Opublikowano 19 lipca19 lip Mi też coś nowego do playlisty wpadło z soundtracku, ale mix z 1+2 byłby idealny. Ale to sobie można samemu puścić.
Opublikowano 19 lipca19 lip Nigdy nie uwierzę, że Tony wstał i tak zarządził. Robisz wierny rimejk i masz 10 kawałków z 55. To jest największa lipa razem z uciętą kampanią z czwórki.
Opublikowano 19 lipca19 lip Ale co racja to racja, ktoś tam się dobrze przyłożył i oprócz paru wałków z dupy to do zdecydowanej większości śmiga się wybornie
Opublikowano 19 lipca19 lip 19 godzin temu, jimmy napisał(a):Wybitny ten nowy soundtrack, znów grając odkrywam wspaniałe kapele. Tony, you son of a bitch, miałeś rację.(mam jakieś dodatkowe kawałki z kolekcjonerki więc to też może wpływać na odbiór)Z kolekcjonerki, czy z edycji Deluxe są tylko cztery utwory z Doomów.
Opublikowano niedziela o 12:275 dni Autor Przechodzę czwarty solo tour i właśnie trafiłem na set zadań z konkretnym trickiem których nie było w oryginałach, tego mi brakowało w 1+2, tam już w pewnym momencie leciałem automatem 2 minuty level, a tu nie wiadomo jaki set zadań/banknotów będzie miał skater i jednak na mapę schodzi to 5-10 minut.Na razie dla mnie to top 3 ulubionych tony hawków razem z pierwszym undergroundem i projectem 8 Edytowane niedziela o 12:285 dni przez wojtas011
Opublikowano poniedziałek o 06:405 dni Autor jest mod dodający brakujące kawałki z thps 3, podmienia wszystkie piosenki z trybu dla streamerów i dwie licencjowaneTHPS 3 Original Soundtrack Replacement mod at Tony Hawk's Pro Skater 3 + 4 Nexus - Mods and community
Opublikowano wtorek o 19:183 dni No tak, jak w każdym Tonym - śmigasz karierę wszystkimi skejtownikami po kolei.
Opublikowano wtorek o 19:283 dni 10 minutes ago, Bzduras said:No tak, jak w każdym Tonym - śmigasz karierę wszystkimi skejtownikami po kolei.A filmiki chociaż się odblokują?
Opublikowano wtorek o 19:453 dni Filmiki odblokowują się jak zrobisz danym skejterem jego specyficzny challenge. Zajrzyj na listę Skaters w czelendżach i będziesz mieć opisane co trzeba zrobić, przeważnie combo za X punktów w którym pojawia się konkretny specjal. A filmiki są dobre jak zawsze :)
Opublikowano środa o 08:223 dni Autor Już jest mod na pełny stary soundtrack, chociaż nie jest idealnie przez różnice w długości nowych kawałkówUltimate OG Soundtrack at Tony Hawk's Pro Skater 3 + 4 Nexus - Mods and community
Opublikowano czwartek o 12:081 dzień Zostało mi 6 osiągnięć do calaczka, ale raczej odpuszczę walkę bo zbyt czasochłonne są niektóre challenge. Poza tym gra jest zajebista i jakoś szczególnie nie ubolewam nad okrojoną formułą czwórki.
Opublikowano czwartek o 14:481 dzień No ja właśnie ubolewam, plansze z trójki weszły jak złoto, ale te z czwórki już tak nie robią. One zostały stworzone z myślą o zadaniach od enpeców, a tutaj straszą pustką.