Skocz do zawartości

Tony Hawk's Pro Skater 3 + 4

Featured Replies

Opublikowano

Mi też coś nowego do playlisty wpadło z soundtracku, ale mix z 1+2 byłby idealny. Ale to sobie można samemu puścić.

• Odpowiedzi 414
  • Wyświetleń 19,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• wojtas011
    wojtas011

cyfrę chyba lepiej, jest za 215 zł, a odpadają koszty palet, transportu, tłoczenia czy drukowania okładek

• Bartg
    Bartg

• Tak, były. A wracając do 3+4... ALE TU SIĘ ZAJEBIŚCIE ŚMIGA Dopiero co zaliczyłem na 100% Foundry, Canadę i Rio, jest masę rzeczy do odblokowania, wykupienia, no czuć ten deskorolkowy pieprz. A nowy

Opublikowano

Nigdy nie uwierzę, że Tony wstał i tak zarządził. Robisz wierny rimejk i masz 10 kawałków z 55. To jest największa lipa razem z uciętą kampanią z czwórki.

Opublikowano

Ale co racja to racja, ktoś tam się dobrze przyłożył i oprócz paru wałków z dupy to do zdecydowanej większości śmiga się wybornie banderas

Opublikowano
19 godzin temu, jimmy napisał(a):

Wybitny ten nowy soundtrack, znów grając odkrywam wspaniałe kapele. Tony, you son of a bitch, miałeś rację.

(mam jakieś dodatkowe kawałki z kolekcjonerki więc to też może wpływać na odbiór)

Z kolekcjonerki, czy z edycji Deluxe są tylko cztery utwory z Doomów.

Opublikowano
  • Autor

Przechodzę czwarty solo tour i właśnie trafiłem na set zadań z konkretnym trickiem których nie było w oryginałach, tego mi brakowało w 1+2, tam już w pewnym momencie leciałem automatem 2 minuty level, a tu nie wiadomo jaki set zadań/banknotów będzie miał skater i jednak na mapę schodzi to 5-10 minut.

Na razie dla mnie to top 3 ulubionych tony hawków razem z pierwszym undergroundem i projectem 8

Edytowane przez wojtas011

Opublikowano

No tak, jak w każdym Tonym - śmigasz karierę wszystkimi skejtownikami po kolei.

Opublikowano
10 minutes ago, Bzduras said:

No tak, jak w każdym Tonym - śmigasz karierę wszystkimi skejtownikami po kolei.

A filmiki chociaż się odblokują? )

Opublikowano

Filmiki odblokowują się jak zrobisz danym skejterem jego specyficzny challenge. Zajrzyj na listę Skaters w czelendżach i będziesz mieć opisane co trzeba zrobić, przeważnie combo za X punktów w którym pojawia się konkretny specjal. A filmiki są dobre jak zawsze :)

Opublikowano

Zostało mi 6 osiągnięć do calaczka, ale raczej odpuszczę walkę bo zbyt czasochłonne są niektóre challenge. Poza tym gra jest zajebista i jakoś szczególnie nie ubolewam nad okrojoną formułą czwórki.

Opublikowano

No ja właśnie ubolewam, plansze z trójki weszły jak złoto, ale te z czwórki już tak nie robią. One zostały stworzone z myślą o zadaniach od enpeców, a tutaj straszą pustką.