Opublikowano wtorek o 19:572 dni Papier faktycznie inny, bardziej śliski. Część majówki upłynie z lekturą Szmatławca.
Opublikowano wtorek o 20:192 dni Autor Dla jasności - ja z papierem nic nie zmieniam :D W sensie mamy stałe zamówienie na ten sam papier, zresztą jakakolwiek zmiana to często minimum 3 miechy oczekiwania, bo drukarnia też zamawia z zapasem. Tak że ciekawe, że jest wrażenie, iż papier inny.
Opublikowano wczoraj o 03:37 1 dzień Jedyne odczucie to że jest ciut bardziej śliski, porównując z 331. Przynajmniej takie mam odczucie.
Opublikowano wczoraj o 04:19 1 dzień Autor Majowy numer od dzisiaj w sprzedaży :) Prenumeraty rozesłane, PDF też już powinien być dostępny dla każdego. Przyjemnej lektury i oczywiście zapraszamy do komentowania :) Dzięki!
Opublikowano wczoraj o 08:27 1 dzień Po pierwszym przekartkowaniu na plus, że nie mamy już artykułów ze stroną tytułową po prawej stronie, więc tak jakby marudzenie sie opłaciło.
Opublikowano wczoraj o 12:16 1 dzień Spokojnie, zaraz znajdziemy coś nowego ;) Poczta polska na plus, dzisiaj już było w skrzynce.
Opublikowano wczoraj o 12:38 1 dzień Pierwsze, co się rzuca w oczy, to Komodo w HP widać nieźle zajechany po SH.
Opublikowano wczoraj o 12:55 1 dzień Perez debiut w szmatławcu? Szkoda, że jedynie recenzja sprzętu - następnym razem niech Roger Ci zleci coś w giereczkowie do zrecenzowania
Opublikowano wczoraj o 13:28 1 dzień Autor 31 minut temu, oFi napisał(a):Perez debiut w szmatławcu? Szkoda, że jedynie recenzja sprzętu - następnym razem niech Roger Ci zleci coś w giereczkowie do zrecenzowania Oooo Panie kolego, pogniewamy się chyba! Widać ktoś nie czytał przełomowych recenzji już kilku odsłon Farming Simulator i jeszcze wieki temu Football Managera. Nie mówiąc o kultowym w pewnych (wąskich) kręgach moim artykule z dwusetnego numeru (czy jakoś w okolicach) o drukowaniu pisma, kiedy to nawet byliśmy specjalnie w drukarni z wizytą. Zaznaczyć w pamiętniczku "oFi zbanowany w Głosie Ludu"!
Opublikowano wczoraj o 13:38 1 dzień A rzeczywiście pisałeś o tej drukarni. Dwusetny numer? Panie, ja nie pamiętam co wczoraj jadłem na kolacje
Opublikowano wczoraj o 14:24 1 dzień W dniu 28.04.2025 o 23:00, Shen napisał(a):Konsolite zmasakrował kolekcje gier z Kuniem, a ja już u Czezkiego zamówiłem.Never preorder xdKolekcja jest jak napisałem, do tego cena z kosmosu w stosunku do zawartości . W dniu 28.04.2025 o 23:00, Shen napisał(a):O kurwa, nie spodziewałem się, że znowu trafie do pisma gratulacje ;)W dniu 28.04.2025 o 23:00, Shen napisał(a):Reszta lektury jak przyjdzie papier jutro.zaciągania się aromatem farby ;)
Opublikowano wczoraj o 15:39 1 dzień Ten numer to i tak jeszcze w miarę, ale kwietniowy pachniał taką jakby słoniną
Opublikowano wczoraj o 15:59 1 dzień Będzie trochę wazeliniarstwa, ale kurde jest taka lekka podjarka jak co miesiąc człowiek wybiera się do tego Empiku czy innego saloniku prasowego i szuka nowego numeru PE na półce. Fajnie że jesteście chłopaki
Opublikowano wczoraj o 16:10 1 dzień No i ta terminowość i trzymanie za mordę. Działa jak w zegarku. Poprzednio chaos organizacyjny i nie wiadomo, czy to miesięcznik, półtoramiesięcznik, czy prawie dwumiesięcznik. Skończył się radosny futbol.
Opublikowano wczoraj o 16:26 1 dzień Super artykul o Krolu w zolci. Przeczytalem dwa razy. Jak mawiaja jankesi so nice I had to read it twiceTrzeba zamowic te opowiadania Chambersa teraz.Reszta gazetki rowniez zapowiada sie wysmienicie i to mnie ucieszylo dzisiaj.Obligatoryjny minus za wpie…przenie czcionki zwanej erdeerka w playtesty gierek na NS2 oraz ramki z tekstu o ow nowej zabawce. Kto to projektuje nie uczy sie nic
Opublikowano wczoraj o 19:14 1 dzień Też miałem nowy numer dzisiaj w skrzynce. Za poprzedniej władzy się to nie zdarzało.
Opublikowano wczoraj o 22:59 1 dzień Jaki jest sens recenzji seriali tylko po 1/2/kilku odcinkach? Przecież zawsze się może "zesrać" pod koniec.
Opublikowano 15 godzin temu15 godz. To fakt, ale jaki byłby sens recenzować po zakończeniu sezonu, gdy osoby zainteresowane pewnie już obejrzały i recenzja ich nie zachęci ani nie zniechęci.
Opublikowano 11 godzin temu11 godz. 4 godziny temu, Grześ napisał(a):To fakt, ale jaki byłby sens recenzować po zakończeniu sezonu, gdy osoby zainteresowane pewnie już obejrzały i recenzja ich nie zachęci ani nie zniechęci.Bo jak się serial zesra pod koniec to będą wprowadzeni w błąd.