Opublikowano 28 sierpnia28 sie W dniu 26.08.2025 o 22:14, _One_ napisał(a):Dostałem info że jak będę miał jeszcze jakieś stare fotki z Extreme Party 5, mam oznaczyć @Piechota , więc tak robię ;)jTe 3 znajdowały się w oddzielnym folderze.A te są z kolejnego Folderu.To wszystko co posiadam. A jako bonus dorzucam screenshot internetowego chatu PSX Extreme, żeby niektórym poruszyć nieco receptory nostalgiczne.Kurde pamiętam to wszystko jakby to, było wczoraj. Nawet siebie znalazłem na fotce. Arczi mam na plakietce :)
Opublikowano 1 września1 wrz super super i jeszcze raz super bilecik oczywiscie juz zakupiony wreszcie jakies fajne wydarzenie sie (mam nadzieje) szykuje postaram sie przybyc punktualnie o czasie:) no chyba ze cos mi wypadnie to bede pozniej he he musze jeszcze napisac ze impreza odbedzie sie w bardzo dobrej lokalizacji mianowicie w okolicach dworca zachodniego co jest wazne dla osob ktore mieszkaja poza warszawą i zdecyduja sie przyjechac np pociagiem lub autokarem tak od siebie dodam jeszcze ze nie moge sie juz doczekac psx extreme party poniewaz dawno nie bylem na takim wydarzeniu zwiazanym z grami i z tematami poswieconymi tej rozrywce jakim jest granie w gry do zobaczenia ludzie przy kolejowej w warszawie juz niedlugo przybywajcie!
Opublikowano środa o 08:425 dni Nie będzie Ściery niestety... Dobrze że byłem na poprzednim EP to mogłem poznać legendę!Będzie ktoś, kogo nie było na poprzednim EP? Ze zgredów?
Opublikowano środa o 08:475 dni Z ekipy redakcyjnej zapowiedzieli się: SoQ, Adamus, Buczyński, Butcher, Gmeru, Graba, Fenix, Norby, Koso, Majk, Komodo, Mashter, Mielu, Muszyn, Perez, Ostasz, Konsolite, Monika, Michał Pisarski, Rozbo, Mutti, Marcellus, Sobek, Ural, Romek, Maciek Zabłocki, Kali, Roger.
Opublikowano czwartek o 11:544 dni I wzorowo :) Z wieści aktualnych, bo się dzieje, nawet nie wszystko na sociale leci, bo za dużo postów, ale to co m.in. poszło: będą flippery i automaty od Pinball Station, w strefie z PS5 do ogrania m.in. Cronos, wleci też zapewne Hell is Us. Będzie stanowisko z kierownicą do Gran Turismo 7. W strefie retro z 10 sprzętów, w tym zapowiadane turnieje w Colina 2.0, Tekkena 3 i Pro Evo 5 (na PS2!). Sporo gadżetów wjechało, dzisiaj 3 pudła od PlayStation - smycze, kubki, notatniki, kilka koszulek, bluzy. Wcześniej już Nintendo, Turtle Beach, Cenega, Good Loot.
Opublikowano czwartek o 12:124 dni Pięknie, nawet czuję lekkie jaranko co do soboty. Za dużo się nie udzielałem tutaj w ostatnich latach także i pewnie mało kogo rozpoznam z ekipy forumowej, ale do browarka czy meczyku w pes5 wiele nie trzeba. Nawet myślałem czy nie zrobić sobie opaski kapitańskiej z ksywką, ale nie wiem czy wypada człowiekowi w kwiecie wieku pod czterdziestkę.
Opublikowano czwartek o 13:134 dni 3 minuty temu, Mari4n napisał(a):@Perez Ruszyły już zapisy online na turnieje? Bo nie widziałemJeszcze nie, @MatekDM koordynuje temat.
Opublikowano piątek o 09:303 dni Autor Siemanko! Na turnieje można się zapisywać tutaj: https://docs.google.com/spreadsheets/d/1mMBCPbRP7vsHKUYZ9HxpUQUfDO1Hl3qPNTvyWMfkIWA/edit?usp=sharingNa dole w pasku znajdziecie 4 gry - zasady dot. Tekkena niebawem dopiszę. Reszta ustalona :) W przypadku GT7 wybiorę jeden pojazd klasy GT3 i każdy będzie mieć takie same ustawienia - nie chciałbym wprowadzać tutaj dodatkowego utrudnienia. W polu wyboru kierownica/pad dopiszcie proszę, co preferujecie. Na tej podstawie ustalimy, czy wrzucamy GT7 do stanowiska z kierownicą i stelażem, czy klasycznie, każdy jedzie na padzie. Zapisy będą też możliwe stacjonarnie.
Opublikowano piątek o 09:483 dni W PES'a bardziej szczegółowe zasady można poznać? Długość meczu, formy zawodników, itp.?
Opublikowano sobota o 10:582 dni Ja sobie ogarnąłem nocleg 10 minut piechotą od Odessy, więc powrót nie będzie extremalny 😉 Edytowane sobota o 10:582 dni przez _One_
Opublikowano sobota o 11:492 dni Ja wysiadam za 5 minut pociągiem że Śląska. Powrót zaplanowałem extrimowy haha, pociąg o 5:30 powrotny
Opublikowano sobota o 12:252 dni Ja już zahaczyłem o Odessę, prace przygotowawcze idą pełną parą. Zapytałem czy pomóc, natomiast osób jest na tyle dużo że mogę spokojnie poszukać obiadu na mieście