Skocz do zawartości

Nintendo Switch 2, preorder i ogólna szajba :]

Featured Replies

Opublikowano

enhanced patche już dojechały, przydałaby się jeszcze odp. platforma;)

• Odpowiedzi 814
  • Wyświetleń 62,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Przepraszam że tak bezpośrednio, ale niesamowity z ciebie facet.

• Co ty pierdolisz randomie, x-com to jedna z najlepszych gier turowych!

• Jest 8:30. Paczka została wydana do doręczenia już ponad godzinę temu. Dzwonię na infolinię Inpostu i mówię babce, że w tej paczce jest nowe Nintendo i to jest skandal, że jest tak długo przetrzymywan

Opublikowano

Właśnie dziwi mnie, że XC3 coś dostało. Chyba na żadnej liście nie było wymieniane jako Enhanced czy tam z upgrade packiem. Nie żebym narzekał spicy

Opublikowano
37 minut temu, Bzduras napisał(a):

Chuj - can't beat them, join them:

obraz.png

Dam znać jak już będzie w trasie, wydana do doręczenia i wrzucona do paczkomatu lapka

Daj znać jak będzie już w Centrum Logistycznymbye

Opublikowano

chyba nie wszystkie gry będą na czas, cartridge'owy Cyber opóźniony o parę dni chyba wszędzie ( lepiej go nie bundlować z konsolą ;)

Opublikowano

Niech ktoś w końcu wrzuci info jak działają gry z cartów S1, czy ta sama gra w digitalu a na carcie ma znacznie inne czasy ładowań no i czy działa w ogóle z carta czy się ściąga w całości od nowa. No i czy chodzą w wyższej rozdziałce

Opublikowano

To samo

20 minut temu, nero2082 napisał(a):

chyba nie wszystkie gry będą na czas, cartridge'owy Cyber opóźniony o parę dni chyba wszędzie ( lepiej go nie bundlować z konsolą ;)

ME ma i wysyla

Opublikowano
21 minut temu, nero2082 napisał(a):

Ultima nic nie pisala o opoznieniach

Opublikowano

Ja chwilowo się wstrzymałem z cyberem bo chcę zobaczyc dobrą analize jak to działa w trybie handheld. Karty + gierki ze s1 z ulepszeniami wystarczą na tydzień

Opublikowano

Empik. MM i PB niepewne z Cyberem, zobaczymy czy Euro zrealizuje

bardziej mnie obchodzi inne zamówienie P

Opublikowano
32 minuty temu, nero2082 napisał(a):

Empik. MM i PB niepewne z Cyberem, zobaczymy czy Euro zrealizuje

bardziej mnie obchodzi inne zamówienie P

Moje z Gamefinity właśnie wyszło Inpostem.

Opublikowano

PRZYJĘTA W CENTRUM LOGISTYCZNYM, POWTARZAM, CENTRUM LOGISTYCZNYM!

Opublikowano

Ja z Nintendo Hype Train'u wyskoczylem, ale milo poczytac, ze wam sie powoli udziela. Milej zabawy Panowielapka

Edytowane przez bebbop

Opublikowano

Pewnie przez was switchowców moja paczka (oczywiście że nie switch 2) wyjechała z centrum logistycznego do doręczenia a następnie znów wróciła do centrum logistycznego!!! Zapchaliscie wszystkie InPosty!

Opublikowano
8 minut temu, Bzduras napisał(a):

Kolego, czy w komentarzach dla kuriera zaznaczyłeś aby, zgodnie z zasadą

ubierania się stosownie do wydarzenia

"w garniturze śmigał po rejonie", w trakcie doręczania ostatniej z prawdziwych konsol? problem

Opublikowano
13 minut temu, Paolo de Vesir napisał(a):

Kolego, czy w komentarzach dla kuriera zaznaczyłeś aby, zgodnie z zasadą

"w garniturze śmigał po rejonie", w trakcie doręczania ostatniej z prawdziwych konsol? problem

Sam do mnie napisał, że Giorgio Armani jest grany bo czuje podniosłość chwili

Opublikowano
42 minuty temu, Bzduras napisał(a):

PRZEBIJAM sir

IMG_4816.jpeg

Opublikowano

Ej. A jak to jest, że pewien sklep ze Śląska ma już dzisiaj w sprzedaży konsole od ręki? A nie na jakiejś nocnej premierze? Można wpaść i odebrać/kupić. Jakie będą tego konsekwencje?

Edytowane przez Emtebe

Opublikowano

Żadne? Na całym świecie ludzie dostawali wcześniej. A teraz już jest po premierze światowej, więc można nawet grać we wszystko bez przeszkód.

Opublikowano

Uwaga, ważny komunikat: W TRASIE, powtarzam: W TRASIE!