Opublikowano 10 czerwca10 cze W dniu 7.06.2026 o 14:03, Czokosz napisał(a):Piękny jest ten steelbook.Dzisiaj robiłem trochę zakupów i zrobiłem preorder, ale jednak na PC steelbook, szukałem chwilę info, czy będzie 60 na PS5 Pro przynajmniej, ale nie ma info, a wymagania na PC dosyć wysokie, więc może być różnie, wiadomo jak polskie gry mają problem z wydaniami na konsole, co widać na przykładzie Gothica (wiem, że to nie polska, ale dla Polaków :D).
Opublikowano 10 czerwca10 cze Steel bardzo ładny, też nie wiem czy gdzieś tego nie klepnąć jakby później miały być zwykłe pudełka tylko.
Opublikowano poniedziałek o 20:352 dni Dzisiaj czytałem w CDA, że obecnie pracuje nad grą 160 osób, dokładnie tyle ile kończyło przy W3, ekipa ma ludzi z CDP (W2/W3, Cyber) jest i ktoś z Capcom i Rockstar Games.Wątek główny 50-70h i 30 dni w grze, z tym, że tutaj wiadomo od początku wszystko będzie główne i wszystko będzie poboczne, jak to w RPG bywa liczy się bardzo jakie będą konsekwencje wyborów.Btw od optymalizacji na poszczególne platformy mają osobny zespół, zewnętrzną firmę, czy taki zabieg będzie na plus, myślą, że tak, bo mają w kontakcie wytyczne jak to ma działać.Twórcy zarzekają się, że gra nie jest AAA, ale czy dzisiaj to jeszcze mówi o czymś dobrym, szczególnie dla RPG to raczej nie bardzo.
Opublikowano poniedziałek o 21:062 dni Pisałem to stronę temu, ale nie wierzę że ta liczba może odnosić się do Wiedźmina 3. Może na jakimś etapie, wiadomo że są różne etapy. CDPR miał ok. 250 pracowników, a ponadto liczba osób z outsourcingu w creditsach Wiedźmina 3 to okolice tysiąca.
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. Mam nadzieje że wyjdzie z tego dobry drewniaczek bo wygląda to spoko
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. U mnie wlatuje day one. Nie lubię klimatu wampirów ale to naprawdę wygląda na dobrego RPGa.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. U mnie podobnie, zachęca bardzo i już zrobiłem preorder, ufam Tomaszkiewiczowi, zobaczymy czy warto :D
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Drewnianego Gothica pokochaliśmy to i Dawnwalkera pokochamy. Szkoda tylko, że premiery na Gogu nie będzie, bo wydawcą są te japońce z Bandai, więc nie ma na to szans.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. 3 godziny temu, KrYcHu_89 napisał(a):Clair Obscur moment starych Redów ? ^^Ten typ mi strasznie śmierdzi sprzedawcą bullshitu. Nie mogę gościa słuchać.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. 19 minut temu, Kangus napisał(a):Ten typ mi strasznie śmierdzi sprzedawcą bullshitu. Nie mogę gościa słuchać.Ale kto ? Kondzio Tomaszkiewicz ?Kiedyś gadał na jakimś filmie też przy okazji promocji Dawnwalkera, że jego ulubione erpegi to Ultima, Baldury, Bloodlines, stare Fallouty. Nie dość, że ma dobry gust to jeszcze Cyberpunka i Wieśka w cv. Dla mnie brzmi prawilnie i widać, że się zna na rzeczy. Jak optymalizacji nie spierdolą i dowiozą fabularnie to będzie mocny tytuł. Edytowane 1 godzinę temu1 godz. przez Czokosz
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Tak, w tych wszystkich wywiadach mi sie jawi jako śliski buc. Co nie znaczy ze musi gra zła być, ale facetowi za nic nie ufam.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Niepotrzebnie ciągle o tym Wiedźminie nawijają, ale rozumiem o co chodzi. Kibicuję mocno i wezmę ku chwale ojczyzny
Opublikowano 47 minut temu47 min Właśnie dobrze, że robią sobie teraz promo na "robiliśmy Wiedźmina" a potem jak już zbudują markę i zarobią dobre pieniądze to będzie czas na zbywanie pytań o Wieśka odpowiedziami w stylu "a to dawno było, my teraz swoje rzeczy robimy".