Opublikowano 31 sierpnia31 sie Kolejny współzałożyciel odchodzi ze studia. Nie chcę krakać, ale wygląda to na uciekanie z tonącego statku chyba :/
Opublikowano 3 września3 wrz No i elegancko. Sarosik to dla mnie wciąż największy wygryw tego roku, tuż nad Requiem.
Opublikowano 3 września3 wrz Często mieliście bug przez który pasek życia bossów nawet nie drgnął? Przytrafiło mi się to już trzy razy.
Opublikowano 3 września3 wrz Też gdzieś czytałem o tym samym błędzie. U mnie zero jakichkolwiek bugów przez całą gierę.
Opublikowano 3 września3 wrz A to nie jest tak, że to pojawia się jak zbytnio podkręcisz swoje statsy?
Opublikowano 3 września3 wrz 21 minut temu, triboy napisał(a):A to nie jest tak, że to pojawia się jak zbytnio podkręcisz swoje statsy?Możliwe że tak jest, chociaż teraz miałem sytuację, gdzie pojawił mi się mini boss, Małżonek, i znów pasek życia stał w miejscu. Mimo to waliłem do niego i w pewnym momencie padła, dziwne.Jednak chyba coś musi być z tą za bardzo dopakowaną postacią, właśnie walczę z Królem i ponownie to samo. Jest to drugie starcie, to po napisach końcowych, ale raczej nie ma to nic do rzeczy.
Opublikowano 3 września3 wrz No jak przekręcisz licznik ktoregoś z atrybutów to masz taką karę, nie tylko paska bossa to dotyczy, ale nie widać też pasków wrogów.
Opublikowano 3 września3 wrz Bug xD2 minuty temu, Szermac napisał(a):No jak przekręcisz licznik ktoregoś z atrybutów to masz taką karę, nie tylko paska bossa to dotyczy, ale nie widać też pasków wrogów.No są 3 różne takie babole chyba
Opublikowano 3 września3 wrz 26 minut temu, Szermac napisał(a):No jak przekręcisz licznik ktoregoś z atrybutów to masz taką karę, nie tylko paska bossa to dotyczy, ale nie widać też pasków wrogów.Można to w jakiś sposób cofnąć?
Opublikowano 3 września3 wrz Nie można. W zakładce postaci widać czy masz niestabilność, tam gdzie są te trzy główne statystyki.