Opublikowano poniedziałek o 10:593 dni Ja sobie poczekam jeszcze te minimum 6 tygodni. Tak to jest, jak się przycebuliło dychę na wysyłce.
Opublikowano wtorek o 19:312 dni Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Jedziemy z koksem. Pierwsze paczki ze sklepu już ogarnięte, jutro część wyjdzie, ale większość już w kolejnych dniach (dzisiaj czasowo nie wyrobię za wiele przygotować).
Opublikowano wczoraj o 06:13 1 dzień Autor Wysyłki ze sklepu gotowe - dzisiaj pewnie ok. 12-13 będzie odbiór przez InPost + wyjdą też wszystkie pocztowe zagraniczne.
Opublikowano wczoraj o 06:17 1 dzień Ależ elegancko ta dwójka się prezentuje, od początku przyciągała oko Gdyby trójkowa okładka była jednak w ikonicznej zieleni to byłby ciężki dylemat którą wybrać.
Opublikowano wczoraj o 08:04 1 dzień Na fotkach dwójka faktycznie lepiej wygląda niż na początkowej grafice. Lepiej niż jedynka, którą zamówiłem.
Opublikowano wczoraj o 08:10 1 dzień Jedynka też całkiem spoczko tylko brakuje mi jednak jakiegoś koloru w tle jak w dwójce
Opublikowano wczoraj o 08:13 1 dzień Autor 5 minut temu, Szermac napisał(a):Dwójeczka była dobrym wyborem obym był na tej dzisiejszej kupce Jak brałeś w sklepie to powinieneś być - wszystko spakowane, oczywiście poza tym, gdzie jest dorzucony Game Boy, bo te wyjdą jak już GB Extreme do nas dojedzie.
Opublikowano wczoraj o 08:28 1 dzień Oj tak, też się cieszę, że wziąłem dwójkę. Zdecydowanie najbardziej ESTETYCZNA. I widzę, że warto było brać prosto ze sklepu Prezesa skoro te przesyłki idą w pierwszej kolejności. Będzie czytanko na długi weekend
Opublikowano wczoraj o 08:33 1 dzień Autor 3 minuty temu, Pix napisał(a):Oj tak, też się cieszę, że wziąłem dwójkę. Zdecydowanie najbardziej ESTETYCZNA.I widzę, że warto było brać prosto ze sklepu Prezesa skoro te przesyłki idą w pierwszej kolejności. Będzie czytanko na długi weekend Ja zazwyczaj sklep robię pierwszy, bo tam najwięcej zamętu. Są np. zamówienia łączone z prenumeratą, są wysyłki pocztowe zagraniczne, więc to takie na zasadzie "dobra, trudniejsze na początek". Bo Allegro to już prościej - pyk, pyk, zaznaczył, wydrukował pakiet etykiet i leci.
Opublikowano 11 godzin temu11 godz. Wygląda na to, że dzisiaj będzie już czytany mgs. Dzięki, Prezesie. Ciebie to już powinni beatyfikować za życia za ten kawał świetnej roboty, którą odwalasz.Pan Wydawca
Opublikowano 11 godzin temu11 godz. Autor Czekamy na opinie - od tego zalezy, czy @KOMODO z czekolada pod choinke ;) Jutro ruszaja wysylki Allegro.
Opublikowano 9 godzin temu9 godz. Prezesie najważniejszy klient otrzymał paczkie więc możesz już spać spokojnie Piękna okładeczka
Opublikowano 8 godzin temu8 godz. Autor 27 minut temu, Pupcio napisał(a):Prezesie najważniejszy klient otrzymał paczkie więc możesz już spać spokojnie Piękna okładeczkaOd rana monitorowałem trasę! Teraz to już w sumie nawet nie ma co reszty wysyłać, skoro najważniejsza dostawa odhaczona ;)
Opublikowano 7 godzin temu7 godz. Pięknie się będzie prezentował na półce obok silenta. Czekam na kolejne
Opublikowano 7 godzin temu7 godz. Też już mam, kompendium dopiero w połowie przeczytane, nowy numer PE przekartkowany a tu jeszcze MGS
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. Te okladki to jak z jakiejs tanio rysowanej mangi wygladaja. Wszystkie.
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. 3 hours ago, Pupcio said:Prezesie najważniejszy klient otrzymał paczkie więc możesz już spać spokojnie Piękna okładeczkaJaki jest Twój stosunek do MGS? Grałeś czy taki sam casus jak z Silentem?
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. Syćkie ograne poza metal gear bez solid w nazwie i tego z PSP portable ops
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. dopiero co się wygrzebałem z zaległych specjali (PC, SNES i Xbox) a od wczoraj doszło kompendium, nowy Psx i Mgs a jeszcze mam nieruszonego specjala o SH Panie Prezesie jak żyć?