszpania, bo takiego nigdy nie było, Francja wkurza swoją niby wyższością i do tego gra w niej dyktator mundialu, a w Anglii jest brzydka pogoda.

Patrząc na cechy piłkarskie oczywiście szanse 50 na 50, ale Anglia wygląda mi na drużynę bardzo zmęczoną, z drugiej strony Tuchel może wymienić pół składu bez dużej straty jakości, czy to zrobi zobaczymy. Argentyna jednak ma ten dar boży w końcówkach od setek lat, z Anglią szczególnie, mogą grać rękami i będzie okej xD.

Za to Hiszpania po prostu uwielbia grać z Francją (ostatnie dwa duże mecze wygrane 2:1 i 5:4 LN i Euro) ostatnio i w środku pola jako jedyni potrafią ich lekko zdominować z Rodrim i Pedrim w składzie mogą obnażyć jedyne braki Francji ze środka.

W finale liczę też na Hiszpanię, jak wejdzie, Messi się już nawygrywał.

Ten gol Alvareza - bomba, warte 150 mln.

Opublikowano

A ja się cieszę, że pozostały cztery silne ekipy. Gwarantuje to wysoki poziom tych meczy, ktoś napisał że szkoda Szwajcarii, no nie szkoda, jak mam oglądać finał gdzie Francja non stop atakuje a Szwajcarzy tylko 3 razy w meczu wyprowadzą kontrę i ciągną całe widowisko do karnych to się męczę takim meczem i w dupie mam czy jakiś zespól jest "niespodzianką" na tym etapie czy nie.

Finał sprzed czterech lat to był wspaniały spektakl i tutaj też nie chciałbym żeby ktoś zepsuł końcówkę mistrzostw bo się dostał do finałowej strefy kuchennymi drzwiami.

Edytowane przez GearsUp

Opublikowano
17 minut temu, KrYcHu_89 napisał(a):

ale Anglia wygląda mi na drużynę bardzo zmęczoną

Z tych czterech drużyn najbardziej zajechana jest Argentyna, tam kilka kontuzji na bank było, dokonali 6 zmian. W dogrywce co chwila ktoś leżał na murawie by za chwilę wstać i kuśtykać. Scaloni ciągle powtarzał na wywiadzie, że cierpieli na murawie i tak właśnie to wyglądało.

Opublikowano

Top 4 rankingu FIFA w top 4 mundialu, według wartości składu top 3 i Argentyna 7, ale to ze względu na wiek drużyny bardziej, ciężko o bardziej wymierny wynik.

Opublikowano
2 godziny temu, PiotrekP napisał(a):

Tak. Bo to nie Brugery decydują o tym, że kartka dla Baloguna została cofnięta tylko Fifa, a Belgia nie grała w 1/8 finału z Fifą tylko Burgerami. Prostesty se można zgłaszać do Fify ale czy i jak zostaną rozpatrzone decyduje ostatecznie (suprise, suprise) Fifa, a nie np Donald Trump.

Edytowane przez ciwa22

Opublikowano

Trudno powiedzieć, czy Argentyna więcej sił oszczędza na dreptaniu przy korzystnym wyniku, czy traci na dogrywki albo konieczność włączania turbo x 8 na końcówki.

9GAG
No image preview

Matrix of FIFA - Video

994 points • 46 comments
Opublikowano
32 minuty temu, Shankor napisał(a):

Dolina niesamowitości w przypadku Argentyny xD.

Zawsze dziwi ranking Norwegii, która miała najlepsze eliminacje na swoim kontynencie bijąc pretendentów do trofeów 2 razy, ale ranking to ranking, Polska była niedawno 5 xD.

Ale wtedy były nadzieje D

image.png

Opublikowano
5 minut temu, KrYcHu_89 napisał(a):

Dolina niesamowitości w przypadku Argentyny xD.

Można też patrzeć na to w ten sposób - najsilniejszą ekipą z tego zestawienia jest Portugalia, która przegrała z Kolumbią, która z kolei przegrała ze Szwajcarią, a którą pokonała Argentyna philosoraptor

Opublikowano

Calcio di rigore dla Hiszpanii banderas