Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

PC Extreme

Featured Replies

Opublikowano
W dniu 26.01.2025 o 20:10, Perez napisał(a):

Tak, będzie e-wydanie, ale to już na premierę, czyli gdzieś okolice 18-20 marca. 

A starsze numery :) ? Te "twoje" bo na "łapuszowe" nie liczę :)

• Odpowiedzi 358
  • Wyświetleń 28,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• No to lecimy... Wysyłka zajmie standardowo ze 4-5 dni, na tę chwilę z Allegro 1450 paczek i jeszcze 385 sklep. Do usłyszenia koło środy    

• Ken Adams
    Ken Adams

Od wczoraj zastanawiam sie nad wyborem okladki PC Extreme i nie umiem, pomyslalem "a moze niech zycie napisze scenariusz a ja sie dostosuje?!!!??!" Napisalem, w ramach treningu, strone, ktora pom

• Dobry! Update, bo dawno nie było - +1600 egz. wpadło, a z istotnych informacji dorzuciliśmy 8 stron, a i tak ze wszystkim ciężko się upchnąć   1. wersja limitowana - 400 egz. 2. Duke Nukem - 25

Opublikowano
  • Autor
10 godzin temu, Alastor84 napisał(a):

A starsze numery :) ? Te "twoje" bo na "łapuszowe" nie liczę :)

Ktore starsze? Bo juz sie idzie w tym pogubic :)

Opublikowano

Ok nie ma tematu jeśli chodzi o te 3 ostatnie nr (jest opcja zakupu PDF ) :D A te "łapuszowe" np Satrun/PS2/DC. Jest jakaś szansa że w sklepie się pojawi?

Edytowane przez Alastor84

Opublikowano
  • Autor
57 minut temu, Alastor84 napisał(a):

Ok nie ma tematu jeśli chodzi o te 3 ostatnie nr (jest opcja zakupu PDF ) :D A te "łapuszowe" np Satrun/PS2/DC. Jest jakaś szansa że w sklepie się pojawi?

Ogólnie etap jest taki, że wciąż czekam na pliki źródłowe tych numerów i wtedy wrzucę, ale kiedy ten dzień nadejdzie - nie wiem. 

Opublikowano
9 minut temu, Ukukuki napisał(a):

I jak tam sprzedaż wygląda po tygodniu? Będzie coś z tego? 

Z Facebooka:

Cytat

Dzień dobry! Drodzy Czytelnicy, przedsprzedaż PC Extreme trwa nieco ponad tydzień, a tu już przebite ponad 1000 egz. (dokładnie 1042) - dziękujemy! :) Niezmiennie zapraszamy:

https://www.psxextreme.pl/tag-produktu/pc-extreme/
https://allegro.pl/uzytkownik/N3Media?order=n

Aktualnie Wasze ulubione okładki:

1. wersja limitowana - 400 egz.
2. Duke Nukem - 125
3. Diablo - 118
4. Doom - 117
5. Quake - 95
6. Fallout - 94
7. Tomb Raider - 93

Opublikowano
  • Autor
56 minut temu, Ukukuki napisał(a):

I jak tam sprzedaż wygląda po tygodniu? Będzie coś z tego? 

Bardzo zblizony poziom do PS3 w podobnym okresie, ktore obecnie ma juz z 2 700 egz., tak ze jesli sie utrzyma to bedzie jak najbardziej OK :)

Opublikowano
On 1/27/2025 at 8:14 PM, Ukukuki said:

@KubaPL

Co to jest? :dafuq:

image.thumb.png.8b15a9ac85110d822bdbc169c03b9f79.png

To jest kieszeń na dysk HDD - SCYTHE HIMURO SCH-1000

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

Zainteresowanym przypominam o wspominkach - max 1000 znaków ze spacjami, czekamy tak do niedzieli najbliższej, najlepiej podeslac na PW. 

Poki co jedne mam, miejsca bedzie na 4-5 max (strona). Kto bankowo zdecydowany to prosba o info tutaj to sie zrobi liste, zeby na darmo ktos nie pisal. 

Opublikowano

Bede. Totalnie zapomnialem wiec dzieki za przypomnienie.

Opublikowano
30 minut temu, Perez napisał(a):

Poki co jedne mam, 

Jak wysyłałem to myślałem, że się już nie zmieszczę, a okazuje się, że tylko ja coś napisałem :dynia:

Opublikowano
  • Autor

Pany, ostatni dzwonek jak ktoś chce się dopisać ze swoimi wspominkami. Na chwilę obecną 3 chętnych, tak że jeszcze 1-2 miejsca są. 

A co do już obecnych to skoro swoich facjat nie chcecie podrzucić to może jakieś foty archiwalne któryś ma z tych starych czasów z kompem w tle? :) 

Opublikowano
8 hours ago, Perez said:

Pany, ostatni dzwonek jak ktoś chce się dopisać ze swoimi wspominkami. Na chwilę obecną 3 chętnych, tak że jeszcze 1-2 miejsca są. 

A co do już obecnych to skoro swoich facjat nie chcecie podrzucić to może jakieś foty archiwalne któryś ma z tych starych czasów z kompem w tle? :) 

Zaraz napiszę i wyślę PW :)

Opublikowano

Ja mogę ewentualnie samo zdjęcie wysłać, bo wspomnień z pecetem nie mam 

Opublikowano
  • Autor

Pany, dzięki wielkie, poszło już do korekty :) Nie obiecuję, że każda nadesłana wypowiedź w 100% wejdzie, bo się musimy pomieścić na stronie, ale postaramy się z każdej wziąć jak najwięcej :) 

Opublikowano

Gdyby zostalo miejsc to biore :ogor: bo 1k znakow ze spacjami to nie wiedzialem ze to tak malo.

Opublikowano

Te monitory i TV. Matka- weź unieś, odkurzę :banderas:

A klawiatura chowana i wysuwana pod biurkiem, to był hit. Nie wiem czy ktoś to jeszcze dzisiaj ma, bo widzę że raczej na biurku już stoją. W firmach też. Ale monitory  inne, to miejsce jest.