Opublikowano poniedziałek o 10:592 dni Ja sobie poczekam jeszcze te minimum 6 tygodni. Tak to jest, jak się przycebuliło dychę na wysyłce.
Opublikowano 16 godzin temu16 godz. Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Jedziemy z koksem. Pierwsze paczki ze sklepu już ogarnięte, jutro część wyjdzie, ale większość już w kolejnych dniach (dzisiaj czasowo nie wyrobię za wiele przygotować).
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. Autor Wysyłki ze sklepu gotowe - dzisiaj pewnie ok. 12-13 będzie odbiór przez InPost + wyjdą też wszystkie pocztowe zagraniczne.
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. Ależ elegancko ta dwójka się prezentuje, od początku przyciągała oko Gdyby trójkowa okładka była jednak w ikonicznej zieleni to byłby ciężki dylemat którą wybrać.
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Na fotkach dwójka faktycznie lepiej wygląda niż na początkowej grafice. Lepiej niż jedynka, którą zamówiłem.
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Jedynka też całkiem spoczko tylko brakuje mi jednak jakiegoś koloru w tle jak w dwójce
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Autor 5 minut temu, Szermac napisał(a):Dwójeczka była dobrym wyborem obym był na tej dzisiejszej kupce Jak brałeś w sklepie to powinieneś być - wszystko spakowane, oczywiście poza tym, gdzie jest dorzucony Game Boy, bo te wyjdą jak już GB Extreme do nas dojedzie.
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Oj tak, też się cieszę, że wziąłem dwójkę. Zdecydowanie najbardziej ESTETYCZNA. I widzę, że warto było brać prosto ze sklepu Prezesa skoro te przesyłki idą w pierwszej kolejności. Będzie czytanko na długi weekend
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Autor 3 minuty temu, Pix napisał(a):Oj tak, też się cieszę, że wziąłem dwójkę. Zdecydowanie najbardziej ESTETYCZNA.I widzę, że warto było brać prosto ze sklepu Prezesa skoro te przesyłki idą w pierwszej kolejności. Będzie czytanko na długi weekend Ja zazwyczaj sklep robię pierwszy, bo tam najwięcej zamętu. Są np. zamówienia łączone z prenumeratą, są wysyłki pocztowe zagraniczne, więc to takie na zasadzie "dobra, trudniejsze na początek". Bo Allegro to już prościej - pyk, pyk, zaznaczył, wydrukował pakiet etykiet i leci.