Opublikowano 19 kwietnia 20251 r Meh, jeśli to ma być protoplasta xcoma, to zainteresowanie gierką zmalało do zera, mimo mojego ulubionego uniwersum SW. No nic, trzeba czekać na ostatnią część przygody Cala Kestisa.
Opublikowano wczoraj o 06:03 1 dzień Tylko pudeł nie widzę nigdzie w sklepach. Mam nadzieję że to nie jest cyfra-only, bo to + Galactic Racer musi wlecieć do kolekcji
Opublikowano wczoraj o 06:38 1 dzień Prezentuje się to kapitalnie szczerze mówiąc. Kurcze dawno nie było tak dobrego roku w giereczkowie. Wleci dsy one, w to można grać jednak w krótkich seriach więc w międzyczasie będę pykał.
Opublikowano wczoraj o 06:59 1 dzień Wygląda dobrze, oby tylko było naprawdę taktycznie i można było sporo kombinować. Zobaczy się wstępne recki bo to w końcu EA to cenowo szybko będzie lecieć.
Opublikowano 18 godzin temu18 godz. Ja też się chyba szarpnę na day one, poczekam tylko na wstępne raporty o technikaliach. Uwielbiam xcomy i uniwersum gwiezdnych wojen także czego chcieć więcej. Tu bedzie zarządzanie baza (statkiem?) jak w grach od firaxis ?
Opublikowano 14 godzin temu14 godz. Ciężko powiedzieć, w trailerze nie był nic na temat bazy. Może to być coś w rodzaju Aliens Dark Descent, gdzie ulepszamy ludzików i sam sprzęt. Nie ukrywam, że chciałbym jakieś zarządzanie bazą, ale jak dobrze ogarną ogarnianie ekipy i sprzętu to przeżyjemy
Opublikowano 7 godzin temu7 godz. Ładnie to wszystko wygląda, choć niekoniecznie jest to mój typ gier. Ogra się pewnie przy okazji.
Opublikowano 7 godzin temu7 godz. Będzie grane. Chyba sterowanie na padzie jest spoko w tego typu grach? Nie grałem w xcomy na komsoli ale zagrałbym sobie w to na ally w łóżeczku.