Opublikowano 2 godziny temu2 godz. 4 minuty temu, Kolos28 napisał(a):ale Grace daje radę względem Ady z DLC czwórki? Wiem, że to inne doświadczenie ale gdzieś przeczytałem, że Grace jest irytująca.Grace to jest rookie jąkała. Całkiem inny typ kobiety niż Ada z dlc do 4.Gdybyśmy nawet Leonem grali jej sekcje to już by był inny odbiór tej części gry. Świetna postać.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Grace goty nie da sie nie lubić tej baby. Od razu wskakuje do mojej topki residentowych ziomków
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. A Grace jest właśnie tak lubiana bo jest świetnie napisana, pierwsza taka postać w uniwersum, śmiesznie wygląda na jej tle ten Wiktor i Zeno którzy są po prostu zrobieni od szablonu.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Viktor zajebisty. Przerysowany do granic możliwości, świetny design i va ideal do tej serii, jedynie fabularnie mam trochę wątów jak go rozegrali
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Dziwne ze do edycji kolekcjonerskiej nie dodawali jego płaszcza, albo okularków.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. https://jp.research.net/r/B62HHXS?lang=enAnkietka dla pana Capcoma do wypełnienia
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Z Grace dobrze to wyszło, bo do samego końca było czuć, że cała ta sytuacja ją przytłacza i musi mierzyć się z własnym lękiem. Nie jak z Ethanem w RE7, któremu podczas jednej z pierwszych scen:re7 spoilerMia odcina rękę piła mechaniczną, chłop oddala się od niej niosąc swoją odciętą grabę i podnosząc pistolet ze stołu rzuca spokojne "okay...fine". Gość się znajduje na jakimś zadupiu, jego żonie kompletnie odjebało, przed chwilą chciała go pozbawić życia, do tego właśnie stracił rękę, a jego reakcja bardziej przypomina kogoś, kto przed chwilą złapał kapcia podczas przejażdżki rowerowej. Trzeba im przyznać, że odrobili lekcję i w końcu zbudowali postać, której reakcje są adekwatne do tego kim jest i w jakim miejscu się znajduje. Zawsze to jakiś kontrast dla Leona, dla którego wizyta w tego typu miejscach to jak wyjście rano po bułki na śniadanie. Edytowane 1 godzinę temu1 godz. przez Czokosz
Opublikowano 55 minut temu55 min Godzinę temu, Josh napisał(a):Ale to jej jąkanie pod koniec już nieco wkurzało Oj zdecydowanie. Na początku było nawet urocze. Ale jak pod koniec dalej słyszałem to jąkanie to już trochę miałem dość. Rozumiem koncept, że mamy wrażliwą dziewczynę wystawioną na biologiczny horror, ale czasami działało to po prostu na nerwy.
Opublikowano 51 minut temu51 min 3 minuty temu, Pix napisał(a):Oj zdecydowanie. Na początku było nawet urocze. Ale jak pod koniec dalej słyszałem to jąkanie to już trochę miałem dość. Rozumiem koncept, że mamy wrażliwą dziewczynę wystawioną na biologiczny horror, ale czasami działało to po prostu na nerwy.cyycycy co?Szkoda, że nie ma PL dublażu.
Opublikowano 48 minut temu48 min Jechać po Grace to jak siedzieć na Arce i ustrzelić pierwszego zauważonego gołębia z dubeltówki. Trzeba się cieszyć ;]
Opublikowano 48 minut temu48 min 23 minuty temu, Bzduras napisał(a):https://jp.research.net/r/B62HHXS?lang=enAnkietka dla pana Capcoma do wypełnienia
Opublikowano 47 minut temu47 min Nie wiem, czy przeżyłbym Jarosława S. Boberka w roli Leona, ale mogłoby być nawet śmiesznie
Opublikowano 46 minut temu46 min W sumie to dość duży minus teraz dla mnie, że nie ma tych rang za przejścia, nie mam tak naprawdę motywacji żeby robić i ulepszać swoje runy, tak jak to robiłem w RE4 remake, gdzie wbiłem tam z około 100h żeby mieć S na wszystkich poziomach trudności.
Opublikowano 46 minut temu46 min 20 minut temu, Bzduras napisał(a):https://jp.research.net/r/B62HHXS?lang=enAnkietka dla pana Capcoma do wypełnieniaZrobione. Tapeta nie urywa ale to i tak nie ma znaczenia. Wypełniłem bo sobie zasłużyli. W sumie tez trochę liczyłem ze spytają na jaki remake z serii czekam ale nie padło takie pytanie Domyślam sie ze jest juz w produkcji
Opublikowano 46 minut temu46 min Szkoda trochę, że w ankiecie nie było pytań o nowy rimejk.Teraz, MEVEK napisał(a):Zrobione. Tapeta nie urywa ale to i tak nie ma znaczenia. Wypełniłem bo sobie zasłużyli. W sumie tez trochę liczyłem ze spytają na jaki remake z serii czekam ale nie padło takie pytanie Domyślam sie ze jest juz w produkcji jw, mam nadzieję, że to ta cała Code Veronica, jedyna gra z serii, której nie znam.
Opublikowano 43 minuty temu43 min Podejrzewam, że rimejk Kodu Weroniki jest już bliski ukończenia, ale mogli chociaż zapytać o następne
Opublikowano 41 minut temu41 min 1 minutę temu, Pix napisał(a):Podejrzewam, że rimejk Kodu Weroniki jest już bliski ukończenia, ale mogli chociaż zapytać o następneCode Veronica 2027, a potem już nowa seria rimejków od 0.
Opublikowano 40 minut temu40 min Grace mogła się w końcu zdobyć na odwagę i rzucić do któregoś z tych złych skurwieli tekstem "you d-d-dirty f-f-f-fucking snake" w stylu tego jąkającego się gościa z RDR1, któremu dokuczał Irlandczyk. Mimo wszystko szacun dla niej, że tyle przeżyła i do samego końca zachowała kulturę osobistą nikomu nie ubliżając.
Opublikowano 33 minuty temu33 min W cv mogą pójść tą samą drogą co tutaj. Zagadkowa Claire i Chris rozpoczynający treningi uderzania w głazy pełne akcji
Opublikowano 29 minut temu29 min Najwyższy czas, żebyśmy w końcu dostali zrimejkowanego młodego Chrisa jeszcze przed terapią sterydową
Opublikowano 18 minut temu18 min Wszyscy czekają na kolejne przygody Grace w RE10, a tymczasem wjeżdża Chris rozwalający zmutowane, ożywione za pomocą wirusa t głazy. Capcom jest do tego zdolny.