Opublikowano piątek o 16:311 dzień Jeśli będzie kolejna część to chyba będą musieli bo na tle innych gier wygląda to dość blado.
Opublikowano piątek o 18:121 dzień 2 godziny temu, KrYcHu_89 napisał(a):Ronin chyba już był pierwszy i się prawie rozpadł na tym podobno, chociaż nie grałem.grałem sporo w Ronina na amator ps5 i nie przypominam tam sobie jakichś problemów, a tutaj technicznie to jest poprawa już w demie względem wcześniejszego testu na bardzo duży plus, alpha test gubił klatki mocno. Pograłem trochę już w pełniaka, poszedłem na południe fajna jest tam jaskinia na wybrzeżu ze znanym bossem szczególnie z 1 oj coś czuje na czyszczenie tu mapek to pójdzie trochę czasu.
Opublikowano 17 godzin temu17 godz. W dniu 29.01.2026 o 23:00, messer33 napisał(a):Ma „biomy” jak w RoninieObawiałem się tego systemu ninja/samuraj a korzystam i zmieniam co chwilę z obu, fajnie to zrobili.No i dodatek odbijania wiadomo że duży +, TING TING TING trzeba by tylko przekopać drzewka skilli czy są do tego jakieś rozwinięciaKurde chciałem najpierw przejsc 20 innych gier, w tym Ronina, ale ten Nioh 3 kusi kusi :).
Opublikowano 10 godzin temu10 godz. Magia w tej części też jest mocarna, ja i przeciwnicy nie wiemy co się dzieje na ekranie jak się odpali wszystko naraz, ale zabawa jest przednia, gra wciąga jak bagno, straciłem dzisiaj poczucie czasu
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. 5 godzin temu, SebaSan1981 napisał(a):Lepsze to niż dwójka? W N2 odbiłem się jakoś w połowie gry.To z grubsza to samo tylko w małym prawie korytarzowym open world.Ten mały open world jest dla mnie na plus bo wszędzie coś jest co warto odhaczyć a rozwój postaci i skille, czary w większości są do odkrycia w świecie gry.Także eksploracja nie dość że fajna to jeszcze potrzebna.
Opublikowano 41 minut temu41 min W dniu 4.02.2026 o 17:34, messer33 napisał(a):oczywiście że się da.W chramie?
Opublikowano 40 minut temu40 min Nie wiem jeszcze, czy lepsze, na pewno jest łatwiej niż w dwójce póki co, podczas eksploracji w ogóle nie ginę, dopiero przy tych głównych bossach się zatrzymuję, są dość wytrzymali i dużo biją.