Opublikowano poniedziałek o 06:285 dni No ziomki mogliby tam przekręcić ten licznik odliczania o ten tydzień i dać już pograć w fulla wszystkim
Opublikowano poniedziałek o 06:305 dni a teraz porównajcie to do Wolverina xD pod względem walki i pod względem brutalności, z czym do ludzi
Opublikowano poniedziałek o 06:385 dni GP z Ninja i nowym Codem wjedzie az milo w listopadzie. I to tylko za 15 euro na PC. No jak za darmo, grzech nie wziąć.
Opublikowano poniedziałek o 06:385 dni Porównywać Ninja Gaiden do Wolverina to jak porównywać zawody karate do walki dwóch żuli pod monopolowym. Niby jedno i drugie widowisko może sprawić radość, ale tylko jedno z nich to prawdziwa sztuka. Edytowane poniedziałek o 06:385 dni przez Josh
Opublikowano poniedziałek o 06:405 dni Warto zauważyć, że to trening i tu dekapitacja jest off - ciekawe ile z tego comba będzie można faktycznie posadzić we właściwej grze.
Opublikowano wtorek o 07:034 dni Podobno Ryu gra się dużo mniej niż Dżakumo i jest tu bardziej dodatkiem (20% rozgrywki, reszta to nowy protagonista). Smutacie z tego powodu czy macie to gdzieś? Jak dla mnie problem nie istnieje, bo raz że Hayabusą już się nagrałem w poprzednich częściach, a dwa że przecież po skończeniu przygody można powtarzać każdy etap jako Ryu.
Opublikowano wtorek o 07:114 dni Bez różnicy.Gorzej trochę z innymi docierającymi wieściami od tych co już grali.
Opublikowano wtorek o 07:124 dni 6 minut temu, Josh napisał(a):Podobno Ryu gra się dużo mniej niż Dżakumo i jest tu bardziej dodatkiem (20% rozgrywki, reszta to nowy protagonista). Smutacie z tego powodu czy macie to gdzieś? Jak dla mnie problem nie istnieje, bo raz że Hayabusą już się nagrałem w poprzednich częściach, a dwa że przecież po skończeniu przygody można powtarzać każdy etap jako Ryu.Tak było zapowiadane z tego, co pamiętam - że Ryu to bardziej gościnne występy, niż pełnoprawny bohater gry, zresztą takie wrażenie można też było odnieść po dotychczas opublikowanych materiałach. Dla mnie okej, skoro Ryu i tak ma mieć mocno ograniczony arsenał, to nie przeszkadza mi taki układ ani trochę - podejrzewam, że dostanie więcej czasu ekranowego i sprzętu w DLC.
Opublikowano wtorek o 07:164 dni 5 minut temu, Szermac napisał(a):Bez różnicy.Gorzej trochę z innymi docierającymi wieściami od tych co już grali.To znaczy?
Opublikowano wtorek o 07:204 dni Ma być dobra napierdalanka, czy to będzie Ryu czy to będzie Wiesław Paleta to średnio mnie interesuje.
Opublikowano wtorek o 07:204 dni 1 minutę temu, Josh napisał(a):To znaczy?No, że te lokacje słabawe i już wszystko widziane w trailerach, animacje gorsze niż w poprzednich Gaidenach, recykling, Ryu z jedną bronią itp:.
Opublikowano wtorek o 07:344 dni Po trailerach mentalnie już się przygotowałem na słabe miejscówki. Grunt, żeby walka dostarczyła, bo to główny powód dla którego kupuje się NG: dynamika zrywająca tupecik z głowy, dużo combosów, wysoki poziom trudności, konkretne boss fighty i wysokie replay-ability. Jeżeli z tym wszsytkim dowiozą, to mi wystarczy w zupełności.Z tymi miejscówkami to dziwna sprawa. Pamiętacie pierwszą połowę lat 2000, gdzie slashery ociekały klimatem i miały zajebiste lokacje? Zamek z pierwszego DMC, katakumby, wioski i świątynie z Ninja Gaiden, starożytna Grecja z God of War, feudalna Japonia w Onimushy czy forteca z PoP: Warrior Within? Co się stało, że teraz serwują taką chujnię Edytowane wtorek o 07:574 dni przez Josh
Opublikowano wtorek o 09:454 dni No w niektórych elementach, które wymieniłeś, nie jest niby zbyt najlepiej. Ale ciul tam, sprawdzi się samemu już niedługo.
Opublikowano wtorek o 09:504 dni 2 godziny temu, Bzduras napisał(a):Ma być dobra napierdalanka, czy to będzie Ryu czy to będzie Wiesław Paleta to średnio mnie interesuje.Identyko. Zależy mi przede wszystkim aby dostarczył system walki i areny, reszta to tło.No i cycunie, muszą być dobre.
Opublikowano wtorek o 15:163 dni Panowie los się do mnie uśmiechnął, mam pierwsze minuty za sobą i dziś czeka mnie długa noc.Co mogą powiedzieć nie wierzcie w nic co tam czytacie w internetach - gierka jest Kosior Totalny - NG3 wciąga dupa i stoi jak równy z równym z NG2 tyle mogę napisać.
Opublikowano wtorek o 15:413 dni U mnie preload zainstalowany, ale aż mi głupio, że aż tak czekam na odpalenie jakiejś gierki :(
Opublikowano wtorek o 15:503 dni 9 minut temu, Jukka Sarasti napisał(a):ale aż mi głupio, że aż tak czekam na odpalenie jakiejś gierki :(co XD