Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Metal Gear Solid: Trylogia

Featured Replies

Opublikowano

Ja sobie poczekam jeszcze te minimum 6 tygodni. Tak to jest, jak się przycebuliło dychę na wysyłce.

• Odpowiedzi 111
  • Wyświetleń 7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Jedziemy z koksem. Pierwsze paczki ze sklepu już ogarnięte, jutro część wyjdzie, ale większość już w kolejnych dniach (dzisiaj czasowo nie wyrobię za wiele przygotować).

• Ostatnia prosta w temacie druku i koło czwartku spodziewamy się dostawy :) Na tę chwilę ponad 1300 egz., przed nami ostatni weekend przedsprzedaży. Jak zawsze serdeczne dzięki!

Opublikowano
  • Autor
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Jedziemy z koksem. Pierwsze paczki ze sklepu już ogarnięte, jutro część wyjdzie, ale większość już w kolejnych dniach (dzisiaj czasowo nie wyrobię za wiele przygotować).

IMG_5784.JPG IMG_5785.JPG

IMG_5788.JPEG IMG_5790.jpg

Opublikowano

Aj dobrze że wybrałem dwójeczke, pięknie sie prezentuje

Opublikowano
  • Autor

Wysyłki ze sklepu gotowe - dzisiaj pewnie ok. 12-13 będzie odbiór przez InPost + wyjdą też wszystkie pocztowe zagraniczne.

Opublikowano

Ależ elegancko ta dwójka się prezentuje, od początku przyciągała oko banderas Gdyby trójkowa okładka była jednak w ikonicznej zieleni to byłby ciężki dylemat którą wybrać.

Opublikowano

Na fotkach dwójka faktycznie lepiej wygląda niż na początkowej grafice. Lepiej niż jedynka, którą zamówiłem.

Opublikowano

Dwójeczka była dobrym wyborem banderas obym był na tej dzisiejszej kupce macek

Opublikowano

Jedynka też całkiem spoczko tylko brakuje mi jednak jakiegoś koloru w tle jak w dwójce

Opublikowano
  • Autor
5 minut temu, Szermac napisał(a):

Dwójeczka była dobrym wyborem banderas obym był na tej dzisiejszej kupce macek

Jak brałeś w sklepie to powinieneś być - wszystko spakowane, oczywiście poza tym, gdzie jest dorzucony Game Boy, bo te wyjdą jak już GB Extreme do nas dojedzie.

Opublikowano

Oj tak, też się cieszę, że wziąłem dwójkę. Zdecydowanie najbardziej ESTETYCZNA.

I widzę, że warto było brać prosto ze sklepu Prezesa skoro te przesyłki idą w pierwszej kolejności. Będzie czytanko na długi weekend fsg

Opublikowano
  • Autor
3 minuty temu, Pix napisał(a):

Oj tak, też się cieszę, że wziąłem dwójkę. Zdecydowanie najbardziej ESTETYCZNA.

I widzę, że warto było brać prosto ze sklepu Prezesa skoro te przesyłki idą w pierwszej kolejności. Będzie czytanko na długi weekend fsg

Ja zazwyczaj sklep robię pierwszy, bo tam najwięcej zamętu. Są np. zamówienia łączone z prenumeratą, są wysyłki pocztowe zagraniczne, więc to takie na zasadzie "dobra, trudniejsze na początek". Bo Allegro to już prościej - pyk, pyk, zaznaczył, wydrukował pakiet etykiet i leci.