Opublikowano 13 lipca13 lip 9 minutes ago, Faka said:Pewnie gapy do zrobienia tak jak w 1+2 było, żeby zaliczyć progres.Chyba jednak chodzi o Pro Tour, którego nie odblokowałem.
Opublikowano 13 lipca13 lip Tak, jak odblokujesz Pro Tour to dojdzie Ci po 5 zadań na level i dopiero skończenie ich wszystkich dobije Ci pasek do 100%.
Opublikowano 14 lipca14 lip Polecam każdemu zmienić ustawienie kamery na "wide". Mi zdecydowanie lepiej się na tym gra, więcej widać i łatwiej lądować.
Opublikowano 14 lipca14 lip 24 minutes ago, michu86- said:Polecam każdemu zmienić ustawienie kamery na "wide". Mi zdecydowanie lepiej się na tym gra, więcej widać i łatwiej lądować.a jeszcze lepiej gra się na kompie z monitorem 21:9
Opublikowano 14 lipca14 lip 6 godzin temu, michu86- napisał(a):Polecam każdemu zmienić ustawienie kamery na "wide". Mi zdecydowanie lepiej się na tym gra, więcej widać i łatwiej lądować.Ogólnie poszli tutaj w większą przystępność. Limit do 60 minut plus tryb foto mocno ułatwiają zbieranie.
Opublikowano 14 lipca14 lip Ja bym powiedział że internet mocno ułatwia zbieranie ;), ale dobrze, że dali bo to nic nie zmienia dla tych co chcą wyzwanie zostają 2min a tym co nie chce się co chwila restartować to wydłużony czas:).Właśnie obejrzałem filmik jak koleś w demie (ograniczone statystyki!) robi combo 100mln, a potem inny koleś 11min jedno combo na 1 bilion. Lepiej nie oglądać bo można się zdołować
Opublikowano 14 lipca14 lip @michu86- a po komentarzach widać że sporo osób z tego korzysta. Tutaj skorzystałem póki co 2 razy- jak się okazało szukałem punktu wejścia w złym miejscu, choć byłem pewien, że po prostu muszę tam dobrze skoczyć.
Opublikowano 17 lipca17 lip Miałem w sumie zerowy hype na ten remake, ot podszedłem do tego tak, jak kiedyś do 1+2, czyli że kiedyś pewnie kupię używkę po taniości, ale chwilę po premierze widząc jakieś tam streamy i materiały coś mnie tknęło (niższa cena też się do tego przyczyniła) i cyk, nowy Tony wczoraj zaczął być ogrywany.No i jest elegancko, gra się niezmiennie fajnie, trzon jest ten sam, co w 1+2, więc wszystko zasuwa szybko i płynnie (szkoda, że na PS4 framerate jest niestabilny i mocno zależy od wielkości i skomplikowania levelu), graficznie jest pięknie, natomiast OST wydaje się na ten moment mocno wykastrowany z klasyków, za to wypchany nowymi kawałkami, z których kilka już mi nawet przypadło do gustu, no ale nie w tym rzecz: skoro większość frajdy z obcowania z takim rimejkiem to łechtanie nostalgii, to powinno się zrobić wszystko, żeby tracklista był w jak największym stopniu odwzorowana. A tutaj dupa i to nawet większa, niż w przypadku poprzedniego pakietu.Co do samej gry, to w sumie nie mam do części 3 i 4 w wydaniu PS2 żadnego sentymentu, bo w momencie premiery ogrywałem wersje z szaraka, jak wiadomo mocno różniące się od "next genowych", które to natomiast nadrobiłem dopiero po kilkunastu latach. Jednak mam wrażenie, że w THPS3 na ten moment (dwa pierwsze levele plus zawody w Rio) coś w liście zadań jest pozmieniane. No ale to jest do sprawdzenia.Tony to Tony, gra to czysty fun, którego mi trochę już brakowało po zaliczaniu ostatnio tytułów bardziej wymagających i momentami wywołujących raczej nerwy zamiast relaksu, ale będę sobie ją dawkował, bo "fabuła" to króciutka zabawa, a poza tym raczej nie będę nic tam już robił i gra pójdzie do Żyda.W dniu 9.07.2025 o 09:16, puszkin napisał(a):gra ktoś może na ps4?Tak. Edytowane 17 lipca17 lip przez kotlet_schabowy
Opublikowano 17 lipca17 lip Autor 2 godziny temu, kotlet_schabowy napisał(a):Co do samej gry, to w sumie nie mam do części 3 i 4 w wydaniu PS2 żadnego sentymentu, bo w momencie premiery ogrywałem wersje z szaraka, jak wiadomo mocno różniące się od "next genowych", które to natomiast nadrobiłem dopiero po kilkunastu latach. Jednak mam wrażenie, że w THPS3 na ten moment (dwa pierwsze levele plus zawody w Rio) coś w liście zadań jest pozmieniane. No ale to jest do sprawdzenia.Względem PS2 trójka ma te same misje i te same alternatywne sety literek skate i trickowych zadań (tylko ta kasa do zbierania jest nowa i jedno zadanie na statku jest zmienione), potem dochodzą nowych pięć do wymaksowania leveluCo do soundtracku, mi totalnie pasuje wykastrowanie, tony to było zawsze odkrywanie nowych kawałków dla mnie za dzieciaka i tutaj dzieki decyzji samego Tonego, można powiedzieć, że to wróciło (osobiście bardzo często skipuje te starocie z orginałów)Tak jak wspominał Bzduras, wcześniej w zoo jest follow up do SH2
Opublikowano 18 lipca18 lip Nie wiem czemu, ale poza kilkoma, te parki tutaj jakieś takie "nudne" mi się wydają. Taki cruise ship, który w oryginale był moim ulubionym, tutaj wogóle mi nie tarmosi. Nie wiem, ale do parków z 1+2 chętniej bym wracał.
Opublikowano 18 lipca18 lip Nawet nie o to chodzi. Tam odpalałem ten level choćby po to, że oglądać jak ta śruba przebija się przez oszkloną ścianę. Tutaj zrobiłem co było i nie chce mi się wracać, żeby sobie ot tak pośmigać.
Opublikowano 18 lipca18 lip Wybitny ten nowy soundtrack, znów grając odkrywam wspaniałe kapele. Tony, you son of a bitch, miałeś rację.(mam jakieś dodatkowe kawałki z kolekcjonerki więc to też może wpływać na odbiór)
Opublikowano 18 lipca18 lip Na padzie się w to dobrze gra? Z tego co pamiętam zawsze się triki robiło na numerycznej, teraz nawet jej nie mam bo siedzę na 75%
Opublikowano 19 lipca19 lip Na padzie z Xboxa się gra chujowo, wytrzymałem może minutę. Wolę grać na PC z 8bitdo Pro 2 na krzyżaku.
Opublikowano 19 lipca19 lip Na padzie od kloca śmiga się wybitnie, tylko paluszki już nie z tym skillem i wbicie czegokolwiek powyżej 2 milionów to ciężka przeprawa Starość nie radość kurła.
Opublikowano 19 lipca19 lip Gra ktoś na switchu 2 ? jak w końcu jest z tymi wersjami czy kartridż z 1 ma update do 2?
Opublikowano 19 lipca19 lip Nie gram na S2, ale kart nie ma żadnych upgrejdów ani downgrejdów z tego co po recenzjach słyszałem - którą wersję kupisz tę będziesz mieć.
Opublikowano 19 lipca19 lip To lipa bo tylko s1 na karcie jest - no nic poczeka się na jakieś promo albo kupi na ps5.
Opublikowano 19 lipca19 lip Z tego co widziałem to kupując cyfrówkę na S1 można sobie odebrać wersję S2 za darmo.
Opublikowano 19 lipca19 lip 16 godzin temu, jimmy napisał(a):Wybitny ten nowy soundtrack, znów grając odkrywam wspaniałe kapele. Tony, you son of a bitch, miałeś rację.Mnie sporo świeżych kawałków też siadło, co nie zmienia faktu, że nie ma przepisu zabraniającego wrzucać/poznawać nowe kawałki, zachowując więcej starych. Co więcej, można dać w menu opcję przeskakiwania między playlistami!Nie no wiadomo, że chodzi o licencje i te głupie gadki to nie przystoją takiej postaci, jak Tony, spodziewałbym się tego przykładowo po Kojimbo.