Opublikowano niedziela o 18:401 dzień Pewnie gapy do zrobienia tak jak w 1+2 było, żeby zaliczyć progres.
Opublikowano niedziela o 18:501 dzień 9 minutes ago, Faka said:Pewnie gapy do zrobienia tak jak w 1+2 było, żeby zaliczyć progres.Chyba jednak chodzi o Pro Tour, którego nie odblokowałem.
Opublikowano niedziela o 18:521 dzień Tak, jak odblokujesz Pro Tour to dojdzie Ci po 5 zadań na level i dopiero skończenie ich wszystkich dobije Ci pasek do 100%.
Opublikowano 20 godzin temu20 godz. Polecam każdemu zmienić ustawienie kamery na "wide". Mi zdecydowanie lepiej się na tym gra, więcej widać i łatwiej lądować.
Opublikowano 20 godzin temu20 godz. 24 minutes ago, michu86- said:Polecam każdemu zmienić ustawienie kamery na "wide". Mi zdecydowanie lepiej się na tym gra, więcej widać i łatwiej lądować.a jeszcze lepiej gra się na kompie z monitorem 21:9
Opublikowano 13 godzin temu13 godz. 6 godzin temu, michu86- napisał(a):Polecam każdemu zmienić ustawienie kamery na "wide". Mi zdecydowanie lepiej się na tym gra, więcej widać i łatwiej lądować.Ogólnie poszli tutaj w większą przystępność. Limit do 60 minut plus tryb foto mocno ułatwiają zbieranie.
Opublikowano 9 godzin temu9 godz. Ja bym powiedział że internet mocno ułatwia zbieranie ;), ale dobrze, że dali bo to nic nie zmienia dla tych co chcą wyzwanie zostają 2min a tym co nie chce się co chwila restartować to wydłużony czas:).Właśnie obejrzałem filmik jak koleś w demie (ograniczone statystyki!) robi combo 100mln, a potem inny koleś 11min jedno combo na 1 bilion. Lepiej nie oglądać bo można się zdołować
Opublikowano 8 godzin temu8 godz. @michu86- a po komentarzach widać że sporo osób z tego korzysta. Tutaj skorzystałem póki co 2 razy- jak się okazało szukałem punktu wejścia w złym miejscu, choć byłem pewien, że po prostu muszę tam dobrze skoczyć.