Opublikowano 30 maja 20251 r Ja też wziąłem, a jak nie wsiąknę to przestanę być graczem. W Nintendo nadzieja na przyjemne granie jak za dzieciaka… tiaaa
Opublikowano 30 maja 20251 r Gdzie temat Lista dumnych posiadaczy Switcha 2 - tylko Friend Code lub QR Code
Opublikowano 30 maja 20251 r Godzinę temu, grzybiarz napisał(a):Ja też wziąłem, a jak nie wsiąknę to przestanę być graczem. W Nintendo nadzieja na przyjemne granie jak za dzieciaka… tiaaaw co zamierasz grać na tym switchu?
Opublikowano 30 maja 20251 r Ja z Mario Kartem i dokupię tę łatkę pod Switcha 2 do TOTK i pewnie Fast Fusion.
Opublikowano 30 maja 20251 r @Ukukuki możesz dołączyć do jakiejś rodziny NSO, tam łatka do TotK jest w pakiecie. Od razu będziesz miał dostęp do gier z GCN i starszych platform.
Opublikowano 30 maja 20251 r 41 minut temu, messer88 napisał(a):w co zamierasz grać na tym switchu?Wziąłem Mario karta, mam też 7 gier ze switcha pierwszego, np Mario odyssey, czy kolekcja finali 1-6… no i jak w abonamencie są takie starocia to pewnie też się skuszę.
Opublikowano 30 maja 20251 r Godzinę temu, Mari4n napisał(a):@Ukukuki możesz dołączyć do jakiejś rodziny NSO, tam łatka do TotK jest w pakiecie. Od razu będziesz miał dostęp do gier z GCN i starszych platform.A podziękuje, nie dodaje znajomych na Switchu.
Opublikowano 30 maja 20251 r Bundle z world, od razu w ten sam dzień fast fusion. Pewnie sprawdzę też totk z patchem i tak przeleci raz dwa do bananzy
Opublikowano 30 maja 20251 r A ja kupiłem bez żadnej gry, World mi się podoba, ale poczekam na recki, bo obawiam się, że może być nastawiony na online w stylu Forzy Horizon. Jeśli będzie opcja rozegrania kilku wyścigów w 15-20 minut jak w poprzednich odsłonach to biorę, jak nie to kupię kiedyś jakąś używkę. Dla mnie pierwszym tytułem na Switcha 2 będzie Bananza. Teraz wystarczy mi kolejne odpalenie Xenoblade 2, a do tego Xenoblade Chronicles X i DKC Returns HD
Opublikowano 31 maja 20251 r spółki komandytowe zaskakują;) coś chyba jakaś większa dostawa dojechała do PL bo się zapowiada premiera z rozmachem, świetnie
Opublikowano 31 maja 20251 r 7 hours ago, funditto said:A ja kupiłem bez żadnej gry, World mi się podoba, ale poczekam na recki, bo obawiam się, że może być nastawiony na online w stylu Forzy Horizon. Jeśli będzie opcja rozegrania kilku wyścigów w 15-20 minut jak w poprzednich odsłonach to biorę, jak nie to kupię kiedyś jakąś używkę.Dla mnie pierwszym tytułem na Switcha 2 będzie Bananza. Teraz wystarczy mi kolejne odpalenie Xenoblade 2, a do tego Xenoblade Chronicles X i DKC Returns HDForza Horizon ma bardzo dobry i rozbudowany single player.
Opublikowano 31 maja 20251 r 33 minuty temu, Czoperrr napisał(a):Forza Horizon ma bardzo dobry i rozbudowany single player.Tak, ale ja pisałem o trybie multi. Mario Kart to dla mnie multi - czy to online czy na splicie ze znajomymi. Forzy uwielbiałem, ale tylko w singlu. Ich sposób na multi to totalnie nie moja bajka, dlatego chcę zobaczyć recenzje przed kupnem
Opublikowano 31 maja 20251 r Autor No nie zapowiada się żeby ta gra miała przyciągnąć na długie godziny do singla. Chociaż widać też że będzie chociaż jakikolwiek sens grania samemu w przeciwieństwie do tego usypiacza mk8
Opublikowano 31 maja 20251 r No właśnie kurde w crash team racing to była jakaś przygoda, misje, bossowie, a tu 2025 i dalej free ride…
Opublikowano 31 maja 20251 r Autor No niestety u nintendo jak w lesie ale hej będą misje na mapce które trwają po 10 sekund!
Opublikowano 31 maja 20251 r 2 godziny temu, nero2082 napisał(a):spółki komandytowe zaskakują;) coś chyba jakaś większa dostawa dojechała do PL bo się zapowiada premiera z rozmachem, świetnie Super sprawa z tymi nocnymi premierami, klimat
Opublikowano 31 maja 20251 r Mam 1100 zł w bonach do Media Expert więc trudno nie brać za 1300 z Mario kartem co nie.
Opublikowano 31 maja 20251 r Życie jest zbyt krótkie, żeby się nim nie cieszyć! Edytowane 31 maja 20251 r przez Rozi