Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

PSX EXTREME 328 + KALENDARZ GRACZA 2025

Featured Replies

Opublikowano
  • Autor
42 minuty temu, oFi napisał(a):

Obecny i to jeszcze doszło w 2024! @Perezprzechodzisz samego siebie z szybkością wysylki w tym roku :obama:

IMG_20241231_142530164.jpg

Tu to słowa uznania dla InPostu, naprawdę naparzają jak szaleni :) Aczkolwiek fakt, wczoraj pakowanie konkret, bo o ile Patronite czy prenumeraty InPost to w miarę stała liczba, tak zamówień numeru z kalendarzem lekko ponad 100, gdzie zazwyczaj schodzi tego z 50-70 w... miesiąc. 

• Odpowiedzi 241
  • Wyświetleń 24 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• No cześć, jestem.   Taka refleksja na temat kalendarza. Miło byłoby zobaczyć więcej świąt gracza w rodzaju "25-lecie gry xxx", "urodziny Lary Croft", "5-lecie wydarzeń w grze xxx". Ale to ta

• Dobrze, że już przy paczkomacie nie miałeś takiego info  

• Nomen dubium
    Nomen dubium

Jakim cudem z komentarza, w którym wyraźnie (chyba?...) napisałem, że "nie mam żadnego polonistycznego "odchylenia" (mój fach jest ściśle związany za to z matematyką) dla oFi'ego zrobiłem wyjątek bo t

Opublikowano

A gdyby tak co miesiąc dorzucać kartkę z kalendarza na kolejny miesiąc i tym samym numer z kalendarzem rozciągnąć na cały rok? 

Myślałeś o tym? Przyznaj.

Opublikowano
  • Autor

Aż tak to nie kombinowałem, a może trzeba było! Takie "złóż to samo" - w ostatnim numerze zestaw zszywek. 

Ale tak poważnie to się zastanawiam, na ile takie wynalazki są faktycznie ciekawe - gdyby jakieś karty do gry itp. 

Opublikowano

No kalendarz eleganckiej jakości, wisi prosto, a nie tam jak tamta szmata xd
Zawartość też się super zapowiada.

Opublikowano
13 minut temu, Perez napisał(a):

Ale tak poważnie to się zastanawiam, na ile takie wynalazki są faktycznie ciekawe

Będą tatuaże i naklejki?

nie no żartuje :) może to działało jak się było czytelnikiem i miało 10-15 lat. 
a czytelnik chyba dorasta z pismem. Ostatnio przeglądałem jakieś stare numery z 1998 i tamtejsza galeria rysunków od czytelników… poziom podstawówki. 

Opublikowano

U mnie niestety brak papieru i pdfa :(

Co do kart i tym podobnych to są to raczej gadżety, które wrzuca się do szuflady i znajduje za 20 lat. Kalendarz jest bardziej praktyczny. Naklejki, które były dorzucane do specjali za czasów Łapusza, zostały w gazecie, poza jedną, która wylądowała na etui 3DSa. Z bardziej praktycznych rzeczy to może breloczki do kluczy, podkładki pod mysz itd., ale czy z tego powodu wzrosła by sprzedaż to raczej ciężko zakładać.

Ale gdyby był sklepik z droższymi gadżetami typu emaliowany kubek z logiem PSXa to brałbym w preorderze.

Opublikowano
  • Autor
3 minuty temu, Grześ napisał(a):

U mnie niestety brak papieru i pdfa :(

Co do kart i tym podobnych to są to raczej gadżety, które wrzuca się do szuflady i znajduje za 20 lat. Kalendarz jest bardziej praktyczny. Naklejki, które były dorzucane do specjali za czasów Łapusza, zostały w gazecie, poza jedną, która wylądowała na etui 3DSa. Z bardziej praktycznych rzeczy to może breloczki do kluczy, podkładki pod mysz itd., ale czy z tego powodu wzrosła by sprzedaż to raczej ciężko zakładać.

Ale gdyby był sklepik z droższymi gadżetami typu emaliowany kubek z logiem PSXa to brałbym w preorderze.

Z PDF-em walczymy, coś ten nasz wynalazkowy system przymulił i ma to programista obadac i to podobno nawet dzisiaj. Bo plik od rana wgrany, a generowanie jak krew z nosa idzie. 

Opublikowano

Towar już czeka w paczkomacie, a ja dopiero jutro będę mógł odebrać :frog:

Opublikowano
18 minut temu, Mari4n napisał(a):

Towar już czeka w paczkomacie, a ja dopiero jutro będę mógł odebrać

To podaj kod i nr paczkomatu, to ktoś odbierze dzisiaj za Ciebie ;)

Opublikowano

Potwierdzam, kalendarz lepszej jakości niż rok temu. I ta wisienka na torcie w postaci oznaczonych dni premiery poszczególnych numerów :wub:

Opublikowano
5 minut temu, Mari4n napisał(a):

I ta wisienka na torcie w postaci oznaczonych dni premiery poszczególnych numerów :wub:

Przy Perezie to ma sens, bo w starych kalendarzach te daty sprawdzały się tak samo jak daty premier gier, czyli wcale

Opublikowano

Dlatego ostatnio ich nie było. W 2023 już nie pamiętam. Kalendarz zmieniony już wczoraj, od kilku lat w tym samym miejscu.

Opublikowano

Kruca, PDF-a nowego nr jeszcze nie widzę, ale oby jutro był już możliwy do pobrania.

Opublikowano
  • Autor
2 minuty temu, KubaPL napisał(a):

Kruca, PDF-a nowego nr jeszcze nie widzę, ale oby jutro był już możliwy do pobrania.

Powinien. Mała awaria z generowaniem, obiecał mi programista dzisiaj wieczorkiem wybadać co i jak. 

Opublikowano
2 godziny temu, Perez napisał(a):

Powinien. Mała awaria z generowaniem, obiecał mi programista dzisiaj wieczorkiem wybadać co i jak. 

no to grzecznie czekam ... u mnie też pdf brak 😞

cóż począć.... trzeba do ps3 Extreme wrócić 🙂 

Opublikowano
  • Autor

Niby cos ruszylo i sie generuja, ale to juz rano zobacze jak to wyglada. 

Opublikowano
  • Autor

Uszanowanie! Styczniowy numer z Kalendarzem Gracza 2025 od dzisiaj w sprzedaży. 

Gdzie kupisz numer:
– nasz sklep – wydanie papierowe lub elektroniczne
– Allegro – wydanie papierowe
– e-Kiosk – wydanie elektroniczne
– Nexto – wydanie elektroniczne
– eGazety – wydanie elektroniczne
– Publio – wydanie elektroniczne
– Patronite – wydanie dla Patronów
– stacjonarne salony prasowe, m.in. Empik, InMedio, Kolporter

PDF-y się naprawiają, ale jak ktoś bardzo potrzebuje to piszcie na priv - wygeneruję ręcznie.  

Opublikowano
  • Autor
11 godzin temu, pgiersz napisał(a):

no to grzecznie czekam ... u mnie też pdf brak 😞

cóż począć.... trzeba do ps3 Extreme wrócić 🙂 

Zerknij na PDF-a. 

Opublikowano

Muszę sprawdzić Thank Godness You're Here, bo to musi być dobra gra skoro zajęła jednocześnie 91 i 80 miejsce w Top 100 2024 ; )

Opublikowano
2 minuty temu, janol napisał(a):

w Top 100

Top ile? xDDD

Opublikowano

Dziś PDF już do pobrania, dzięki wielkie!