Skocz do zawartości

Nintendo Switch 2, preorder i ogólna szajba :]

Featured Replies

Opublikowano
  • Autor

Tonący Paolo brzytwy sie chwyta na 2 dni przed świętem graczy

• Odpowiedzi 814
  • Wyświetleń 62,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Przepraszam że tak bezpośrednio, ale niesamowity z ciebie facet.

• Co ty pierdolisz randomie, x-com to jedna z najlepszych gier turowych!

• Jest 8:30. Paczka została wydana do doręczenia już ponad godzinę temu. Dzwonię na infolinię Inpostu i mówię babce, że w tej paczce jest nowe Nintendo i to jest skandal, że jest tak długo przetrzymywan

Opublikowano
Godzinę temu, Pix napisał(a):

Jako że Switch 2 będzie moim pierwszym Switchem to zapytam się was szanowni panowie, w jaką ochronę ekranu (o ile w ogóle) inwestujecie? Trochę widzę tych szkieł ochronnych, ale nie mam pojęcia co brać. Jakaś podpowiedź?

Folijka z oficjalnego etui styknie żeby nie porysować ekranu, raczej nigdy nie upuściłem żadnego Switcha i nie widzę potrzeby dodatkowej ochrony.

Opublikowano

Sam też tylko folię nałożę, bo jednak sporo gram w docku. Na OLEDzie mam szkło hartowane, ale to overkill

Opublikowano

Ja miałem na S1 szkło, ale tylko dlatego, że istniało ryzyko, że Dock porysuje ekran. Potem na Switcha OLED też założyłem, bo trochę im nie ufałem, że już nie będzie takiego problemu. A tak to generalnie poza smartfonem nie praktykuję i na S2 też bym już nie zakładał.

Opublikowano

2 godziny temu, DarkStar napisał(a):

Ja miałem na S1 szkło, ale tylko dlatego, że istniało ryzyko, że Dock porysuje ekran. Potem na Switcha OLED też założyłem, bo trochę im nie ufałem, że już nie będzie takiego problemu. A tak to generalnie poza smartfonem nie praktykuję i na S2 też bym już nie zakładał.

O to to, i u mnie w V2 rzeczywiście folia wytarta jest po bokach od tego docka, więc tutaj ochrona to był mus. Za to na Oledzie folię miałem kilka dni i się pozbyłem, bo pogarsza ostrość obrazu i nie ma co się oszukiwać że nie.

W S2 nie planuję zakładać i liczę, że inżynierowie z Nintendo uczą się na błędach.

Opublikowano

ten Mario nie jest preloaded na konsoli

do tego firmware i upgrade'y do gierek typu BOTW do pobrania

spodziewam się że o północy ze środy na czwartek będzie S I E C Z K A

Opublikowano

Nintendo widzę też już wysłało, więc może przed końcem tygodnia będzie.

Opublikowano

Zmienił się Wam może już status zamówienia na Media Expert? Opłaciłem zamówienie miesiąc temu i mam w dalszym ciągu status "Nowe Zamówienie" i zaczynam się obawiać, że zamulą z wysyłką. Euro dzisiaj już zaczyna działać w tym temacie.

Opublikowano

a czy ktoś zamawiał z odbiorem w Mediamarkt i dostał już jakąś informacje? dzieki!

Opublikowano

Media Expert realizuje wysyłki wieczorami (ostatnio zamawiałem słuchawki to maile o przygotowaniu i wysyłce dostawałem dopiero po 22gier) tak więc wszystkim kupującym w ME zalecam spokój :D

Opublikowano

Sprawdziłem, u mnie status oczekuje na realizację. Opłacone z odbiorem w salonie, no ostatnio np KCD2 to musiałem zadzwonić bo się status nie zmienił w dzień premiery Xd tutaj mi się nie śpieszy raczej.

Opublikowano
17 minut temu, Makar03 napisał(a):

Zmienił się Wam może już status zamówienia na Media Expert? Opłaciłem zamówienie miesiąc temu i mam w dalszym ciągu status "Nowe Zamówienie" i zaczynam się obawiać, że zamulą z wysyłką. Euro dzisiaj już zaczyna działać w tym temacie.

U mnie też jako "nowe zamówienie", ale na spokojnie, mają jeszcze czas

Opublikowano
17 minut temu, Makar03 napisał(a):

Zmienił się Wam może już status zamówienia na Media Expert? Opłaciłem zamówienie miesiąc temu

so-it-begins-raining.gif

Opublikowano

U mnie kurier dzwonił i mówił, że jeszcze nie ma ale za 10 minut zadzwoni i powie, czy już jest kaz

Opublikowano

Mediamarkt ma status w realizacji i tak może zostać do końca bo oni nie umieją w aktualizacje także zalecam :

hold-stonk-hold.gif

Opublikowano

Mi w empiku zmienili status na "w realizacji" już jakie półtora miesiąca temu, ale na razie cisza. Ktoś brał może jeszcze stamtąd?Dobrałem jeszcze Cymbergaja i Mario w pudełkach. W ogóle w empiku CP jest zbundlowany z kolekcjonerskim poradnikiem za trzy stówki:

Empik.com
No image preview

Cyberpunk 2077: Ultimate Edition + książka „Oficjalny Kom...

Ponad 2 000 000 produktów w kategoriach Książka, Muzyka, Film, Zdrowie i uroda, Zabawki, Dom i ogród, Elektronika, AGD, Sport. Dostawa 0zł do salonów.
Opublikowano

Miałem zamówić folię spigena- ale w tej cenie mam etui i folię od N.

Ja tam folię naklejam. Na oledzie mam folię i są rysy od docka. Oni 7 lat nie ogarnęli driftu a gdzie Dock. A nie będę minuty wkładać żeby nie dotykać i nie porysac.

Opublikowano

Czytałem na Reddicie, że w tym docku są podklejone jakieś silikonowe paski wewnątrz, żeby zapobiegać rysowaniu się.

Pierwsza wersja Switcha mi się obiła, jak szturchnąłem dockiem, ale tam był plastik vs. plastik, a OLED jest szklany i zero rysek mam.

Opublikowano

U mnie w S1 boki plecków i folia z przodu zarysowana od docka w ujjj. Także tanie szkiełko teraz przyklejam.

Opublikowano

V1 i zero zarysowań bo przecierany ściereczką za każdym razem po wyjęciu z docka, który MA gumowe blokady na dole aby nic się nie chwiało i plastik o plastik się nie rysował

frgtrhyh.jpg

thgtyhythy.jpg

Piękny jest, o sprzęty warto dbać

sfgthgfh.jpg

Opublikowano

Te gówno gumki tylko na dole docka są bez sensu, bo musisz za każdym razem pilnować aby konsolę wkładać/wyjmować idealnie w pionie.

Tylko ktoś taki jak ty, by tak robił. Pewnie jeszcze w rękawiczkach :D