Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Resident Evil 9 Requiem

Featured Replies

Opublikowano

Ja po wczorajszych doznaniach to się boję odpalać. Te skurwiele z capcomu na pewno na komisariacie odwalili coś niesamowitego kekw

• Odpowiedzi 1,2 tys.
  • Wyświetleń 59,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Oj tak, też trafiłem na realny czas gry, ale to akurat dobra nowina, a nie spojler Nie wchodzę na fejsa, YT odpalam tylko konkretne kanały bez przeglądania polecanych i zasubskrybowanych. No i trzeba

• Trzymaj ziomeczku, coś bardziej w Twoich klimatach. Kto wie, może nas Capcom zaskoczy i Grace zostanie tatą?

Opublikowano

Pograłem może z 3h wczoraj ale jest BOMBA. Gameplay Grace zajebisty. L wiadomo. Zajebiście to Japończyk wymyślił z default kamerą FPP dla Grace. Nie mogę się doczekać wieczora i lecę eksplorację drugiego skrzydła kliniki pepegasm

Gra na OLEDZIE i PS5 PRO i jak to wygląda to jest OSTRA MARTWICA MÓZGOWA. Udźwiękowienie również 10/10.

Chciałem tylko tyle napisać i więcej już tu nie wchodzę w temat póki nie skończę bo trochę strach jakiś spoiler się naciąć.

Opublikowano
10 minut temu, Szermac napisał(a):

@Bzduras napotkałeś na komisariacie

Pana Tofu ?

Capgods xD

Tak xD Oni są niemożliwi.

Opublikowano

Wjechałem do Meksyku nyam2 No jest pieknie. Motyw z MGS4 sie przypomnial. Tyle wspomnien a tylko jedna gra.

Opublikowano

Ktoś marudził że to gra na 8h max? Hmm, u mnie 13 na liczniku i dopiero dotarłem do

RC.

Edytowane przez Amer

Opublikowano

Zombie? Check. Leon? Check. Horror? Check. Akcja? Check.

Requiem nie zawiodło mych oczekiwań, od początku z niczym nie kłamało. Jedna z bardzo nielicznych gier, u których jakość staje się adekwatna w stosunku do materiałów przedpremierowych. Kupujmy i grajmy w to wszyscy. Oto słowo moje na weekend.

Opublikowano

Jestem w miejscu gdzie gra sie rozkreca Leonem - ale tu jest napracowanka obama Nigdy bym nie powiedział ze nowy Resident moze dostarczyc takie piekne wrażenia - szacuneczek hi