Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Ninja Gaiden 4 -- Platinum Games

Featured Replies

• Odpowiedzi 250
  • Wyświetleń 15,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Wukongowi i RoR bliżej imo do Soulsów, bo ten pieprzony pasek staminy psuje mi obraz slashera. Grając w slashera to ja chcę linkować kombosy i robić cancele a nie patrzeć czy paseczek łaskawie pozwoli

• Gorzej jak w NG3 RE nie będzie - właśnie ogrywam i o ile SOB to ciekawa mechanika tak - brak esencji jest dla mnie nie do zaakceptowania na szczęście NG4 będzie posiadacz tą mechanikę. Jestem pewien,

• Dokładnie. Dzieci za rok sobie pograją w tego Łolwerinka z trzema combosami na krzyż i cinematic experience, dorośli za miesiąc będę łamać sobie palce przy prawdziwym slasherze.

Opublikowano

Wiadomo już czy cała gra jest na płycie?

Opublikowano

Może ze 3 osoby na świecie dadzą radę wykonać to combo leo

Opublikowano

No ziomki mogliby tam przekręcić ten licznik odliczania o ten tydzień i dać już pograć w fulla wszystkim

Opublikowano

Porównywać Ninja Gaiden do Wolverina to jak porównywać zawody karate do walki dwóch żuli pod monopolowym. Niby jedno i drugie widowisko może sprawić radość, ale tylko jedno z nich to prawdziwa sztuka.

Edytowane przez Josh

Opublikowano

Warto zauważyć, że to trening i tu dekapitacja jest off - ciekawe ile z tego comba będzie można faktycznie posadzić we właściwej grze.

Opublikowano

Podobno Ryu gra się dużo mniej niż Dżakumo i jest tu bardziej dodatkiem (20% rozgrywki, reszta to nowy protagonista). Smutacie z tego powodu czy macie to gdzieś? Jak dla mnie problem nie istnieje, bo raz że Hayabusą już się nagrałem w poprzednich częściach, a dwa że przecież po skończeniu przygody można powtarzać każdy etap jako Ryu.

Opublikowano

Bez różnicy.
Gorzej trochę z innymi docierającymi wieściami od tych co już grali.

Opublikowano
6 minut temu, Josh napisał(a):

Podobno Ryu gra się dużo mniej niż Dżakumo i jest tu bardziej dodatkiem (20% rozgrywki, reszta to nowy protagonista). Smutacie z tego powodu czy macie to gdzieś? Jak dla mnie problem nie istnieje, bo raz że Hayabusą już się nagrałem w poprzednich częściach, a dwa że przecież po skończeniu przygody można powtarzać każdy etap jako Ryu.

Tak było zapowiadane z tego, co pamiętam - że Ryu to bardziej gościnne występy, niż pełnoprawny bohater gry, zresztą takie wrażenie można też było odnieść po dotychczas opublikowanych materiałach. Dla mnie okej, skoro Ryu i tak ma mieć mocno ograniczony arsenał, to nie przeszkadza mi taki układ ani trochę - podejrzewam, że dostanie więcej czasu ekranowego i sprzętu w DLC.

Opublikowano
5 minut temu, Szermac napisał(a):

Bez różnicy.
Gorzej trochę z innymi docierającymi wieściami od tych co już grali.

To znaczy?

Opublikowano

Ma być dobra napierdalanka, czy to będzie Ryu czy to będzie Wiesław Paleta to średnio mnie interesuje.

Opublikowano
1 minutę temu, Josh napisał(a):

To znaczy?

No, że te lokacje słabawe i już wszystko widziane w trailerach, animacje gorsze niż w poprzednich Gaidenach, recykling, Ryu z jedną bronią itp:.

Opublikowano

Po trailerach mentalnie już się przygotowałem na słabe miejscówki. Grunt, żeby walka dostarczyła, bo to główny powód dla którego kupuje się NG: dynamika zrywająca tupecik z głowy, dużo combosów, wysoki poziom trudności, konkretne boss fighty i wysokie replay-ability. Jeżeli z tym wszsytkim dowiozą, to mi wystarczy w zupełności.

Z tymi miejscówkami to dziwna sprawa. Pamiętacie pierwszą połowę lat 2000, gdzie slashery ociekały klimatem i miały zajebiste lokacje? Zamek z pierwszego DMC, katakumby, wioski i świątynie z Ninja Gaiden, starożytna Grecja z God of War, feudalna Japonia w Onimushy czy forteca z PoP: Warrior Within? Co się stało, że teraz serwują taką chujnię nosacz2

Edytowane przez Josh

Opublikowano

No w niektórych elementach, które wymieniłeś, nie jest niby zbyt najlepiej. Ale ciul tam, sprawdzi się samemu już niedługo.

Opublikowano
2 godziny temu, Bzduras napisał(a):

Ma być dobra napierdalanka, czy to będzie Ryu czy to będzie Wiesław Paleta to średnio mnie interesuje.

Identyko. Zależy mi przede wszystkim aby dostarczył system walki i areny, reszta to tło.

No i cycunie, muszą być dobre. spicy

Opublikowano

Panowie los się do mnie uśmiechnął, mam pierwsze minuty za sobą i dziś czeka mnie długa noc.

Co mogą powiedzieć nie wierzcie w nic co tam czytacie w internetach - gierka jest Kosior Totalny - NG3 wciąga dupa i stoi jak równy z równym z NG2 tyle mogę napisać.

Opublikowano

Zaczynacie mnie powoli denerwować z tym graniem przed premierą gayos

Opublikowano

U mnie preload zainstalowany, ale aż mi głupio, że aż tak czekam na odpalenie jakiejś gierki :(

Opublikowano
9 minut temu, Jukka Sarasti napisał(a):

ale aż mi głupio, że aż tak czekam na odpalenie jakiejś gierki :(

co XD