Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Igor Thiago zaczynający Mundial w jedenastce Brazylii to niezła abstrakcja. Ale ok, ludzie jebią Ancelottiego jak każdego trenera narodowego, a widać że wcale nie boi się stawiać na nowych z Brentford.Oczekiwania jak zawsze spore. Widzę, że u bukmacherów Brazylia jest większym faworytem do złota niż Argentyna, mimo że to ci są dosłownie mistrzami oraz zmiażdżyli ich w eliminacjach. Bez ciśnienia dla Kanarinios.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Maroko ładne wejście w mecz z życiem i pazurem. Po tej kaszanie szwajcarskiej w końcu czuć, że ogląda się mundial :)
Opublikowano 51 minut temu51 min Za wiele takich w fazie grupowej raczej sie nie zapowiada. Czekam na Chorwacja - Anglia w środę, jutro Holandia - Japonia, a tak to raczej bez szału. Szkoda, że Meksyk - Korea Południowa jest o 3 nad ranem, bo będzie pewnie walka o pierwsze miejsce w grupie.
Opublikowano 45 minut temu45 min dobrze sprawdziłem, Szkoci grają dziś a ja myślałem że to w niedziele. Gin już jest i czekać na mecz
Opublikowano 43 minuty temu43 min 7 minut temu, Shen napisał(a):Za wiele takich w fazie grupowej raczej sie nie zapowiada. Czekam na Chorwacja - Anglia w środę, jutro Holandia - Japonia, a tak to raczej bez szału. Szkoda, że Meksyk - Korea Południowa jest o 3 nad ranem, bo będzie pewnie walka o pierwsze miejsce w grupie.Francja-Norwegia, Portugalia-Kolumbia
Opublikowano 15 minut temu15 min Bielsa już powoli na zwyczajowym etapie wylotki z posady (tym razem u Urusów), więc może spręży się z kultowym full atakiem i jepnie Hiszpanię na więcej strzelonych 7 do 6. Byłoby pięknie.