Opublikowano piątek o 16:312 dni Jeśli będzie kolejna część to chyba będą musieli bo na tle innych gier wygląda to dość blado.
Opublikowano piątek o 18:122 dni 2 godziny temu, KrYcHu_89 napisał(a):Ronin chyba już był pierwszy i się prawie rozpadł na tym podobno, chociaż nie grałem.grałem sporo w Ronina na amator ps5 i nie przypominam tam sobie jakichś problemów, a tutaj technicznie to jest poprawa już w demie względem wcześniejszego testu na bardzo duży plus, alpha test gubił klatki mocno. Pograłem trochę już w pełniaka, poszedłem na południe fajna jest tam jaskinia na wybrzeżu ze znanym bossem szczególnie z 1 oj coś czuje na czyszczenie tu mapek to pójdzie trochę czasu.
Opublikowano wczoraj o 17:18 1 dzień W dniu 29.01.2026 o 23:00, messer33 napisał(a):Ma „biomy” jak w RoninieObawiałem się tego systemu ninja/samuraj a korzystam i zmieniam co chwilę z obu, fajnie to zrobili.No i dodatek odbijania wiadomo że duży +, TING TING TING trzeba by tylko przekopać drzewka skilli czy są do tego jakieś rozwinięciaKurde chciałem najpierw przejsc 20 innych gier, w tym Ronina, ale ten Nioh 3 kusi kusi :).
Opublikowano 22 godziny temu22 godz. Magia w tej części też jest mocarna, ja i przeciwnicy nie wiemy co się dzieje na ekranie jak się odpali wszystko naraz, ale zabawa jest przednia, gra wciąga jak bagno, straciłem dzisiaj poczucie czasu
Opublikowano 15 godzin temu15 godz. 5 godzin temu, SebaSan1981 napisał(a):Lepsze to niż dwójka? W N2 odbiłem się jakoś w połowie gry.To z grubsza to samo tylko w małym prawie korytarzowym open world.Ten mały open world jest dla mnie na plus bo wszędzie coś jest co warto odhaczyć a rozwój postaci i skille, czary w większości są do odkrycia w świecie gry.Także eksploracja nie dość że fajna to jeszcze potrzebna.
Opublikowano 13 godzin temu13 godz. W dniu 4.02.2026 o 17:34, messer33 napisał(a):oczywiście że się da.W chramie?
Opublikowano 13 godzin temu13 godz. Nie wiem jeszcze, czy lepsze, na pewno jest łatwiej niż w dwójce póki co, podczas eksploracji w ogóle nie ginę, dopiero przy tych głównych bossach się zatrzymuję, są dość wytrzymali i dużo biją.
Opublikowano 11 godzin temu11 godz. Tak gra jest łatwa porównując do 1 i 2. Tzn wrażenia z pierwszego regionu który dziś pewnie dopiero skończę albo i nie bo robię wszystko. Ale gra się zajebiście i tak. Godzinę temu, baniek napisał(a):W chramie?Tak tam w preparationsAle generalnie polecam wejść w opcje i tam sobie ustawić ze przy każdej wizycie przy kapliczce samo będzie mielić na części albo robić offeringi z białego i żółtego szrotu który zbieramy. Tak samo ustawić auto pick up itemow.
Opublikowano 11 godzin temu11 godz. Dodanie skoku w N3 zmienia dość mocno gameplay, coś jak Elden Ring serię Dark Souls. Na początku raziła mnie ta narzucona zmiana stylu Samuraj/Ninja ale teraz uważam to za duży plus, zrobiłem sobie dwa różne buildy (tank z dużą pałą i szybki ninja) i zmieniam je sobie w locie. Do tego fana eksploracja i system progresu odkrywania mapy.Kolejną kapitalną zmianą jest łatwość i prostota robienia buildów, przydzielania statystyk i skilli oraz resetowania ich. Wszystko robimy za darmo i jednym przyciskiem, żadnych kosztów czy szukania itemków do respecu, bajka normalnie.Póki co jedyny zarzut to taki że formuła "open world" sprzyja mocnemu przelewelowaniu, przez co gra sprawia wrażenie jak bym grał na easy. No ale ciężko się nie włóczyć po mapie skoro eksplorację zrobili tak dobrze.