Opublikowano środa o 12:195 dni enhanced patche już dojechały, przydałaby się jeszcze odp. platforma;)
Opublikowano środa o 12:205 dni Właśnie dziwi mnie, że XC3 coś dostało. Chyba na żadnej liście nie było wymieniane jako Enhanced czy tam z upgrade packiem. Nie żebym narzekał
Opublikowano środa o 12:455 dni 37 minut temu, Bzduras napisał(a):Chuj - can't beat them, join them:Dam znać jak już będzie w trasie, wydana do doręczenia i wrzucona do paczkomatu Daj znać jak będzie już w Centrum Logistycznym
Opublikowano środa o 13:035 dni chyba nie wszystkie gry będą na czas, cartridge'owy Cyber opóźniony o parę dni chyba wszędzie lepiej go nie bundlować z konsolą ;)
Opublikowano środa o 13:195 dni Niech ktoś w końcu wrzuci info jak działają gry z cartów S1, czy ta sama gra w digitalu a na carcie ma znacznie inne czasy ładowań no i czy działa w ogóle z carta czy się ściąga w całości od nowa. No i czy chodzą w wyższej rozdziałce
Opublikowano środa o 13:235 dni To samo20 minut temu, nero2082 napisał(a):chyba nie wszystkie gry będą na czas, cartridge'owy Cyber opóźniony o parę dni chyba wszędzie lepiej go nie bundlować z konsolą ;)ME ma i wysyla
Opublikowano środa o 13:245 dni 21 minut temu, nero2082 napisał(a):chyba nie wszystkie gry będą na czas, cartridge'owy Cyber opóźniony o parę dni chyba wszędzie lepiej go nie bundlować z konsolą ;)Ultima nic nie pisala o opoznieniach
Opublikowano środa o 14:125 dni Ja chwilowo się wstrzymałem z cyberem bo chcę zobaczyc dobrą analize jak to działa w trybie handheld. Karty + gierki ze s1 z ulepszeniami wystarczą na tydzień
Opublikowano środa o 14:425 dni Empik. MM i PB niepewne z Cyberem, zobaczymy czy Euro zrealizuje bardziej mnie obchodzi inne zamówienie
Opublikowano środa o 15:145 dni 32 minuty temu, nero2082 napisał(a):Empik. MM i PB niepewne z Cyberem, zobaczymy czy Euro zrealizujebardziej mnie obchodzi inne zamówienie Moje z Gamefinity właśnie wyszło Inpostem.
Opublikowano środa o 16:284 dni Ja z Nintendo Hype Train'u wyskoczylem, ale milo poczytac, ze wam sie powoli udziela. Milej zabawy Panowie Edytowane środa o 16:294 dni przez bebbop
Opublikowano środa o 16:294 dni Pewnie przez was switchowców moja paczka (oczywiście że nie switch 2) wyjechała z centrum logistycznego do doręczenia a następnie znów wróciła do centrum logistycznego!!! Zapchaliscie wszystkie InPosty!
Opublikowano środa o 16:324 dni 8 minut temu, Bzduras napisał(a):PRZYJĘTA W CENTRUM LOGISTYCZNYM, POWTARZAM, CENTRUM LOGISTYCZNYM!Kolego, czy w komentarzach dla kuriera zaznaczyłeś aby, zgodnie z zasadąubierania się stosownie do wydarzenia"w garniturze śmigał po rejonie", w trakcie doręczania ostatniej z prawdziwych konsol?
Opublikowano środa o 16:464 dni 13 minut temu, Paolo de Vesir napisał(a):Kolego, czy w komentarzach dla kuriera zaznaczyłeś aby, zgodnie z zasadą"w garniturze śmigał po rejonie", w trakcie doręczania ostatniej z prawdziwych konsol? Sam do mnie napisał, że Giorgio Armani jest grany bo czuje podniosłość chwili
Opublikowano środa o 17:034 dni 42 minuty temu, Bzduras napisał(a):PRZYJĘTA W CENTRUM LOGISTYCZNYM, POWTARZAM, CENTRUM LOGISTYCZNYM!PRZEBIJAM
Opublikowano środa o 18:094 dni Ej. A jak to jest, że pewien sklep ze Śląska ma już dzisiaj w sprzedaży konsole od ręki? A nie na jakiejś nocnej premierze? Można wpaść i odebrać/kupić. Jakie będą tego konsekwencje? Edytowane środa o 18:104 dni przez Emtebe
Opublikowano środa o 18:124 dni Żadne? Na całym świecie ludzie dostawali wcześniej. A teraz już jest po premierze światowej, więc można nawet grać we wszystko bez przeszkód.
Opublikowano środa o 19:004 dni Z trasy może jeszcze wrócić do centrum logistycznego, więc na spokojnie chłopaki bo rano wynik może być inny.