Opublikowano 11 godzin temu11 godz. dla niezdecydowanych i nie bojących się coś zobaczyć to łapcie filmik.ja przeleciałem na szybko by sprawdzić czy przeciwnicy będą różnorodni.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. A tak trochę z innej beczki to kocham psn. Grę można kupić poniżej 220zł w pudełku, a na psn 339zł Edytowane 1 godzinę temu1 godz. przez mario10
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. 7 minut temu, mario10 napisał(a):A tak trochę z innej beczki to kocham psn. Grę można kupić poniżej 220zł w pudełku, a na psn 339zł No niestety taki mamy klimat, kumpel ma PRO, nie ma napędu to nie ma wyjścia;( I dlatego cebulimy na dwóch z PSNa;(
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Wczoraj prawie się złamałem ale mówię jak nie ma pl to nie kupię za pełną cenę, nawet te 220zł, jest jeszcze parę gier w kolejce do ogrania
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Wczoraj prawie się złamałem ale mówię jak nie ma pl to nie kupię za pełną cenę, nawet te 220zł, jest jeszcze parę gier w kolejce do ogrania ja wczoraj przeleciałem na YTbie cały gameplay, oczywiście zatrzymywałem się w nowych lokacjach na chwilę by obadać co i jak i mam bardzo mieszane uczucia, w sumie to hajp dość mocno opadł.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. 2 minuty temu, Kolos28 napisał(a): 14 minut temu, mario10 napisał(a):ja wczoraj przeleciałem na YTbie cały gameplay, oczywiście zatrzymywałem się w nowych lokacjach na chwilę by obadać co i jak i mam bardzo mieszane uczucia, w sumie to hajp dość mocno opadł.Ja miałem zerowy hype po materiałach, ale demko mnie porwało :) I od północy full czeka na dzisiejsze dalsze potyczki.
Opublikowano 50 minut temu50 min Demko też mi się podobało, nawet mi nie przeszkadzał bardziej otwarty świat bo się tego obawiałem. Nioh 3 brzydki jak zawsze ale dla mnie walką się broni.
Opublikowano 30 minut temu30 min 56 minut temu, mario10 napisał(a):A tak trochę z innej beczki to kocham psn. Grę można kupić poniżej 220zł w pudełku, a na psn 339zł duże sieciówki też mają po 339. Moja kopia już czeka w paczkomacie
Opublikowano 29 minut temu29 min Demko też mi się podobało, nawet mi nie przeszkadzał bardziej otwarty świat bo się tego obawiałem. Nioh 3 brzydki jak zawsze ale dla mnie walką się broni.oczywiście tylko w całej grze mamy większości recykling przeciwników z Nioh 1 i 2, przez całą grę bijemy się przeważnie z tymi samymi mobkami co w demie.Dodatkowo gra jest strasznie brzydka (Nioh 2 na PS4 tak nie kłuł w oczy) a ten otwarty świat jest w moim odczuciu całkowicie niepotrzebny.
Opublikowano 12 minut temu12 min Ja się nie mogę doczekać aż odpalę po pracy, nie cierpię otwartych światów, tu w demie przyjemnie mi się robiło wszystkie punkty na mapie i miałem ochotę na więcej. Oby nie było za dużo przesadnego recyklingu.
Opublikowano 10 minut temu10 min Nie no jest postęp w grafice względem 2 i Ronina, szczególnie po ludzikach widać.
Opublikowano 5 minut temu5 min Oczywiście masz rację, ale jak ktoś lubi serię to zagra bo jednak coś tam kosmetycznie zmieniają. W dwójce można się było zamienić w yokai, a w trójce jest zamiana samurai/ninja. A tak jak piszesz modele wrogów w większości te same, grafika szału nie robi. Ale jednak lubię walkę w tej grze.Podobnie miałem w Rise of the Ronin graficznie bieda ale walka też jest super.