Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Resident Evil 9 Requiem

Featured Replies

Opublikowano

W RE VIllage widok tpp, który był dodany w którymś dlc to było nieporozumienie. Większość jumpscarów widać, że była projektowana pod jeden widok i zmiana perspektywy zupełnie zmieniała odbiór niektórych scen. Nagle coś co miało nam wyskoczyć przed twarzą po prostu ruszało się nieco dalej i nie robiło nawet połowy wrażenia pierwowzoru.

Innymi słowy - będę grał z domyślnym ustawieniem.

• Odpowiedzi 588
  • Wyświetleń 29,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• I ta rejestracja na aucie Leona 9642 :D (części w których wystąpił)

• Capcom pewnie jakoś sobie poradzi bez pieniążków od 3 Polaków którzy muszą mieć po polsku napisane czemu zmutowany pies uciekł z klatki bo inaczej nie kupią gry 10/10

• Już wiadomo kto jest tajemnicza postacią z trailera Spoiler

Opublikowano

FPP może kiedyś jako ciekawostka. Nie podoba mi się ta perspektywa przy celowaniu na środku ekranu co jeszcze bardziej ogranicza przestrzeń.

Opublikowano

Zdjęcie

100 różnych zombiaczków gdzie w re2r było 20 banderas

Opublikowano

Ogrywam sobie w przygotowaniu do Requiem rimejki 2 i 3 i kurde wiem, że to by był głupi fanserwis, ale trochę mi się marzy, że kiedy wrócą do Raccoon City okaże się, że jakieś resztki z Mr X albo Nemesisa przetrwały i przez 30 lat zmutowały się w jakieś potwory z najgorszego koszmaru

Opublikowano

Nemesis tak średnio pasuje do Leona no i niewiele z niego zostało ale mogli by wrzucić Dead Factory z RE3 OG bo było tam parę Mr. X.

Opublikowano

Niby tak. Ciągle też mam cichą nadzieję na jakiś chociaż gościnny występ Claire i Jill.

Leon, Chris, Claire i Jill to chyba najbardziej kultowe postacie RE, a w 7, 8 i może 9 będą w przeciwieństwie do chłopaków całkowicie nieobecne.

No a Ada to musi być, nie wyobrażam sobie inaczej. Zawsze była w częściach z Leonem. Napięcie seksualne musi trwać

Opublikowano

Najlepszy bohater i najstraszniejszy potwór z Residentów w jednej grze? Nie obchodzi mnie jak głupie byłoby wytłumaczenie tego, łyknąłbym każdy bullshit i jeszcze poprosił o dolewkę, żeby to zobaczyć

p4y5wpS.jpeg

Z mniej głupich wytłumaczeń: Nemesis w RE3 to nie był jedyny mutant tego typu, Umbrella miała kilka innych wersji w swoim laboratorium. Może jakiś przetrwał, wpadł w ręce Victoria i kisi się gdzieś w jego posiadłości?

Opublikowano

Nawet jak nie prztrwal to przeciez mozna zrobic nowego. Fabularnie w tej serii przejdzie juz wszystko dunno

Opublikowano

Ta, też bym chętnie to zobaczył.

Dlatego nigdy nie wybaczę capcomowi, że dali rimejk trójki partaczom, którzy jednak trochę zjebali Nemesisa. Pół gry z psem-nemesisem, co to w ogóle było ;/

Opublikowano

Re3r to fajna gra większość jej grzechów to wina wydawcy a nie twórców chociaż zgadzam się że pies nemesis z bloodborna to dramat. No ciekawe co się tam czai w tym raccoon że wracają, dobrze że nic nie pokazują na materiałach

Opublikowano

W trójeczkę pyka się całkiem przyjemnie, nie mówię, że nie. No ale trochę zepsuli najbardziej kultowego potwora w historii giereczkowa.

Fajnie, że na razie w sumie nic nie wiemy na temat powrotu do Raccoon oprócz tego, że ma on nastąpić. Czy tylko komisariat policji? Czy coś przetrwało z laboratorium pod miastem? Czy zobaczymy jakieś stare zmutowane mordy? No jest hajpik i mam nadzieję, że nie ograniczą tego do ostatnich 30 minut gry

Opublikowano

Zamiast tracić czas na multi które jest już martwe mogli dodać z 2h zawartości (ratusz, cmentarz i park z robalem) do tego mercenaries i odbiór byłby dużo lepszy. To nadal dobra gra, ale pozostaje niedosyt, że zmarnowano zasoby tam gdzie nie trzeba.