Skocz do zawartości

Promocje i okazje Nintendo Switch 2 - eShop, pudełka

Featured Replies

• Odpowiedzi 19
  • Wyświetleń 356
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• A właśnie, tutaj jeszcze dochodzi plus braku szumiącego napędu przy tych Key Cartach.

• Dobra Ficek, wziąłem. Ale jak pomyślę o ściąganiu 50GB mając mimo wszystko wsadzony kart do konsoli, to mnie uj strzela.

• Ale przez to będziesz miał szybsze czasy wczytywania i mniej będziesz czekał pewnie między walkami. Też wziąłem.

Opublikowano

dziękuje pięknie, wziąłem <3

jeszcze 8bitdo mogłoby zaktualizować sterowniki pod tego bydlaka żeby działał na S2:

image.png

Edytowane przez tlas

Opublikowano

Dobra Ficek, wziąłem. Ale jak pomyślę o ściąganiu 50GB mając mimo wszystko wsadzony kart do konsoli, to mnie uj strzela.

Opublikowano
2 minuty temu, Emtebe napisał(a):

Dobra Ficek, wziąłem. Ale jak pomyślę o ściąganiu 50GB mając mimo wszystko wsadzony kart do konsoli, to mnie uj strzela.

Ale przez to będziesz miał szybsze czasy wczytywania i mniej będziesz czekał pewnie między walkami. Też wziąłem.

Opublikowano
  • Autor

Mając na decku wersję z steam można było wybierać który z trzech modulów gry zainstalować: world tour, battle hub, fighting ground.

Ja np od dawna mam wywalony z dysku world tour czyli ten tryb fabularny żenującej upośledzonej yakuzy, coś ok 20gb zaoszczędzone

Mam nadzieję że tu też będzie taka opcja

Opublikowano
30 minutes ago, Emtebe said:

A nie strzela Cię jak masz włożoną płytkę do Playstation/Xboxa i też musisz nie raz ściągać

całą grę albo patche ważące tyle co cała gra? Czym to się różni?

Opublikowano
25 minut temu, GearsUp napisał(a):

Ale przez to będziesz miał szybsze czasy wczytywania i mniej będziesz czekał pewnie między walkami. Też wziąłem.

Walą mnie czasy ładowania, wali mnie oled, wali mnie 5 fps więcej i tak dalej.

Cieszę się po prostu graniem w grę i w dupie mam technikalia. Ale boli mnie ściąganie takiej ilości danych mając mimo wszystko karta w konsoli.

Jeszcze kilka takich gier i trzeba będzie kartę micro SD Express zamówić.

Teraz, Homelander napisał(a):

A nie strzela Cię jak masz włożoną płytkę do Playstation/Xboxa i też musisz nie raz ściągać

całą grę albo patche ważące tyle co cała gra? Czym to się różni?

Tym, że napęd Blu-ray nie wyrabia z prędkościami i jest to w jakimś sensie usprawiedliwione. Poza tym na stacjonarnych konsolach to od dawna standard. W Nintendo jest to poniekąd narzucone przez cenę karta 64GB i brak innych.

Edytowane przez Emtebe

Opublikowano

Też wziąłem, za tyle to luz. Demko tez spoko. Inna sprawa, ze karta juz zawalona gierkami

Opublikowano
13 minut temu, Emtebe napisał(a):

Tym, że napęd Blu-ray nie wyrabia z prędkościami i jest to w jakimś sensie usprawiedliwione.

A właśnie, tutaj jeszcze dochodzi plus braku szumiącego napędu przy tych Key Cartach.

Opublikowano

Na Ultimie wróciła dziś dostępność oficjalnych pokrowców. Wrzucam bo nigdzie indziej nie widziałem żeby były dostępne

Nintendo Switch 2 Carrying Case...
No image preview

Nintendo Switch 2 Carrying Case

Pom&oacute;ż chronić swoją konsolę Nintendo Switch 2 dzięki temu stylowemu i wytrzymałemu futerałowi wraz z osłoną ekranu i ściereczką do czyszczenia
Opublikowano
  • Autor

Jeśli są na poziomie oficjalnych do S1 to zdecydowanie nie polecam

Opublikowano

Pokrowiec jest ok, chociaż rysuje/wgniata się od patrzenia jak konsola, którą przenosi. Jak wrzucicie luzem do plecaka to pewnie wyjdzie porysowany albo powgniatany.

Opublikowano

Pokrowiec ujdzie, folia na ekran to tanie plastikowe gow.no (w sumie to tak samo jak sam ekran😆), już lepiej kupić osobno coś lepszego.

Opublikowano

Ja nałożyłem i pewnie za miesiąc-dwa zamówię coś lepszego a Ali czy Temu. Tak samo z pokrowcem.

Btw, jeśli chcecie mocno przycebulić, to upgrade Hogwart's Legacy można kupić za 45 zł, posiadając kartridż na Switcha. Trzeba tam jakoś zlinkować konto WB, przejść tutorial i wyskakuje opcja kupna upgrade (a raczej wersji NS2) za 45 zł na eShopie. Ta wersja nie wymaga już kartridża xd.

Opublikowano

No ja wzialem pierwszy lepszy pokrowiec za 55 z euro rtv i jest duzo solidniejszy niz ten oficjalny.
https://www.euro.com.pl/akcesoria-nintendo-switch-2/trust-gxt-1251b-hardcase-do-nintendo-switch-2-niebieski.bhtml

Szkiełko to w sumie polecam to w 3 paku. Ta ramka do nakladania robi robote, bo chyba pierwszy raz w życiu udało mi się równo nałożyć cokolwiek na ekran bez bąbli i paprochów pod spodem.
https://www.amazon.pl/dp/B0DS73N83B

BTW jak się robi cebula zakupy z RPA i Norwegii czy tam Danii(nie pamietam, ktory kraj ma taniej niz my)? Wystarczy region w konsoli zmienic?

Opublikowano
37 minut temu, Szwed napisał(a):

Pokrowiec jest ok, chociaż rysuje/wgniata się od patrzenia jak konsola, którą przenosi. Jak wrzucicie luzem do plecaka to pewnie wyjdzie porysowany albo powgniatany.

Dementuję, wytrwał podróż dzielnie. Nie jest to poziom hard-case, ale jak nie planuje się grania w piłkę pokrowcem z konsolą to będzie ok.

Opublikowano
22 minuty temu, _Shaman_ napisał(a):

Pokrowiec ujdzie, folia na ekran to tanie plastikowe gow.no (w sumie to tak samo jak sam ekran😆), już lepiej kupić osobno coś lepszego.

W tych samych pieniądzach co oryginalny to lepiej kupić od Tomtoc. Twardy, solidny, ma zajebisty patent - wewnątrz od góry jest miękki wałek który stabilizuje i utrzymuje konsolę w miejscu, dzięki temu Switch nie porusza się w pokrowcu.

Opublikowano

Ja jestem zadowoliny z oficjalnego casea i folii no ale za czesto konsoli nie przewoze. Folię bardzo ostrożnie zaaplikowałem i mam jeden mały paproch na ekranie tylko, ale niewidoczny podczas gry

Opublikowano

Ja mam lekkie odstajki na brzegu ekranu, pewnie od jakiegoś paprochu albo mikronierówności, ale ekran cały bez wad, więc jest git.