Opublikowano 25 czerwca25 cze 40 minut temu, Pupcio napisał(a):Zbierzmy 24 forumowiczów na jedną godzine. NA PEWNO SIE UDAMianuje Ciebie na zliczającego ręcznie na kartce wyniki turnieju, obowiązkowo z transmisją na kamerce na guziczku C by uniknąć oszustw
Opublikowano 26 czerwca26 cze W dniu 17.06.2025 o 22:01, Daffy napisał(a):Lobby w trybie grand prix i losowanie następnej trasy wygląda teraz tak obecnie:Czemu tyle ludzi wybiera "random"? (a i tak bywa ich często więcej niż na tym obrazku) Bo to jedyna gwarancja że kolejna trasa to będzie prawilny wyścig tylko i wyłącznie na torze bez pierdolonych dojazdów. To tyle w temacie tego jaki odbiór głównego gimmicku tej części mają fani.Ja bym te dojazdy usunął w pizdu i zostawił tylko w knockout bo wtedy one pasują idealnie bo ścigamy się od punktu a do b.Cytuję swój post sprzed paru dni bo te nintendowskie łby w dzisiejszym patchu właśnie praktycznie wyeliminowali ten sposób by grać zawsze na torach bez dojazdów xddddOd dzisiaj gdy wybierze się random to też można trafić na trasy dojazdowe xdddNintendo usilnie widzę chce byśmy bawili się koniecznie zgodnie z ich wizją na tą część tfuuu
Opublikowano 26 czerwca26 cze Całkiem fajne są te zadania P-switch. Krótkie, i zazwyczaj blisko siebie. Na razie 81 mam.
Opublikowano 26 czerwca26 cze 18 godzin temu, Daffy napisał(a):Cytuję swój post sprzed paru dni bo te nintendowskie łby w dzisiejszym patchu właśnie praktycznie wyeliminowali ten sposób by grać zawsze na torach bez dojazdów xdddd
Opublikowano 27 czerwca27 cze Tak po prawdzie ten random też był chujowy bo ta gra przy wyścigu na 3 okrążenia kończy się szybciej niż czekanie na ten wyścig
Opublikowano sobota o 15:254 dni Pogralem juz 15h. Swiat bardzo mi sie podoba. Po kolei zwiedzam wszystkie tory i szukam w nich znajdzek. Tak ucze sie mapy. Mi ogolnie sprawia przyjemnosc eksploracja, dlatego ten typ rozgrywki mnie nie nudzi. Mapa jest naprawde ciekawa i ma mase sekretow. Niemniej, zgadzam sie, ze brakuje jakiegos trybu story. Jest tu ogromny niewykorzystany potencjal.Misje ogolnie sa w miare proste, ale czasami trafi sie jakos hardcore. Np. utknalem w Shy Guy Bazaar, gdzie jedna z misji polega na skakaniu po roznych rampach wokol bazaru. Tu wymieklem. Moze wroce pozniej. Na razie moj cel to znalezc wszystkie pola ze znakiem zapytania.
Opublikowano niedziela o 15:403 dni W dniu 27.06.2025 o 07:10, Pupcio napisał(a):Tak po prawdzie ten random też był chujowy bo ta gra przy wyścigu na 3 okrążenia kończy się szybciej niż czekanie na ten wyścigNo wyszukiwanie zwykłego wyścigu trwa zajebiście długo.Wszyscy grają Knockout Tour.