Opublikowano niedziela o 10:422 dni Pisałem że się rysowało i nie poprawia tego w dwójce. No i mamy to.
Opublikowano niedziela o 11:422 dni Średnie to pocieszenie skoro tej folii teoretycznie nie powinno się zdejmować.2 godziny temu, Wieslaw napisał(a):to w takim razie nie porysowałeś ekranu tylko folię ochronną, może to być jakimś pocieszeniem
Opublikowano niedziela o 15:301 dzień słyszałem, że z nsw1 dało się ją bez problemu zdjąć przed nałożeniem innej - nie wiem jak jest w nsw2 w praktyce
Opublikowano niedziela o 18:091 dzień 2 godziny temu, Wieslaw napisał(a):słyszałem, że z nsw1 dało się ją bez problemu zdjąć przed nałożeniem innej - nie wiem jak jest w nsw2 w praktyceNic prostszego. Sam zamierzam to niedługo zrobić. A jak wypuszczę konsolę z rąk i ekran się rozleci na drobne kawałeczki? Kupię drugą.
Opublikowano niedziela o 21:591 dzień ja ostatnio nalepiłem oryginalną która była w zestawie z etui N i może to wydawać się głupie, ale po pierwsze chroni już przed drobnymi rysami, a po 2gie nie widać że na ekranie są 2 folie, ekran jakoś na tym nie stracił, polecam.
Opublikowano niedziela o 22:041 dzień Ta oryginalna jest ok, przynajmniej kształt i wymiary są faktycznie dopasowane do konsoli. Ja uznałem, że może jednak wezmę szkło od chińczyka i ma dość mocno zaokrąglone rogi, więc wali strasznie po oczach Teraz czekam na kolejne, mam nadzieję, że będzie lepiej dopasowane. Do S1 OLED udało mi się kupić takie, które pasuje co do ułamka milimetra.Etui oryginalne IMO też spoko. Ja wożę zawsze konsolę + case na 24 kartridże i wszystko wchodzi i jest łatwo dostępne. Edytowane niedziela o 22:051 dzień przez Chmielinski