Skocz do zawartości

PSX EXTREME 332

Featured Replies

Opublikowano

Papier faktycznie inny, bardziej śliski. Część majówki upłynie z lekturą Szmatławca.

• Odpowiedzi 78
  • Wyświetleń 2,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Ja tam bym na pełno reklam się nie obraził ;) Natomiast gdyby nawet tak było to my zawsze mamy opcję dorzucenia stron. Dzisiaj rano świeżutka dostawa, już się powoli pakują numery i jutro w trasę.

• Odpalę jutro rano.

• To raz jeszcze, żebyśmy mieli pewność: ocenę dla gry wystawiłem swego czasu w retrorecenzji i jest to dla mnie (nostalgiczne, mocno związane z ważnym czasem w życiu, ale wciąż) 7. Zupełnie nie dziwiło

Opublikowano
  • Autor

Dla jasności - ja z papierem nic nie zmieniam :D W sensie mamy stałe zamówienie na ten sam papier, zresztą jakakolwiek zmiana to często minimum 3 miechy oczekiwania, bo drukarnia też zamawia z zapasem.

Tak że ciekawe, że jest wrażenie, iż papier inny.

Opublikowano

Jedyne odczucie to że jest ciut bardziej śliski, porównując z 331. Przynajmniej takie mam odczucie.

Opublikowano
  • Autor

Majowy numer od dzisiaj w sprzedaży :) Prenumeraty rozesłane, PDF też już powinien być dostępny dla każdego. Przyjemnej lektury i oczywiście zapraszamy do komentowania :) Dzięki!

numer.jpg