Opublikowano 29 kwietnia29 kwi No i odpadłem, jak zobaczyłem, że na kolejnym layerze mam robić jedno i to samo, ehhhhhhh. Nie wiem skąd ta gra ma takie oceny, bez kitu.
Opublikowano 29 kwietnia29 kwi Zawsze można się skupić na przeskakiwaniu do kolejnych biomów. Jestem w stanie zrozumieć, że to zbieractwo potrafi znudzić ale mi w tej grze najbardziej robiło to, że kolejne poziomy wprowadzały nowe pomysły, mechaniki i dzięki temu gameplay nie nudził mimo, że ja zbierałem wszystko. Design plansz i ich wygląd też super a końcówka zrobiona z postarankiem. Jak na tak długą grę mogli ją zakończyć sztampowo i nikt by nie narzekał ale woleli włożyć trochę wysiłku żeby była zapamiętana.
Opublikowano 29 kwietnia29 kwi Ja obstawiam ze gra ma dobre oceny bo recenzenci zaczeli biec na palę zeby recke dokończyć w znośnym czasie, wiec właśnie mieli częściej serwowane nowości mechaniczne. Ta gra by byla imho duzo lepsza jakby samo zbieranie bylo w pierwszym przejsciu obciete do max 20% tego co jest teraz. Edytowane 29 kwietnia29 kwi przez Kangus
Opublikowano 29 kwietnia29 kwi Jedna z zaledwie jednej gry, jaką porzuciłem w 2025.A skończyłem nawet Veilguard.A z "platformówek" ostatni raz mi się zdarzyło z Kajko i Kokosz: Szkoła Latania.
Opublikowano 29 kwietnia29 kwi Godzinę temu, GearsUp napisał(a):Zawsze można się skupić na przeskakiwaniu do kolejnych biomów.Ale to samo w sobie jest nudne, bo gra nie stanowi żadnego wyzwania, nawet eksploracyjnego. Przez te 5 warstw nie widziałem jednej ciekawej planszy. A ta z niebieską łąką to jest szczyt gówna XD
Opublikowano 29 kwietnia29 kwi Na tej niebieskiej łące fajnie surfing wchodził bo była otwarta i chyba takie było zamierzenie, po prostu Nintendo oddaje ci piaskownicę a ty się bawisz jak chcesz. To samo można zarzucić nowym Zeldom - ktoś je skończy nie używając żadnej zdolności, omijając wszystkie poboczne aktywności i nie będzie rozumiał fenomenu.
Opublikowano 29 kwietnia29 kwi Bananza? Nintendo w najgorszym wydaniu. Przypominam, że ten symulator jebania w ruskim kamieniołomie kosztował ponad 3 bomby na start. Zaprzeczenie dobrej zabawy i rozczarowanie roku 2025.