Skocz do zawartości

PSX EXTREME 332

Featured Replies

Opublikowano

Papier faktycznie inny, bardziej śliski. Część majówki upłynie z lekturą Szmatławca.

• Odpowiedzi 95
  • Wyświetleń 3,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Ja tam bym na pełno reklam się nie obraził ;) Natomiast gdyby nawet tak było to my zawsze mamy opcję dorzucenia stron. Dzisiaj rano świeżutka dostawa, już się powoli pakują numery i jutro w trasę.

• Majowy numer od dzisiaj w sprzedaży :) Prenumeraty rozesłane, PDF też już powinien być dostępny dla każdego. Przyjemnej lektury i oczywiście zapraszamy do komentowania :) Dzięki!

• Odpalę jutro rano.

Opublikowano
  • Autor

Dla jasności - ja z papierem nic nie zmieniam :D W sensie mamy stałe zamówienie na ten sam papier, zresztą jakakolwiek zmiana to często minimum 3 miechy oczekiwania, bo drukarnia też zamawia z zapasem.

Tak że ciekawe, że jest wrażenie, iż papier inny.

Opublikowano

Jedyne odczucie to że jest ciut bardziej śliski, porównując z 331. Przynajmniej takie mam odczucie.

Opublikowano
  • Autor

Majowy numer od dzisiaj w sprzedaży :) Prenumeraty rozesłane, PDF też już powinien być dostępny dla każdego. Przyjemnej lektury i oczywiście zapraszamy do komentowania :) Dzięki!

numer.jpg

Opublikowano

Po pierwszym przekartkowaniu na plus, że nie mamy już artykułów ze stroną tytułową po prawej stronie, więc tak jakby marudzenie sie opłaciło. ;)

Opublikowano

Spokojnie, zaraz znajdziemy coś nowego ;)

Poczta polska na plus, dzisiaj już było w skrzynce.

Opublikowano

Pierwsze, co się rzuca w oczy, to Komodo w HP widać nieźle zajechany po SH.

Opublikowano

Perez debiut w szmatławcu? Szkoda, że jedynie recenzja sprzętu - następnym razem niech Roger Ci zleci coś w giereczkowie do zrecenzowania pope

Opublikowano
  • Autor
31 minut temu, oFi napisał(a):

Perez debiut w szmatławcu? Szkoda, że jedynie recenzja sprzętu - następnym razem niech Roger Ci zleci coś w giereczkowie do zrecenzowania pope

Oooo Panie kolego, pogniewamy się chyba! Widać ktoś nie czytał przełomowych recenzji już kilku odsłon Farming Simulator i jeszcze wieki temu Football Managera. Nie mówiąc o kultowym w pewnych (wąskich) kręgach moim artykule z dwusetnego numeru (czy jakoś w okolicach) o drukowaniu pisma, kiedy to nawet byliśmy specjalnie w drukarni z wizytą.

Zaznaczyć w pamiętniczku "oFi zbanowany w Głosie Ludu"!

Opublikowano

A rzeczywiście pisałeś o tej drukarni. Dwusetny numer? Panie, ja nie pamiętam co wczoraj jadłem na kolacje leo

Opublikowano

W dniu 28.04.2025 o 23:00, Shen napisał(a):

Konsolite zmasakrował kolekcje gier z Kuniem, a ja już u Czezkiego zamówiłem.

Never preorder xd

Kolekcja jest jak napisałem, do tego cena z kosmosu w stosunku do zawartości .

O kurwa, nie spodziewałem się, że znowu trafie do pisma pawel

gratulacje ;)

Reszta lektury jak przyjdzie papier jutro.

• zaciągania się aromatem farby ;)

Opublikowano

Ten numer to i tak jeszcze w miarę, ale kwietniowy pachniał taką jakby słoniną

Opublikowano

Będzie trochę wazeliniarstwa, ale kurde jest taka lekka podjarka jak co miesiąc człowiek wybiera się do tego Empiku czy innego saloniku prasowego i szuka nowego numeru PE na półce. Fajnie że jesteście chłopaki lapka

Opublikowano

No i ta terminowość i trzymanie za mordę. Działa jak w zegarku. Poprzednio chaos organizacyjny i nie wiadomo, czy to miesięcznik, półtoramiesięcznik, czy prawie dwumiesięcznik. Skończył się radosny futbol.

Opublikowano

Super artykul o Krolu w zolci. Przeczytalem dwa razy. Jak mawiaja jankesi so nice I had to read it twice

Trzeba zamowic te opowiadania Chambersa teraz.

Reszta gazetki rowniez zapowiada sie wysmienicie i to mnie ucieszylo dzisiaj.

Obligatoryjny minus za wpie…przenie czcionki zwanej erdeerka w playtesty gierek na NS2 oraz ramki z tekstu o ow nowej zabawce. Kto to projektuje nie uczy sie nic

Opublikowano

Też miałem nowy numer dzisiaj w skrzynce. Za poprzedniej władzy się to nie zdarzało.

Opublikowano

Jaki jest sens recenzji seriali tylko po 1/2/kilku odcinkach? Przecież zawsze się może "zesrać" pod koniec.

Opublikowano

To fakt, ale jaki byłby sens recenzować po zakończeniu sezonu, gdy osoby zainteresowane pewnie już obejrzały i recenzja ich nie zachęci ani nie zniechęci.

Opublikowano
4 godziny temu, Grześ napisał(a):

To fakt, ale jaki byłby sens recenzować po zakończeniu sezonu, gdy osoby zainteresowane pewnie już obejrzały i recenzja ich nie zachęci ani nie zniechęci.

Bo jak się serial zesra pod koniec to będą wprowadzeni w błąd.