Opublikowano 7 godzin temu7 godz. Tak to teraz wygląda. Jak dadzą jakieś obniżki to może do końca roku prześcigną RE i uplasują się za RE3 remake. Edytowane 7 godzin temu7 godz. przez Czokosz
Opublikowano 7 godzin temu7 godz. Outbreaki słabiutko :( myślałem, że nieco lepiej się sprzedały, chyba nie ma szans na remake. RE3 og też zaskakująco kiepsko, aż 4 mln różnicy względem dwójki?
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. Piątka to jechała na fali popularności czwórki bo inaczej to nie ma chuja ze by przebiła 3m. Doskonała wiadomość z tą sprzedażą dziewiątki. Dawno żadna gra tak mnie nie wciągnęła.
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. 5 minut temu, pawelgr5 napisał(a):Piątka to jechała na fali popularności czwórki bo inaczej to nie ma chuja ze by przebiła 3m.Podaję hasło: coop lokalny i online. Piątka z ziomeczkami na XBL to był kurwa wygrzew @Mani pewnie pamięta farmienie jajek, a @Cr@sh mimo, że nie zagląda już tutaj to jak trafi na ten post na pewno uroni łezkę jak przeczyta wspominkę o dniu z Mercami, w którym jedyne przerwy to na szybkiego siura czy wyjście z psem. Nikt mi nie wmówi, że to była chujowa gra.
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. Ja nie mówię, że to była chujowa gra. To był jednak słaby singlowy resident Tak to przyjemny akcyjniaczek. Jeszcze w tym roku skonczę po raz kolejny bo wiadomo, że residenta to zawsze można zagrac nie licząc może szóstki to wszystkie głowne podobały mi sie bardziej.
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. Nie wiem, może młody byłem, ale ryłem w piątkę jak dziki na 360, raz za razem. Nawet Professionala zrobiłem solo i dziwiłem się, dlaczego tak wszyscy narzekają na Shevę W zasadzie piątka to jeden (obok DMC4) z dwóch calaków w mojej karierze gracza które wbiłem dobrowolnie i z premedytacją zanim wyłożyłem miętki siur na acziki i trofea.
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. Nie no jak nie podejmą sie próby zrobienia czegoś na wzrór outbreaka to oni są zwykłymi głupcami, ale ostatnio coś tam nieśmiało o nim wspominali więc takimi ochłapami podtrzymują nadzieje
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. Godzinę temu, Josh napisał(a):Outbreaki słabiutko :( myślałem, że nieco lepiej się sprzedały, chyba nie ma szans na remake. RE3 og też zaskakująco kiepsko, aż 4 mln różnicy względem dwójki?Nie wiem jak zostało policzone ale wg Capcomu RE 2 sprzedał 5 mln na PS1 a RE3 3.5, na Steamie też nie ma dużej różnicy więc zgaduję że RE2 to policzone na oko wszystkie wersje (PS1, N64, DC, GC, PC...) a RE3 tylko PS1. Code Veronica sprzedała 2.5 mln na DC+PS2 a tutaj jest 4.6.
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. Gowniane Operation Raccoon City nawet w ponad 3 mln zeszlo? Nie jeden horror marzy o takiej liczbie, a Capcom rzucilo jakas gre zrobiona na kolanie i sprzedala sie od razu.
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. 3 godziny temu, Czokosz napisał(a):Tak to teraz wygląda. Jak dadzą jakieś obniżki to może do końca roku prześcigną RE i uplasują się za RE3 remake.RE6 - chyba śnie P.Scos dostałem na maila. Mam nadzieje ze da sie odebrać te avatarki
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Niesamowite, że piątka czy szóstka miały lepszy wynik sprzedażowy niż genialna czwórka.