Opublikowano wczoraj o 15:51 1 dzień W RE VIllage widok tpp, który był dodany w którymś dlc to było nieporozumienie. Większość jumpscarów widać, że była projektowana pod jeden widok i zmiana perspektywy zupełnie zmieniała odbiór niektórych scen. Nagle coś co miało nam wyskoczyć przed twarzą po prostu ruszało się nieco dalej i nie robiło nawet połowy wrażenia pierwowzoru. Innymi słowy - będę grał z domyślnym ustawieniem.
Opublikowano wczoraj o 17:29 1 dzień FPP może kiedyś jako ciekawostka. Nie podoba mi się ta perspektywa przy celowaniu na środku ekranu co jeszcze bardziej ogranicza przestrzeń.
Opublikowano wczoraj o 19:52 1 dzień A będą skarby do zbierania i ulepszania broni u merchanta? Bo to z re8 to było takie se.
Opublikowano 9 godzin temu9 godz. Ogrywam sobie w przygotowaniu do Requiem rimejki 2 i 3 i kurde wiem, że to by był głupi fanserwis, ale trochę mi się marzy, że kiedy wrócą do Raccoon City okaże się, że jakieś resztki z Mr X albo Nemesisa przetrwały i przez 30 lat zmutowały się w jakieś potwory z najgorszego koszmaru
Opublikowano 9 godzin temu9 godz. Nemesis tak średnio pasuje do Leona no i niewiele z niego zostało ale mogli by wrzucić Dead Factory z RE3 OG bo było tam parę Mr. X.
Opublikowano 9 godzin temu9 godz. Niby tak. Ciągle też mam cichą nadzieję na jakiś chociaż gościnny występ Claire i Jill. Leon, Chris, Claire i Jill to chyba najbardziej kultowe postacie RE, a w 7, 8 i może 9 będą w przeciwieństwie do chłopaków całkowicie nieobecne.No a Ada to musi być, nie wyobrażam sobie inaczej. Zawsze była w częściach z Leonem. Napięcie seksualne musi trwać
Opublikowano 9 godzin temu9 godz. Najlepszy bohater i najstraszniejszy potwór z Residentów w jednej grze? Nie obchodzi mnie jak głupie byłoby wytłumaczenie tego, łyknąłbym każdy bullshit i jeszcze poprosił o dolewkę, żeby to zobaczyćZ mniej głupich wytłumaczeń: Nemesis w RE3 to nie był jedyny mutant tego typu, Umbrella miała kilka innych wersji w swoim laboratorium. Może jakiś przetrwał, wpadł w ręce Victoria i kisi się gdzieś w jego posiadłości?
Opublikowano 8 godzin temu8 godz. Nawet jak nie prztrwal to przeciez mozna zrobic nowego. Fabularnie w tej serii przejdzie juz wszystko
Opublikowano 8 godzin temu8 godz. Ta, też bym chętnie to zobaczył. Dlatego nigdy nie wybaczę capcomowi, że dali rimejk trójki partaczom, którzy jednak trochę zjebali Nemesisa. Pół gry z psem-nemesisem, co to w ogóle było ;/
Opublikowano 8 godzin temu8 godz. Re3r to fajna gra większość jej grzechów to wina wydawcy a nie twórców chociaż zgadzam się że pies nemesis z bloodborna to dramat. No ciekawe co się tam czai w tym raccoon że wracają, dobrze że nic nie pokazują na materiałach
Opublikowano 8 godzin temu8 godz. W trójeczkę pyka się całkiem przyjemnie, nie mówię, że nie. No ale trochę zepsuli najbardziej kultowego potwora w historii giereczkowa. Fajnie, że na razie w sumie nic nie wiemy na temat powrotu do Raccoon oprócz tego, że ma on nastąpić. Czy tylko komisariat policji? Czy coś przetrwało z laboratorium pod miastem? Czy zobaczymy jakieś stare zmutowane mordy? No jest hajpik i mam nadzieję, że nie ograniczą tego do ostatnich 30 minut gry
Opublikowano 8 godzin temu8 godz. Zamiast tracić czas na multi które jest już martwe mogli dodać z 2h zawartości (ratusz, cmentarz i park z robalem) do tego mercenaries i odbiór byłby dużo lepszy. To nadal dobra gra, ale pozostaje niedosyt, że zmarnowano zasoby tam gdzie nie trzeba.