Opublikowano 16 godzin temu16 godz. Nerf na energię w sumie zasadny, bo można było spamować atakami mocy.
Opublikowano 15 godzin temu15 godz. Z racji wyjazdu miałem kilka dni przerwy od Sarosa, dziś wróciłem i trzaskając run od początku (bo tak wolę) przejechałem Pasterza, a później także Kapłankę przy pierwszej próbie. Starcie z tą drugą lekko rozczarowujące IMO. Póki co Pasterz i ten skrzydlaty przed nim zdecydowanie najlepsi jak dla mnie. Zdaje się, że to już praktycznie finał. To bardzo dobrze w sumie, bo konsola pokazuje, że jestem już powyżej 45h (sam sobie rozciągnąłem to mocno, bo leciałem praktycznie za każdym razem od pierwszego biomu).
Opublikowano 14 godzin temu14 godz. 1 godzinę temu, Square napisał(a):Nerf na energię w sumie zasadny, bo można było spamować atakami mocy.Mam nadzieję, że autosave działa i patch nie resetuje cyklu :D.
Opublikowano 12 godzin temu12 godz. Patrze sobie na trofea i widze ze jest jedno trofeum związane z ekspedycją 33 - miły gest
Opublikowano 8 godzin temu8 godz. Poleciały napisy u mnie i tak jak obstawiałem, Returnala nie pobiło (no ciężko tego dokonać). Całościowo gra jest zajebista, część rzeczy urozmaicili, część usprawnili, a część to krok wstecz.Podsumowanie z gry pokazuje mniej godzin niż rzeczywiście gra była odpalona (26h, w tym ponad 1h afk)Returnal chyba dobrze liczył w menu i tam miałem ok 36h przy pierwszych napisach.Kilka śmierci mocno niepotrzebnych, ale i tak jest dobrze, zwłaszcza, że zaczynałem zawsze od teleportu więc nie było się "dopakowanym".Jutro zacznę dodatkowe zakończenie, może trochę podciągnie (i wyjaśni) fabułę.
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. Też poleciały napisy, dla mnie gra całościowo jest imo jako premierówka nieco lepsza, równiejsza od momentami nawet irytującego z racji błędów i niemożności zatrzymania cyklu na premierę w całej swej świetności Returnala. Po stronie plusików lepsi bossowie, więcej możliwości gameplayowych dzięki tarczy, sporo lepsza oprawa graficzna, równie dobre audio co w Returnalu, genialny poziom dopracowania.Po stronie minusików dla przeciwwagi raczej gorsze story i nieco łatwiejsza, ale jestem pewien, że duża w tym zasługa tego, że sporo czasu spędziłem w Returnalu, jak większość z forumowiczów (grałem z kilkoma modyfikatorami, ale licznik na 0). Z ciekawości te niektóre modyfikatory próby naprawdę mogą zrobić z gry prawdziwy hardkor, jak ktoś bardzo chce się sprawdzić to jest na czym.Zajęło mi to wszystko 18h w grze, 30h w konsoli, zginąłem 29 razy, sporo w sumie. Chyba będzie platynowane, na pewno chce poznać epilog, chociaż zerknę jeszcze, ile potrzeba pierdół i jakich. 9+/10 najzdrowszy kandydat do gry roku. Liczę na rozwinięcie w DLC.
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. Również lecą napisy. Kocham Returnala ale nie mam zamiaru odejmować Sarosowi. Gra kompletna 10/10. Podobnie jak Hades 2 zresztą.Nie spodziewałem się że będzie tak większą niż Returnal. Edytowane 5 godzin temu5 godz. przez Rtooj
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Długie, bo powoli lecą. Ja po dwóch utworach je przewinąłem, jest też opcja pominięcia.
Opublikowano 34 minuty temu34 min 5 godzin temu, KrYcHu_89 napisał(a):Też poleciały napisy, dla mnie gra całościowo jest imo jako premierówka nieco lepsza, równiejsza od momentami nawet irytującego z racji błędów i niemożności zatrzymania cyklu na premierę w całej swej świetności Returnala.Po stronie plusików lepsi bossowie, więcej możliwości gameplayowych dzięki tarczy, sporo lepsza oprawa graficzna, równie dobre audio co w Returnalu, genialny poziom dopracowania.Po stronie minusików dla przeciwwagi raczej gorsze story i nieco łatwiejsza, ale jestem pewien, że duża w tym zasługa tego, że sporo czasu spędziłem w Returnalu, jak większość z forumowiczów (grałem z kilkoma modyfikatorami, ale licznik na 0).Z ciekawości te niektóre modyfikatory próby naprawdę mogą zrobić z gry prawdziwy hardkor, jak ktoś bardzo chce się sprawdzić to jest na czym.Zajęło mi to wszystko 18h w grze, 30h w konsoli, zginąłem 29 razy, sporo w sumie.Chyba będzie platynowane, na pewno chce poznać epilog, chociaż zerknę jeszcze, ile potrzeba pierdół i jakich.9+/10 najzdrowszy kandydat do gry roku. Liczę na rozwinięcie w DLC.Epilog jest prościutki.
Opublikowano 24 minuty temu24 min Zginęliście dużo razy mniej odemnie, a @Square chyba 3 krotnie mniej do napisów, a to ja najbardziej nazywałem te grę dużo prostszą od Returnal w stanie surowym bez wspomagaczy hehe.