Skocz do zawartości

Tony Hawk's Pro Skater 3 + 4

Featured Replies

Opublikowano

Pewnie gapy do zrobienia tak jak w 1+2 było, żeby zaliczyć progres.

• Odpowiedzi 414
  • Wyświetleń 19,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• wojtas011
    wojtas011

cyfrę chyba lepiej, jest za 215 zł, a odpadają koszty palet, transportu, tłoczenia czy drukowania okładek

• Bartg
    Bartg

• Tak, były. A wracając do 3+4... ALE TU SIĘ ZAJEBIŚCIE ŚMIGA Dopiero co zaliczyłem na 100% Foundry, Canadę i Rio, jest masę rzeczy do odblokowania, wykupienia, no czuć ten deskorolkowy pieprz. A nowy

Opublikowano
9 minutes ago, Faka said:

Pewnie gapy do zrobienia tak jak w 1+2 było, żeby zaliczyć progres.

Chyba jednak chodzi o Pro Tour, którego nie odblokowałem.

Opublikowano

Tak, jak odblokujesz Pro Tour to dojdzie Ci po 5 zadań na level i dopiero skończenie ich wszystkich dobije Ci pasek do 100%.

Opublikowano

Polecam każdemu zmienić ustawienie kamery na "wide". Mi zdecydowanie lepiej się na tym gra, więcej widać i łatwiej lądować.

Opublikowano
24 minutes ago, michu86- said:

Polecam każdemu zmienić ustawienie kamery na "wide". Mi zdecydowanie lepiej się na tym gra, więcej widać i łatwiej lądować.

a jeszcze lepiej gra się na kompie z monitorem 21:9 banderas

Opublikowano
6 godzin temu, michu86- napisał(a):

Ogólnie poszli tutaj w większą przystępność. Limit do 60 minut plus tryb foto mocno ułatwiają zbieranie.

Opublikowano

Ja bym powiedział że internet mocno ułatwia zbieranie ;), ale dobrze, że dali bo to nic nie zmienia dla tych co chcą wyzwanie zostają 2min a tym co nie chce się co chwila restartować to wydłużony czas:).

Właśnie obejrzałem filmik jak koleś w demie (ograniczone statystyki!) robi combo 100mln, a potem inny koleś 11min jedno combo na 1 bilion. Lepiej nie oglądać bo można się zdołować pechowiec

Opublikowano

@michu86- a po komentarzach widać że sporo osób z tego korzysta. Tutaj skorzystałem póki co 2 razy- jak się okazało szukałem punktu wejścia w złym miejscu, choć byłem pewien, że po prostu muszę tam dobrze skoczyć.

Opublikowano

Miałem w sumie zerowy hype na ten remake, ot podszedłem do tego tak, jak kiedyś do 1+2, czyli że kiedyś pewnie kupię używkę po taniości, ale chwilę po premierze widząc jakieś tam streamy i materiały coś mnie tknęło (niższa cena też się do tego przyczyniła) i cyk, nowy Tony wczoraj zaczął być ogrywany.

No i jest elegancko, gra się niezmiennie fajnie, trzon jest ten sam, co w 1+2, więc wszystko zasuwa szybko i płynnie (szkoda, że na PS4 framerate jest niestabilny i mocno zależy od wielkości i skomplikowania levelu), graficznie jest pięknie, natomiast OST wydaje się na ten moment mocno wykastrowany z klasyków, za to wypchany nowymi kawałkami, z których kilka już mi nawet przypadło do gustu, no ale nie w tym rzecz: skoro większość frajdy z obcowania z takim rimejkiem to łechtanie nostalgii, to powinno się zrobić wszystko, żeby tracklista był w jak największym stopniu odwzorowana. A tutaj dupa i to nawet większa, niż w przypadku poprzedniego pakietu.

Co do samej gry, to w sumie nie mam do części 3 i 4 w wydaniu PS2 żadnego sentymentu, bo w momencie premiery ogrywałem wersje z szaraka, jak wiadomo mocno różniące się od "next genowych", które to natomiast nadrobiłem dopiero po kilkunastu latach. Jednak mam wrażenie, że w THPS3 na ten moment (dwa pierwsze levele plus zawody w Rio) coś w liście zadań jest pozmieniane. No ale to jest do sprawdzenia.

Tony to Tony, gra to czysty fun, którego mi trochę już brakowało po zaliczaniu ostatnio tytułów bardziej wymagających i momentami wywołujących raczej nerwy zamiast relaksu, ale będę sobie ją dawkował, bo "fabuła" to króciutka zabawa, a poza tym raczej nie będę nic tam już robił i gra pójdzie do Żyda.

W dniu 9.07.2025 o 09:16, puszkin napisał(a):

gra ktoś może na ps4?

Tak.

Edytowane przez kotlet_schabowy

Opublikowano
  • Autor
2 godziny temu, kotlet_schabowy napisał(a):

Co do samej gry, to w sumie nie mam do części 3 i 4 w wydaniu PS2 żadnego sentymentu, bo w momencie premiery ogrywałem wersje z szaraka, jak wiadomo mocno różniące się od "next genowych", które to natomiast nadrobiłem dopiero po kilkunastu latach. Jednak mam wrażenie, że w THPS3 na ten moment (dwa pierwsze levele plus zawody w Rio) coś w liście zadań jest pozmieniane. No ale to jest do sprawdzenia.

Względem PS2 trójka ma te same misje i te same alternatywne sety literek skate i trickowych zadań (tylko ta kasa do zbierania jest nowa i jedno zadanie na statku jest zmienione), potem dochodzą nowych pięć do wymaksowania levelu

Co do soundtracku, mi totalnie pasuje wykastrowanie, tony to było zawsze odkrywanie nowych kawałków dla mnie za dzieciaka i tutaj dzieki decyzji samego Tonego, można powiedzieć, że to wróciło (osobiście bardzo często skipuje te starocie z orginałów)

Tak jak wspominał Bzduras, wcześniej w zoo jest follow up do SH2

Opublikowano

Nie wiem czemu, ale poza kilkoma, te parki tutaj jakieś takie "nudne" mi się wydają. Taki cruise ship, który w oryginale był moim ulubionym, tutaj wogóle mi nie tarmosi. Nie wiem, ale do parków z 1+2 chętniej bym wracał.

Opublikowano

Nawet nie o to chodzi. Tam odpalałem ten level choćby po to, że oglądać jak ta śruba przebija się przez oszkloną ścianę. Tutaj zrobiłem co było i nie chce mi się wracać, żeby sobie ot tak pośmigać.

Opublikowano

Wybitny ten nowy soundtrack, znów grając odkrywam wspaniałe kapele. Tony, you son of a bitch, miałeś rację.

(mam jakieś dodatkowe kawałki z kolekcjonerki więc to też może wpływać na odbiór)

Opublikowano

Na padzie się w to dobrze gra? Z tego co pamiętam zawsze się triki robiło na numerycznej, teraz nawet jej nie mam bo siedzę na 75%

Opublikowano

No pewnie, tylko najlepiej porządny pad z krzyżakiem

Opublikowano

Na padzie od kloca śmiga się wybitnie, tylko paluszki już nie z tym skillem i wbicie czegokolwiek powyżej 2 milionów to ciężka przeprawa frog Starość nie radość kurła.

Opublikowano

Gra ktoś na switchu 2 ? jak w końcu jest z tymi wersjami czy kartridż z 1 ma update do 2?

Opublikowano

Nie gram na S2, ale kart nie ma żadnych upgrejdów ani downgrejdów z tego co po recenzjach słyszałem - którą wersję kupisz tę będziesz mieć.

Opublikowano

To lipa bo tylko s1 na karcie jest - no nic poczeka się na jakieś promo albo kupi na ps5.

Opublikowano

Z tego co widziałem to kupując cyfrówkę na S1 można sobie odebrać wersję S2 za darmo.

Opublikowano
16 godzin temu, jimmy napisał(a):

Wybitny ten nowy soundtrack, znów grając odkrywam wspaniałe kapele. Tony, you son of a bitch, miałeś rację.

Mnie sporo świeżych kawałków też siadło, co nie zmienia faktu, że nie ma przepisu zabraniającego wrzucać/poznawać nowe kawałki, zachowując więcej starych. Co więcej, można dać w menu opcję przeskakiwania między playlistami!

Nie no wiadomo, że chodzi o licencje i te głupie gadki to nie przystoją takiej postaci, jak Tony, spodziewałbym się tego przykładowo po Kojimbo.