Opublikowano 14 godzin temu14 godz. 35 minut temu, aux napisał(a):Oho, zaczyna się. Norbit mi napisał że kasuje moje zamówienie na Deluxa PS5 i że nie dostaną ani jednej sztuki. I że to ponoć globalny problem z tym wydaniem. Zobaczymy co z EuroRTV. Jak mnie wkur.wią to wleci cyfra z PSS.ja już wczoraj dostałem maila z potwierdzeniem dostawy w piątek, edycja deluxe. więc wszystko ok, chyba, że jutro/piątek anulują.
Opublikowano 13 godzin temu13 godz. 5 godzin temu, wodny1988 napisał(a):Premiera na PC o 6 rano potwierdzona - macka Nemesisa im w oko.Dla mnie idealnie. Nocki mam więc wrócę rano do domu, pobiorę, wyśpię się i jak wstanę to będzie grane 😊👌 Edytowane 13 godzin temu13 godz. przez GwynBleidd_79
Opublikowano 10 godzin temu10 godz. W dniu 23.02.2026 o 11:29, KrYcHu_89 napisał(a):Recki 25 luty o 16:00. 88 pęknie imo. Żadna część nie-rimejk od czasów RE4 nie dostała więcej.
Opublikowano 10 godzin temu10 godz. Podobno dobre story, obawiam się najgorszego, dalej nie czytam xD.
Opublikowano 10 godzin temu10 godz. Wychodzi na to że najlepszy ocenowo residencik od czasu og 4ki z nowych części recek nie oglądam wywalone jaja
Opublikowano 10 godzin temu10 godz. Zagadką to jest jak ktoś mutuje w dupę z zębami zamierza wrócić do poprzedniej postaci
Opublikowano 10 godzin temu10 godz. "running at a beautifully smooth 60 FPS while showcasing stunning graphics without even a single frame drop on a base PS5"
Opublikowano 10 godzin temu10 godz. Byłoby wyżej ale popatrzyłem, że znalazł się jak zwykle jakiś portal co dał 6 i napisał, że poprzednia część im się bardziej podobała i jest step back xd
Opublikowano 10 godzin temu10 godz. A jak z żonglowaniem postaciami? Ktoś wymienił to w minusach czy jest gituwa?
Opublikowano 10 godzin temu10 godz. Niech ktoś da znać jak wyczyta czy ktoś napisał ile godzin pierwsze przejście.
Opublikowano 10 godzin temu10 godz. Podobno jeden tryb 60 fps na konsolach.Teraz, Patapon napisał(a):Niech ktoś da znać jak wyczyta czy ktoś napisał ile godzin pierwsze przejście.15-16
Opublikowano 10 godzin temu10 godz. 3 minuty temu, Pupcio napisał(a):A jak z żonglowaniem postaciami? Ktoś wymienił to w minusach czy jest gituwa?Graczdari w komentarzu na ppe napisał, że dla niego 8/10 i lepiej się grało Grace, a Leon ponoć tylko męczy bułę i lepiej jakby go nie było.
Opublikowano 10 godzin temu10 godz. Leon tylko lata z piłą mechaniczną i toporkiem jakby ktoś zaraził go las plagas. Edytowane 10 godzin temu10 godz. przez Patapon