Opublikowano 29 kwietnia29 kwi Papier faktycznie inny, bardziej śliski. Część majówki upłynie z lekturą Szmatławca.
Opublikowano 29 kwietnia29 kwi Autor Dla jasności - ja z papierem nic nie zmieniam :D W sensie mamy stałe zamówienie na ten sam papier, zresztą jakakolwiek zmiana to często minimum 3 miechy oczekiwania, bo drukarnia też zamawia z zapasem. Tak że ciekawe, że jest wrażenie, iż papier inny.
Opublikowano 30 kwietnia30 kwi Jedyne odczucie to że jest ciut bardziej śliski, porównując z 331. Przynajmniej takie mam odczucie.
Opublikowano 30 kwietnia30 kwi Autor Majowy numer od dzisiaj w sprzedaży :) Prenumeraty rozesłane, PDF też już powinien być dostępny dla każdego. Przyjemnej lektury i oczywiście zapraszamy do komentowania :) Dzięki!
Opublikowano 30 kwietnia30 kwi Po pierwszym przekartkowaniu na plus, że nie mamy już artykułów ze stroną tytułową po prawej stronie, więc tak jakby marudzenie sie opłaciło.
Opublikowano 30 kwietnia30 kwi Spokojnie, zaraz znajdziemy coś nowego ;) Poczta polska na plus, dzisiaj już było w skrzynce.
Opublikowano 30 kwietnia30 kwi Pierwsze, co się rzuca w oczy, to Komodo w HP widać nieźle zajechany po SH.
Opublikowano 30 kwietnia30 kwi Perez debiut w szmatławcu? Szkoda, że jedynie recenzja sprzętu - następnym razem niech Roger Ci zleci coś w giereczkowie do zrecenzowania
Opublikowano 30 kwietnia30 kwi Autor 31 minut temu, oFi napisał(a):Perez debiut w szmatławcu? Szkoda, że jedynie recenzja sprzętu - następnym razem niech Roger Ci zleci coś w giereczkowie do zrecenzowania Oooo Panie kolego, pogniewamy się chyba! Widać ktoś nie czytał przełomowych recenzji już kilku odsłon Farming Simulator i jeszcze wieki temu Football Managera. Nie mówiąc o kultowym w pewnych (wąskich) kręgach moim artykule z dwusetnego numeru (czy jakoś w okolicach) o drukowaniu pisma, kiedy to nawet byliśmy specjalnie w drukarni z wizytą. Zaznaczyć w pamiętniczku "oFi zbanowany w Głosie Ludu"!
Opublikowano 30 kwietnia30 kwi A rzeczywiście pisałeś o tej drukarni. Dwusetny numer? Panie, ja nie pamiętam co wczoraj jadłem na kolacje
Opublikowano 30 kwietnia30 kwi W dniu 28.04.2025 o 23:00, Shen napisał(a):Konsolite zmasakrował kolekcje gier z Kuniem, a ja już u Czezkiego zamówiłem.Never preorder xdKolekcja jest jak napisałem, do tego cena z kosmosu w stosunku do zawartości . W dniu 28.04.2025 o 23:00, Shen napisał(a):O kurwa, nie spodziewałem się, że znowu trafie do pisma gratulacje ;)W dniu 28.04.2025 o 23:00, Shen napisał(a):Reszta lektury jak przyjdzie papier jutro.zaciągania się aromatem farby ;)
Opublikowano 30 kwietnia30 kwi Ten numer to i tak jeszcze w miarę, ale kwietniowy pachniał taką jakby słoniną
Opublikowano 30 kwietnia30 kwi Będzie trochę wazeliniarstwa, ale kurde jest taka lekka podjarka jak co miesiąc człowiek wybiera się do tego Empiku czy innego saloniku prasowego i szuka nowego numeru PE na półce. Fajnie że jesteście chłopaki
Opublikowano 30 kwietnia30 kwi No i ta terminowość i trzymanie za mordę. Działa jak w zegarku. Poprzednio chaos organizacyjny i nie wiadomo, czy to miesięcznik, półtoramiesięcznik, czy prawie dwumiesięcznik. Skończył się radosny futbol.
Opublikowano 30 kwietnia30 kwi Super artykul o Krolu w zolci. Przeczytalem dwa razy. Jak mawiaja jankesi so nice I had to read it twiceTrzeba zamowic te opowiadania Chambersa teraz.Reszta gazetki rowniez zapowiada sie wysmienicie i to mnie ucieszylo dzisiaj.Obligatoryjny minus za wpie…przenie czcionki zwanej erdeerka w playtesty gierek na NS2 oraz ramki z tekstu o ow nowej zabawce. Kto to projektuje nie uczy sie nic
Opublikowano 30 kwietnia30 kwi Też miałem nowy numer dzisiaj w skrzynce. Za poprzedniej władzy się to nie zdarzało.
Opublikowano 30 kwietnia30 kwi Jaki jest sens recenzji seriali tylko po 1/2/kilku odcinkach? Przecież zawsze się może "zesrać" pod koniec.
Opublikowano 1 maja1 maj To fakt, ale jaki byłby sens recenzować po zakończeniu sezonu, gdy osoby zainteresowane pewnie już obejrzały i recenzja ich nie zachęci ani nie zniechęci.
Opublikowano 1 maja1 maj 4 godziny temu, Grześ napisał(a):To fakt, ale jaki byłby sens recenzować po zakończeniu sezonu, gdy osoby zainteresowane pewnie już obejrzały i recenzja ich nie zachęci ani nie zniechęci.Bo jak się serial zesra pod koniec to będą wprowadzeni w błąd.
Opublikowano 2 maja2 maj Jak już jesteśmy przy Fatal Fury - Salvatore Gancci jest współtwórcą kilku utworów ze ścieżki dźwiękowej gry. Jestem niejako zaznajomiony z jego twórczością, i gość od jego klipów musi brać niezły towar:
Opublikowano 2 maja2 maj Chyba numer dobry bo przeczytalem caly juz a mialem w planach uganiac za Elise jako Arno wiec to nie bylo ot tak o hop siup odlozyc na bok wirtualne romantyczne podboje paryskieSuper blok dotyczacy DoomaSporo 9tek w reckach wowCiekawe artykuly w publicystycePytanie o guilty pleasure w HP jedno z lepszych ostatnio - wychodzi kto jest kto rozwiazanie zagadkiBonusowo beka z zalotow osoby pocztowej w strone redaktora Zaxa, smiszne