Opublikowano 16 godzin temu16 godz. Autor Dzisiaj wchodząc do opcji konsoli mając w tle odpalonego mkw wyskoczył błąd i konsola musiała zrobić reset.W samym mkw miałem raz sytuację że nie działało L1, mimo że w menu konsoli mogłem tym guzikiem np przerzucać zdjęcia, musiałem zrestartować grę. Czytam też że klasycznie czytnik kardridzy lubi od czasu do czasu nie przeczytać karta i wywalić błąd. Sporadycznie zdarzało mi się to na S1 V1 czy OLED, tutaj jeszcze nie miałem takiej sytuacji ale uprzejmie donoszę. Widzę za to że czytnik zdecydowanie szybciej łapie mi grę tzn szybciej pojawia się jej ikonka od włożenia karta
Opublikowano 16 godzin temu16 godz. A z tym kartem to rzeczywiście raz tak miałem jak testowałem wszystkie gry, mam nadzieję że to jednostkowy przypadek a nie zwiastun A W A R I I
Opublikowano 16 godzin temu16 godz. Autor Parę razy tak miałem na poprzedniej generacji i każdy kart dziala do dziś więc nie pękaj ;)
Opublikowano 15 godzin temu15 godz. Odpalam konsolę w trybie TV, w menu nie ma HDR - git.Odpalam Mario Kart, w grze mam HDR - git Kończę granie, zamykam grę, wracam do menu... W menu mam HDR - wtf?
Opublikowano 15 godzin temu15 godz. Just now, Emtebe said:Odpalam konsolę w trybie TV, w menu nie ma HDR - git.Odpalam Mario Kart, w grze mam HDR - gitKończę granie, zamykam grę, wracam do menu...W menu mam HDR - wtf?Pewnie software wymaga poprawek.
Opublikowano 15 godzin temu15 godz. Autor 2 minuty temu, Emtebe napisał(a):Odpalam konsolę w trybie TV, w menu nie ma HDR - git.Odpalam Mario Kart, w grze mam HDR - gitKończę granie, zamykam grę, wracam do menu...W menu mam HDR - wtf?Dokładnie to samo mam na tv
Opublikowano 15 godzin temu15 godz. Lipa, razi to menu po gałach z tym hdr. Nawet ciemny motyw.Oby szybko patch wyszedł.
Opublikowano 15 godzin temu15 godz. Ja mam powyłączany ten HDR wszędzie gdzie się da i nigdy się nie załącza.
Opublikowano 15 godzin temu15 godz. Właśnie zauważyłem zdeczka jebitny defekt wizualny, co prawda pod palcem nie czuje rysy i kij wie czy taką już dostałem czy coś mechanicznie przy użytkowaniu się stało. Ja pierdole ale mam szlaczek z tyłu.
Opublikowano 15 godzin temu15 godz. Autor 7 minut temu, Emtebe napisał(a):Lipa, razi to menu po gałach z tym hdr. Nawet ciemny motyw.Oby szybko patch wyszedł.Przenośnie też cos jest nie tak z hdr. Bankowo testowałem na mkw i było zero różnicy, zero, pisałem o tym w temacie głównym. Dziś po błędzie konsoli, który wymyślił restart cały czas gdy włączam mkw widzę ewidentnie jak ekran się rozjaśnia do hdrKolejna sprawa to wifi - pierwszy sprzęt w życiu jaki mam gdzie w sypialni gubi mi zasięg z routera, wychodzi na to że antena w S2 jest gorsza nawet niż w s1v1
Opublikowano 15 godzin temu15 godz. Na redditach mnóstwo osób pokazuje te porysowania z tyłu jak i na tej folii ochronnej. Ja mam kilka mikro rysek z przodu ale ostatecznie będę mógł zrobić coś takiego jak się za mocno porysuje:
Opublikowano 15 godzin temu15 godz. Moja jak nówka sztuka a ma już 5 dni <3 trzeba nie pić tyle, to się łapy nie trzęsą i nie ma o co rysować #pdk
Opublikowano 15 godzin temu15 godz. 19 minut temu, Daffy napisał(a):Przenośnie też cos jest nie tak z hdr. Bankowo testowałem na mkw i było zero różnicy, zero, pisałem o tym w temacie głównym. Dziś po błędzie konsoli, który wymyślił restart cały czas gdy włączam mkw widzę ewidentnie jak ekran się rozjaśnia do hdrKolejna sprawa to wifi - pierwszy sprzęt w życiu jaki mam gdzie w sypialni gubi mi zasięg z routera, wychodzi na to że antena w S2 jest gorsza nawet niż w s1v1Switch 2 ma 3 anteny.Warto wiedzieć, w których są miejscach żeby nie przysłaniać dłońmi.
Opublikowano 15 godzin temu15 godz. @Daffy u mnie na odwrót z wifi. S1 miał chujowy zasięg a z S2 mam cymesik.
Opublikowano 15 godzin temu15 godz. Dlatego u mnie już na sam start po rozpakowaniu wjechało szkło hartowane, choć zwykle przy żadnym urządzeniu tego nie naklejam.
Opublikowano 15 godzin temu15 godz. Ciekawe czy byłaby jakakolwiek różnica jakby szkło nakleić na czysty ekran, a nie na tą defaultową folię.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. moze nie do konca awaria, ale bardziej bylejakość konstrukcyjna, moj lewy joycon ma jakieś nie wiem, luzy w środkowej części z tyłu, i przy nawet lekkim dociskaniu podczas grania coś klika w tamtym miejscu, jakby jakis plastik przeskakiwał i ocierał o inny. Też coś takiego zauważyliście?Druga wada, to coś o czym wspominałem w innym temacie, utrata połączenia z WiFi, nagle, nie ważne czy 2.4 czy 5. Gram sobie online, kończę, chce wejść np. do sklepu i pojawia się error. W trakcie gry jeszcze mnie nie rozłączyło. Pomaga ponowne połączenie z siecią, no ale muszę to robić ręcznie, sam z siebie sie nie połączy.
Opublikowano 53 minuty temu53 min 18 minut temu, voi tekku napisał(a):Druga wada, to coś o czym wspominałem w innym temacie, utrata połączenia z WiFi, nagle, nie ważne czy 2.4 czy 5. Gram sobie online, kończę, chce wejść np. do sklepu i pojawia się error. W trakcie gry jeszcze mnie nie rozłączyło. Pomaga ponowne połączenie z siecią, no ale muszę to robić ręcznie, sam z siebie sie nie połączy.Dosłownie w weekend miałem ten sam problem - natomiast ze Switchem Lite (NS2 dopiero leci PP z Hiszpanii XD). W ustawieniach routera miałem DNSy T-Mobile. Zmieniłem na 8.8.8.8, tj. DNSy Google i dziwnym trafem konsola łączy się z netem za każdym razem i problem już się nie pojawia. Spadły też pingi o kilka ms, może nie jakoś bardzo zauważalnie, ale na pewno jakość połączenia ogólnie się poprawiła.Oczywiście w Twoim przypadku może to być coś zupełnie innego, natomiast u mnie router był odpowiedzialny za problem z siecią w konsoli.