Opublikowano 10 grudnia10 gru Mamy to, oni naprawdę wyjebali się na ryj i kwiczą Pkt 3 to same dobre wiadomości. Zrobić wielki reset jak w 2019 r, wydłużyć cykl produkcyjny, wyjebać skórki, wrócić do korzeni, zacząć ryzykować i robić samodzielne, tematyczne części zamiast 'Black Ops 18 w kosmosie'. I będzie dobrze.
Opublikowano 10 grudnia10 gru Mimo że na Call of Duty od dawna mam wywalone, to bym się nie rozpędzał - ta seria co jakiś czas przeżywa kryzys, a potem wraca jeszcze silniejsza.
Opublikowano 10 grudnia10 gru W tym roku mieli konkurencję w walce o uwagę graczy w postaci Battlefielda i Arc Riders. W przyszłym roku konkurencji może nie być no chyba, że liczyć GTA.
Opublikowano 10 grudnia10 gru 15 minut temu, devilbot napisał(a):Microsoft nawet call of duty zajebał. Niesamowita firma.Niekoniecznie Microsoft. Tam kryzys wisiał w powietrzu od czasu jak zaczęli zmieniać grę w paradę klaunów z konkursem kto kupi głupszy skin.Najlepsze, że nikt nie miałby im tego za złe, ale gdyby zaczęli takie kosmetyki wprowadzać w 2-3 roku od premiery kiedy ludzie już mają "zmęczenie materiału", a nie już w pierwszym zwiastunie uderza w ryj broń przypominająca krokodyla z kolbą w dupie
Opublikowano 10 grudnia10 gru Mikrosoft to na pewno im nie pomógł w niczym, może co najwyżej w szybszym dorżnięciu kodzika. I dobrze, niech się wywalają na ryj z tym co oferują, najgorszy typ gry zasługi biorący uznaną markę i robiący z niej skinfest z niki minaż dla dzieci
Opublikowano 13 grudnia13 gru Wiadomo dokładnie od kiedy będzie można posmakować za darmo multiplayera?
Opublikowano sobota o 14:432 dni Sam se odpowiadam: można popróbować za free multiplayera. Do kiedy? Nie wiem, strzelam że do poniedziałku włącznie.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Właśnie dobiegł końca darmowy weekend. Niestety nie miałem tyle czasu ile bym chciał, ale doszedłszy do 40 stopnia wojskowego muszę przyznać, że grało mi się bardzo dobrze. Niestety, to "dobrze" na pewno nie jest zasługą nowych map, a raczej sentymentu jakim darzę absolutnie kultowe i ikoniczne, wręcz IMO najlepsze mapy w historii CoD-a. Wszystkie pochodzą rzecz jasna z najlepszej pod względem map tj Black Ops 2. Mam tu na myśli Standoff, Hijacked, Express oraz Raid. No dosłownie nostalgiczna łezka mi się w oku zakręciła jak biegałem po znanych zaułkach lub pojedynkowałem się na snajpy na kilku płaszczyznach wymian ognia np na Standoff właśnie Trzeba przyznać, że odrestaurowali te stare mapy na tip top. Z nowych pap podoba mi się tylko w zasadzie Toshin oraz ta zimowa Retrieval. reszta to słabizno-średnizna.Niestety pod względem broni to zdecydowanie najgorszy CoD w historii. Tylko trzy karabiny wyborowe, z czego jeden z nich, ten pierwszy wcale nim nie jest, ponieważ strzela seriami złożonymi z trzech pocisków. Ten drugi zaś (Warden), owszem, bije mocno, ale strzela wooolno i ma przeokropną obsługę. Do trzeciej wyborówki nie zdążyłem dojść. Tylko trzy pukawki w mojej koronnym, ulubionym rodzaju broni? No słabo :/ Być może później dochodzi jeszcze jakaś na podstawie wyzwania, nie wiem. Poza tym tylko trzy snajpy z czego ostatnia jest agrywalna z powodu, no właśnie...Tu dochodzę do najgorszej zakały w tej odsłonie. Ktoś kto to z Treyarch wymyślił powinien być na kopach wyrzucony z firmy! Mam tu na myśli "pompowane" bronie. Oprócz w/w snajperki to samo jest z pierwszą strzelbą. Chodzi o to, że strzał nie następuje zaraz po naciśnięciu triggera, a z dość sporym opóźnieniem, które to opóźnienie na ogół pozwala przeciwnikowi zejść z linii strzału.Waham się mocno, ale jak tylko pojawi się jakaś atrakcyjna cena to pomimo w/w wad jestem skłonny znów wpaść w wir walki.PS: Aha, nie ma min ani klem. Komu one przeszkadzały, że je zdjęto?