Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Odpowiedzi 102
  • Wyświetleń 5,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Recek nie ma bo jest embargo, o ile dobrze pamiętam to do 4 lutego - Cowboy mówił na swoim streamie.

• Sejw z demka elegancko działa w fullu, wszystko co zdobyłem i wyfarmiłem w demie przeszło do pełniaka. W chramie do odbioru są ciuszki z preorderów i za ukończenie dema, wpadły nawet trofiki do któryc

• Raczej nie, według mnie, jest trochę łatwiejsza od jedynki.

Opublikowano

Demo już opykane, ale faktycznie jakąś łatkę ciągnęło.

Opublikowano

dla niezdecydowanych i nie bojących się coś zobaczyć to łapcie filmik.

ja przeleciałem na szybko by sprawdzić czy przeciwnicy będą różnorodni.
Opublikowano

A tak trochę z innej beczki to kocham psn. Grę można kupić poniżej 220zł w pudełku, a na psn 339zł )

Edytowane przez mario10

Opublikowano
7 minut temu, mario10 napisał(a):

A tak trochę z innej beczki to kocham psn. Grę można kupić poniżej 220zł w pudełku, a na psn 339zł )

No niestety taki mamy klimat, kumpel ma PRO, nie ma napędu to nie ma wyjścia;(

I dlatego cebulimy na dwóch z PSNa;(

Opublikowano

Wczoraj prawie się złamałem ale mówię jak nie ma pl to nie kupię za pełną cenę, nawet te 220zł, jest jeszcze parę gier w kolejce do ogrania cebula

Opublikowano
Wczoraj prawie się złamałem ale mówię jak nie ma pl to nie kupię za pełną cenę, nawet te 220zł, jest jeszcze parę gier w kolejce do ogrania cebula.png
ja wczoraj przeleciałem na YTbie cały gameplay, oczywiście zatrzymywałem się w nowych lokacjach na chwilę by obadać co i jak i mam bardzo mieszane uczucia, w sumie to hajp dość mocno opadł.
Opublikowano
2 minuty temu, Kolos28 napisał(a):

14 minut temu, mario10 napisał(a):

ja wczoraj przeleciałem na YTbie cały gameplay, oczywiście zatrzymywałem się w nowych lokacjach na chwilę by obadać co i jak i mam bardzo mieszane uczucia, w sumie to hajp dość mocno opadł.

Ja miałem zerowy hype po materiałach, ale demko mnie porwało :) I od północy full czeka na dzisiejsze dalsze potyczki.

Opublikowano

Demko też mi się podobało, nawet mi nie przeszkadzał bardziej otwarty świat bo się tego obawiałem. Nioh 3 brzydki jak zawsze ale dla mnie walką się broni.

Opublikowano
56 minut temu, mario10 napisał(a):

duże sieciówki też mają po 339.

Moja kopia już czeka w paczkomacie pepegasm

Opublikowano
Demko też mi się podobało, nawet mi nie przeszkadzał bardziej otwarty świat bo się tego obawiałem. Nioh 3 brzydki jak zawsze ale dla mnie walką się broni.
oczywiście tylko w całej grze mamy większości recykling przeciwników z Nioh 1 i 2, przez całą grę bijemy się przeważnie z tymi samymi mobkami co w demie.
Dodatkowo gra jest strasznie brzydka (Nioh 2 na PS4 tak nie kłuł w oczy) a ten otwarty świat jest w moim odczuciu całkowicie niepotrzebny.
Opublikowano

Ja się nie mogę doczekać aż odpalę po pracy, nie cierpię otwartych światów, tu w demie przyjemnie mi się robiło wszystkie punkty na mapie i miałem ochotę na więcej. Oby nie było za dużo przesadnego recyklingu.

Opublikowano

Oczywiście masz rację, ale jak ktoś lubi serię to zagra bo jednak coś tam kosmetycznie zmieniają. W dwójce można się było zamienić w yokai, a w trójce jest zamiana samurai/ninja. A tak jak piszesz modele wrogów w większości te same, grafika szału nie robi. Ale jednak lubię walkę w tej grze.

Podobnie miałem w Rise of the Ronin graficznie bieda ale walka też jest super.

Opublikowano

Gierki Team Ninja mają ten problem z grafiką że postacie/potworki i ich animacja wyglądają dobrze a otoczenie a w szczególności oświetlenie jest bardzo biedne i z każdą kolejną grą ten dysonans jest coraz większy.

Opublikowano

Ta gra została wydana w 2005 roku?
b3d839598e546b04bf4d959015384657.jpgfee4af8566ea6e918729b5dff89cd527.jpg612adc92641a48ee721fc32150f30476.jpgaadcfd6c5985b8b9a84c56cd77bfe906.jpg

suwak od jasności w grze ustawiony na 7demke by trochę ukryć brzydotę ale nie da się za bardzo.

Opublikowano

Gra jest ładna jak się gra na handheldzie, mały ekran sporo wybacza:

IMG_20260201_111301764.jpg

Też będzie mi się spoko farmilo divine gear w endgame pod kołderką.

No i jednak ta seria nie stała nigdy grafiką tylko systemami.

Opublikowano

Z jednej strony tak, ale mogliby zrobić jakiś krok naprzód z grafiką.

Opublikowano

Ten ich silnik katana engine pamięta oryginalną ninja gaiden 3, cud że ulepili z tego open world i się nie rozjebało.

Opublikowano

Sejw z demka elegancko działa w fullu, wszystko co zdobyłem i wyfarmiłem w demie przeszło do pełniaka. W chramie do odbioru są ciuszki z preorderów i za ukończenie dema, wpadły nawet trofiki do których wymagania spełniłem w demku. Teraz można grać i delektować się gierką.

Opublikowano

Kurde już na yt śmigają filmy z przejściem całej gry.

Opublikowano
5 godzin temu, devilbot napisał(a):

Ten ich silnik katana engine pamięta oryginalną ninja gaiden 3, cud że ulepili z tego open world i się nie rozjebało.

Ronin chyba już był pierwszy i się prawie rozpadł na tym podobno, chociaż nie grałem.

Oni chyba nigdy nie przejdą na inny silnik, a akurat by mogli...