Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Ja po wczorajszych doznaniach to się boję odpalać. Te skurwiele z capcomu na pewno na komisariacie odwalili coś niesamowitego
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Pograłem może z 3h wczoraj ale jest BOMBA. Gameplay Grace zajebisty. L wiadomo. Zajebiście to Japończyk wymyślił z default kamerą FPP dla Grace. Nie mogę się doczekać wieczora i lecę eksplorację drugiego skrzydła kliniki Gra na OLEDZIE i PS5 PRO i jak to wygląda to jest OSTRA MARTWICA MÓZGOWA. Udźwiękowienie również 10/10. Chciałem tylko tyle napisać i więcej już tu nie wchodzę w temat póki nie skończę bo trochę strach jakiś spoiler się naciąć.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. 10 minut temu, Szermac napisał(a):@Bzduras napotkałeś na komisariaciePana Tofu ?Capgods xDTak xD Oni są niemożliwi.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Wjechałem do Meksyku No jest pieknie. Motyw z MGS4 sie przypomnial. Tyle wspomnien a tylko jedna gra.
Opublikowano 54 minuty temu54 min Ktoś marudził że to gra na 8h max? Hmm, u mnie 13 na liczniku i dopiero dotarłem doRC. Edytowane 53 minuty temu53 min przez Amer
Opublikowano 10 minut temu10 min Zombie? Check. Leon? Check. Horror? Check. Akcja? Check. Requiem nie zawiodło mych oczekiwań, od początku z niczym nie kłamało. Jedna z bardzo nielicznych gier, u których jakość staje się adekwatna w stosunku do materiałów przedpremierowych. Kupujmy i grajmy w to wszyscy. Oto słowo moje na weekend.
Opublikowano 3 minuty temu3 min Jestem w miejscu gdzie gra sie rozkreca Leonem - ale tu jest napracowanka Nigdy bym nie powiedział ze nowy Resident moze dostarczyc takie piekne wrażenia - szacuneczek