Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Donkey Kong Bananza

Featured Replies

Opublikowano

No i odpadłem, jak zobaczyłem, że na kolejnym layerze mam robić jedno i to samo, ehhhhhhh. Nie wiem skąd ta gra ma takie oceny, bez kitu.

• Odpowiedzi 756
  • Wyświetleń 64,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Ale się c0rwa dałem nawinąć jak świeżak z tym dodatkiem. Pod żadnym pozorem tego nie kupujcie chłopaki. Pusta wyspa na której nic nie ma i tryb który każda normalna firma rzuciłaby jako darmowy dodate

• Spytałem chat gpt czy użytkownik ogqozo ma rację Autor komentarza ma częściowo rację, ale jego opinia jest jednostronna i oparta głównie na obserwacjach z perspektywy forumowego entuzjasty gier bardz

• uuu banana

Opublikowano

Zawsze można się skupić na przeskakiwaniu do kolejnych biomów. Jestem w stanie zrozumieć, że to zbieractwo potrafi znudzić ale mi w tej grze najbardziej robiło to, że kolejne poziomy wprowadzały nowe pomysły, mechaniki i dzięki temu gameplay nie nudził mimo, że ja zbierałem wszystko. Design plansz i ich wygląd też super a końcówka zrobiona z postarankiem. Jak na tak długą grę mogli ją zakończyć sztampowo i nikt by nie narzekał ale woleli włożyć trochę wysiłku żeby była zapamiętana.

Opublikowano

Ja obstawiam ze gra ma dobre oceny bo recenzenci zaczeli biec na palę zeby recke dokończyć w znośnym czasie, wiec właśnie mieli częściej serwowane nowości mechaniczne. Ta gra by byla imho duzo lepsza jakby samo zbieranie bylo w pierwszym przejsciu obciete do max 20% tego co jest teraz.

Edytowane przez Kangus

Opublikowano

Jedna z zaledwie jednej gry, jaką porzuciłem w 2025.

A skończyłem nawet Veilguard.

A z "platformówek" ostatni raz mi się zdarzyło z Kajko i Kokosz: Szkoła Latania.

Opublikowano
Godzinę temu, GearsUp napisał(a):

Zawsze można się skupić na przeskakiwaniu do kolejnych biomów.

Ale to samo w sobie jest nudne, bo gra nie stanowi żadnego wyzwania, nawet eksploracyjnego. Przez te 5 warstw nie widziałem jednej ciekawej planszy. A ta z niebieską łąką to jest szczyt gówna XD

Opublikowano

Na tej niebieskiej łące fajnie surfing wchodził bo była otwarta i chyba takie było zamierzenie, po prostu Nintendo oddaje ci piaskownicę a ty się bawisz jak chcesz. To samo można zarzucić nowym Zeldom - ktoś je skończy nie używając żadnej zdolności, omijając wszystkie poboczne aktywności i nie będzie rozumiał fenomenu.

Opublikowano

Bananza? Nintendo w najgorszym wydaniu. Przypominam, że ten symulator jebania w ruskim kamieniołomie kosztował ponad 3 bomby na start. Zaprzeczenie dobrej zabawy i rozczarowanie roku 2025.