October 28, 2025Oct 28 5 minut temu, Mejm napisał(a):O, widze ze dotarlo Akurat w pokemony to nie gram, chyba nigdy nie grałem, ale mam frajdę i kupę dobrej zabawy przy innych gierkach Od tego oni są, od tego są oni, jak mawiał wieszcz
October 28, 2025Oct 28 7 minut temu, Bzduras napisał(a):ale mam frajdę i kupę dobrej zabawy przy innych gierkach No i git a ja mam z tego frazesu i faktu ze pisza tak 40latkowie beke. Grunt, ze kazdy zadowolony.
October 28, 2025Oct 28 Już chyba pisałem, ale idziecie de facto seriami Konami, więc Suikoden i Castevania to naturalna konsekwencja!
October 28, 2025Oct 28 1 hour ago, Pix said:Z rzeczy które może się nie sprzedadzą, ale ja byłbym zadowolony, to poproszę jeszcze album z zeldami: Ocarina of Time, Majora's Mask, Wind Waker i może być jeszcze Twilight Princess.Poza tym oczywiście trylogia pierwszych residentów, Fajnale 7-9 + Tactics. Pomysł z grami mistrza Uedy też bardzo fajny.o to to, wydanie o Zeldzie byłoby zajebiste
October 28, 2025Oct 28 Ewentualny album o Pokemonach to na szybko i byle jak. Fani są przyzwyczajeni i mało wymagający.
October 28, 2025Oct 28 Pytanie jak wtedy pokazać rozwój na przestrzeni całej serii, że niby co? Jak często bywa, że to nie jest poziom nawet z szaraka. Już lepiej róbcie Fifę, albo "Przegląd - piłki nożne".
November 2, 2025Nov 2 Lepiej zaklepcie sobie książkę o Fallout, bo coś mi się zdaje, że konkurencja może wykorzystać okazję i wbić pierwsza ze swoją gazetą. Marka jest teraz na czasie. A części gry jest tyle, że opchnie się wszystko w jedną publikację.
November 3, 2025Nov 3 6 hours ago, mitra said:Może mało popularne ale Front Mission od 1 do 3 też mogłoby się ukazać.Kupi to całe 10 osób.
July 20Jul 20 W końcu przysiadłem i przeczytałem. Wszystko już chyba napisane co miało być napisane, ale cudne to było. Cóż czekam na ciąg dalszy. Serio. Także z f i Townfall kiedyś. A międzyczasie odpalam 4 z goga, mimo że jeszcze siedzę w Gongadze w Rebirth Mniam