Opublikowano czwartek o 17:345 dni W dniu 26.08.2025 o 22:14, _One_ napisał(a):Dostałem info że jak będę miał jeszcze jakieś stare fotki z Extreme Party 5, mam oznaczyć @Piechota , więc tak robię ;)jTe 3 znajdowały się w oddzielnym folderze.A te są z kolejnego Folderu.To wszystko co posiadam. A jako bonus dorzucam screenshot internetowego chatu PSX Extreme, żeby niektórym poruszyć nieco receptory nostalgiczne.Kurde pamiętam to wszystko jakby to, było wczoraj. Nawet siebie znalazłem na fotce. Arczi mam na plakietce :)
Opublikowano poniedziałek o 22:351 dzień super super i jeszcze raz super bilecik oczywiscie juz zakupiony wreszcie jakies fajne wydarzenie sie (mam nadzieje) szykuje postaram sie przybyc punktualnie o czasie:) no chyba ze cos mi wypadnie to bede pozniej he he musze jeszcze napisac ze impreza odbedzie sie w bardzo dobrej lokalizacji mianowicie w okolicach dworca zachodniego co jest wazne dla osob ktore mieszkaja poza warszawą i zdecyduja sie przyjechac np pociagiem lub autokarem tak od siebie dodam jeszcze ze nie moge sie juz doczekac psx extreme party poniewaz dawno nie bylem na takim wydarzeniu zwiazanym z grami i z tematami poswieconymi tej rozrywce jakim jest granie w gry do zobaczenia ludzie przy kolejowej w warszawie juz niedlugo przybywajcie!