Opublikowano 6 godzin temu6 godz. W najgorszej recenzji Grace jest nazywana przez recenzenta "The Girl". Może się nie polubili.Btw na Steam jest preload już jak coś.
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. Nie ma co się dziwić, że chłop jest straumatyzowany po wizycie w Raccoon i hiszpańskiej wiosce. Taki typ człowieka już zawsze będzie wracał do tego typu miejsc, bo w nich czuje się najlepiej.Jakbym przeżył to co Leon, to na zakupy do Lidla szedłbym z toporkiem, pistoletem i shotgunem i tylko czekałbym na info o kolejnym zarażonym miejscu, żeby w końcu wyrwać się z trybów normalnego, jałowego życia. Edytowane 6 godzin temu6 godz. przez Czokosz
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. Trochę mnie ten łysy od gier przestraszył i uspokoił, jest trochę podobieństw do re6, ale on też go nienawidzi, więc jakoś chyba da się przełknąć.
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. 4 godziny temu, Kolos28 napisał(a):a skąd ten szał na wersję deluxe?Steelbook fajny, pozatym dla mnie zakup droższej edycji to takie jakby podziękowanie dla pana japończyka i zachęta by dłubał nad Code Veronica Remake i RE10 4 godziny temu, Słupek napisał(a):ja już wczoraj dostałem maila z potwierdzeniem dostawy w piątek, edycja deluxe. więc wszystko ok, chyba, że jutro/piątek anulują.Pewnie zamawiałeś wcześniej. Ja się trochę zgapiłem. Ale mam już zaklepanego Deluxa w EuroRTV, tyle że odbiór za tydzień. Ale to mi nie przeszkadza, w piątek kupię zwyklaka i potem opchnę na PT.No oceny są tip top, mamy hita. Najbardziej mi się podoba że gra śmiga legancko na bazowej konsoli, a RT (niby popsuty) mi lata bo go nie mam xDRecki na PPE nie polecam, choć jest wporzo, ale chyba za dużo zdradza i sugeruje pewne rzeczy. Bardzo mi się spodobało że po skończeniu gry dostajemydrobny spojlerobszerny raport o całym uniwersum. 60 stron czytania, odpowiedzi na różne pytania itd. Dla fana idealna rzecz. Edytowane 6 godzin temu6 godz. przez aux
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. Toporek podobno dojebany i rozbudowany Przeczytałem dwie bezspoilerowe recki i tam nie ma większego narzekania na żaden element.Sekcje Leona i Grace ponoć prawie równo po połowie gry zajmują.
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. 2 minuty temu, Masorz napisał(a):Toporek podobno dojebany i rozbudowany Przeczytałem dwie bezspoilerowe recki i tam nie ma większego narzekania na żaden element.Sekcje Leona i Grace ponoć prawie równo po połowie gry zajmują.IGN wskazuje że jest przewaga Leona i brakuje trochę Grace później, gra przeradza się w nawalankę jak w re4.
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. Nie wczytuję się za bardzo w recki, ale MOCNO chwalą fabułę, z naciskiem na Leona, więc obawiam się najgorszego ;/
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. 11 minut temu, aux napisał(a):Steelbook fajny, pozatym dla mnie zakup droższej edycji to takie jakby podziękowanie dla pana japończyka i zachęta by dłubał nad Code Veronica Remake i RE10 Pewnie zamawiałeś wcześniej. Ja się trochę zgapiłem. Ale mam już zaklepanego Deluxa w EuroRTV, tyle że odbiór za tydzień. Ale to mi nie przeszkadza, w piątek kupię zwyklaka i potem opchnę na PT.No oceny są tip top, mamy hita. Najbardziej mi się podoba że gra śmiga legancko na bazowej konsoli, a RT (niby popsuty) mi lata bo go nie mam xDRecki na PPE nie polecam, choć jest wporzo, ale chyba za dużo zdradza i sugeruje pewne rzeczy. Bardzo mi się spodobało że po skończeniu gry dostajemydrobny spojlerobszerny raport o całym uniwersum. 60 stron czytania, odpowiedzi na różne pytania itd. Dla fana idealna rzecz.Rt na konsolach popsuty?
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. Swoją drogą to podobno ładnie wracają i kończą różne wątki, które się przewinęły przez 30 lat serii, więc liczę na sporo gościnnych występów znanych postaci.
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. 1 minutę temu, Pix napisał(a):ale MOCNO chwalą fabułę, z naciskiem na Leona, więc obawiam się najgorszego ;/Niech chociaż odejdzie z przytupem po rozwaleniu kolejnych setek skurwieli, a nie w stylu:TLoU2 spoilerJoela, który był totalnym kozakiem w jedynce i gościem, który był na tyle nieufny, że po zobaczeniu własnej matki stojącej na poboczu wcisnąłby gaz do dechy i pojechał dalej, a w drugiej odsłonie rozwalili mu łeb kijem golfowym chwilę po rozpoczęciu gry, bo nagle zrobił się naiwny jak dzieciak i jak gdyby nigdy nic poszedł sobie do obozu obcych ludziŻyczę Leonowi, żeby przeżył, ale już jak ma odejść, to niech to będzie piękna śmierć, w której wysadzi pół miasta w powietrze.
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. Lepiej się samemu przekonać. Żadnych recek nie obejrzę.Na dwójce leci Familiada. Polecam takie życie
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. 2 minuty temu, Pix napisał(a):Swoją drogą to podobno ładnie wracają i kończą różne wątki, które się przewinęły przez 30 lat serii, więc liczę na sporo gościnnych występów znanych postaci.No już przed premierą mówili że tą częścią chcą z grubsza w końcu zakończyć wątek umbrelli i rc ( 50 raz xD) więc nie dziwota, i chyba tym razem nie zrobili z tego takiego cyrku jak w re6
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. 7 minut temu, Donatello1991 napisał(a):Rt na konsolach popsuty?Ten cały Graczdari narzeka na grafikę w komentarzach pod recką na PPE, zacytuję:Szkoda, że autor nie wspomniał o problemach z globalnym oświetleniem na PS5, które są dość ewidentnie i dopiero wyłączenie RT po nowym patchu eliminuje ten problem...razem z RT hehe Edytowane 5 godzin temu5 godz. przez aux
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. UV już wysral recenzje ale nie oglądałem. Może ktoś inny się poświęci.
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. Ja nie, czekam na reckę Klocucha Na GOLu bez zmian, walenie konika na grą, jeden z najlepszych Residentów, same zachwyty i ocena 8,5 xDCiekawostka z recki na GOLu - gra potwornie drenuję baterię w padzie do PS5. Typ wkółko musiał ładować, hehe
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. Nrgeek też i już na początek palnął, że mamy w grze niejaką panią Ashford.
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. Ten łysy chuy to zawsze to samo xD "profesjonalny" recenzent zarabiający na tym a nie potrafi sobie napisać dobrze nazw xD no ale kto wie może recenzował ten remake code veronica i stąd ta Ashford
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. 5 minut temu, Butt napisał(a):Nrgeek też i już na początek palnął, że mamy w grze niejaką panią Ashford.To i tak lepiej niż na filmwebie, gdzie według Walkiewicza kierujemyPanią Ashcrort xd
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. No, ale to wygląda na literówkę, a tamten ewidentnie pomylił nazwiska.
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. Za trudne nazwisko po prostu. Daliby Grace Smith i by się dziennikarze nie męczyli
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. Pewnie zaraz coś wypuszczą, ale nie ma żadnych dodatkowych trybów typu mercenaries czy raid