Opublikowano niedziela o 15:241 dzień Swietny ten ostatni biom. Taki biom bogow P.SKolejny deweloper co sie zna na rzeczy Kobitka protagonisty
Opublikowano niedziela o 17:491 dzień Jestem paralitą ''SięSięgnąłem chyba szczytu 299, a i tak mnie rozterkotała w 3 fazie, nie podoba mi się ta walka ;/
Opublikowano niedziela o 18:071 dzień Ja odblokowalem umiejetnosc rozwalania tych pomaranczowych barier a co za tym idzie odblokowała sie równieżNowa umiejętnośćfiniszery pod R1takze jest moc Nie chce sie odchodzic od pada. Konkrecik
Opublikowano niedziela o 19:401 dzień 1 godzinę temu, Rtooj napisał(a):Sięgnąłem chyba szczytu 299, a i tak mnie rozterkotała w 3 fazie, nie podoba mi się ta walka ;/Padłaby za pierwszym razem, ale w ostatniej fazie moja broń jej nie sięgała (Szakram Żniwiarski). A mogłem zostać z Miriadą.
Opublikowano niedziela o 20:551 dzień Kto nie wypadł z pokładu w 2 fazie z Pasterzem niech pierwszy rzuci shakramem,
Opublikowano niedziela o 21:171 dzień Jak ktoś ubija pierwszego bossa z pełnym drzewkiem to jest najgorszym graczem świata.
Opublikowano niedziela o 21:391 dzień 10 godzin temu, Square napisał(a):Nie wiem ile jest, bo jeszcze nie przeszedłem, ale raczej więcej niż 6.o kurde rzeczywiście, nawte po trofeach patrząc jest więcej niż 6 - no to cofam te moje dyrdymały z długością gry.
Opublikowano niedziela o 21:461 dzień Miałem na myśli Legiona, niby wydaje się prosty, bo wystarczy cały czas dashować, ale jakoś mi nie leży kompletnie.
Opublikowano niedziela o 21:501 dzień Na pocieszenie powiem że dwóch kolejnych jest 20 razy trudniejszych.Gra prawdopodobnie karze za zbyt wysokie statystyki, bo nawet bez zaćmienia, artefakty wszystkie jakie zbierałem po drodze ostatnio miały jakieś prawdopodobieństwo że ulegnę jakiemuś przekleństwu.Doczytałem że dotyczy to każdej z 3 statystyk, może być brak widoczności pasków energi - to miałem, brak widoczności zakażonego paska energii, i stracenie całego siana po śmierci. BTW, gdyby ktoś się zastanawiał co z tymi zakażonymi broniami które można podnieść po drodze - okazuje się że one sa dopalane dodatkowo gdy ma się zakażony pasek energii, bez zakażenia broń działa jak normalna.PS2 - Nić Koszmaru w cytadeli to majstercztyk - ostatnia plansza to prawdziwa bitwa, wspaniałe doświadczenie.
Opublikowano wczoraj o 02:02 1 dzień 3ci biom dopiero, na razie bez sukcesu, lepsze niż Returnal chyba do tej pory, na pewno jest troszeczkę łatwiej, ale podoba mi się ten system progresji po prostu bardziej, niż ten z Returnala.Obie gry mocno równe sobie i bezkonkurencyjne w gatunku "bullet hell".Co do fabuły ekhmm, no cośtam zrobili :). To nie jest na pewno gwóźdź programu.
Opublikowano 19 godzin temu19 godz. Wczoraj bezstresowo włączyłem katedrę, poćwiczyć z bossem, i dostałem Ripsaw Chakram z 4 ostrzami...Było mi naprawdę żal tej kapłanki, w ciągu 5 sekund zjechało jej pół paska, więc w sumie musiałem obdarować ją ostrzami 6-7 razy. koszmarna broń, w samym założeniu, jaką trzeba mieć zrytą psychę by taką broń wymyśleć xD Dla mnie ona spokojnie konkuruje z tym co było w Returnalu. Jeszcze docenimy te bronie pany, te kusze też mają fajne wariacje.A ostatni biom chyba najpiękniejszy i najfajnieszy, elementy platformowe cieszą michę, otwarte duże tereny uprzyjemniają piłowanie mięsa, piękna pogoda. Czego chcieć więcej. No, może drugiego życia.
Opublikowano 18 godzin temu18 godz. Miałem piękny run od 1 do 4 biomu, ale się zesrał pod koniec, bardzo dużo lucenitu, ale wrzuciłem sobie ten utrudniacz z obniżaniem lucenitu po zgonie na max, za to wrzuciłem na max integralność na bossie. Ku mojemu zdziwieniu straciłem 90% tego lucenitu, drakońska kara xD.
Opublikowano 14 godzin temu14 godz. Ja wczoraj padłem na ostatnim biomie. Po pierwsze podniosłem jakiś magiczny kamień który jak sie okazało dezaktywował mi 3 z 4 ostrzy broni chakram. Nie umiałem sie juz z tego podnieść i przy pierwszych natarciach zjechali mnie niemal doszczętnie. Niestety tez nie miałem drugiej szansy na która tak liczyłem. Może w tedy doczłapałbym do zmiany. Dzis sobie robię przerwę i pod wieczór siadam ponownie. Ogólnie bardzo sie wciągnąłem i nie umiem odejść od gry. Krótkie sesje w ogóle nie wchodzą w gre. Jak juz sie rozłożę to znikam w klimacie i nic do mnie nie dociera. Cudowny gamepley. Po przejściu story na pewno będę sie bawił modyfikatorami rozrywki i to tak na większa skale, gdzie teraz to używam tego jednego na większe prawdopodobieństwo znalezienia podobnej broni ktora aktualnie dzierżę.
Opublikowano 13 godzin temu13 godz. Ale miałem run 1-4 do Legiona, nie rozumiem czemu przerwa na fabułę, mógłbym lecieć chyba do końca xD.@Rtooj 299 to limit pojedynczego skilla?@easye U mnie Legion za 1wszym, ale idealny run. Na niego chyba dobry ten karabin samonaprowadzający z czerwoną wiązką i rakiety robiły mu stagger, albo mi się wydaję, bo walka była dosyć krótka. Chyba najprostszy boss z dotychczasowych.Gameplay tej gry jest ciasny jak tyłeczek elfiej panny, czysty, niezkazitelny, zadbany. Stan techniczny jest wręcz doskonały, diament. Aż sobie ogram potem Returnala, tym razem na Steam, żeby porównać, czy rzeczywiście nie odstaje, bo to co odwalili w Sarosie to jest majster. Nic tylko się cieszyć, że takie gry wciąż powstają.
Opublikowano 13 godzin temu13 godz. Gram w to trochę. Mam z 6 godzin. Jestem w 2 biomie. Niby jest okej, niby wszystko fajnie. Ale jakoś tak ta gra mnie męczy, więcej niż 3 podejść dziennie nie jestem w stanie zrobić. Returnal mi bardziej siadł, pewnie jestem w mniejszości. Edytowane 13 godzin temu13 godz. przez michu86-
Opublikowano 13 godzin temu13 godz. No w końcu gra nie ma 100/100 średniej, innym też coś nie pasuje.
Opublikowano 13 godzin temu13 godz. 9 minut temu, Rtooj napisał(a):No w końcu gra nie ma 100/100 średniej, innym też coś nie pasuje.Ja jedyne do czemu mógłbym się przypierdolić to fabuła, imo szybko można odgadnąć, że robiło ją modern Sony, dla wrażliwyszych na pewno temat do obgadania xD.
Opublikowano 12 godzin temu12 godz. Godzinę temu, KrYcHu_89 napisał(a):Ale miałem run 1-4 do Legiona, nie rozumiem czemu przerwa na fabułę, mógłbym lecieć chyba do końca xD.@Rtooj 299 to limit pojedynczego skilla?@easyeU mnie Legion za 1wszym, ale idealny run. Na niego chyba dobry ten karabin samonaprowadzający z czerwoną wiązką i rakiety robiły mu stagger, albo mi się wydaję, bo walka była dosyć krótka. Chyba najprostszy boss z dotychczasowych.Gameplay tej gry jest ciasny jak tyłeczek elfiej panny, czysty, niezkazitelny, zadbany.Stan techniczny jest wręcz doskonały, diament.Aż sobie ogram potem Returnala, tym razem na Steam, żeby porównać, czy rzeczywiście nie odstaje, bo to co odwalili w Sarosie to jest majster.Nic tylko się cieszyć, że takie gry wciąż powstają.Mi udało się też za pierwszym ale używałem kuszy, kiedy się odblokuje umiejętność rozwalania złotych barier?
Opublikowano 11 godzin temu11 godz. Wczoraj chwaliłem sie ze odblokowałem ta umiejętność do rozwalania barier co wiązało sie z dodatkowymi korzysciami. Dziś juz okazało sie ze jestem w błędzie. Wygląda na to ze trzeba spelniac jakies dodatkowe kryteria aby w pełni odblokować te...finishery pod R1. Jak do tej pory udało mi sie to tylko ze strzelba i to było mistrzostwo. Możliwe ze ma to cos wspólnego z zakażeniem, tak jak Rtooj opisuje wyżej. Dziś musze to ogarnąć.
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. Dzisiaj udało się dojść do Pasterza, ale nie byłem gotowy. No gra jest sporo dłuższa, ma więcej contentu niż Returnal, tam po prostu się częściej zaliczało zgony :).W dniu 3.05.2026 o 14:28, Rotevil napisał(a):Czakram dla mnie OP broń, leciałem z nią jak przecinak do końca, strzelasz, nie myślisz o przeładowywaniu, skupiasz się tylko na unikaniu.Coś mi nie siedzi, ale spróbuję jeszcze. Na pewno najciekawsza broń pod względem działania.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Niesamowity ostatni boss, cały biom przepiękny, oczywiście dostałem wciery w 3 fazie, ale nie było tragedii.Jutro trzeba kończyć.