Opublikowano 14 godzin temu14 godz. Wychodzi 10/02/2025, pudło zawiera obydwie gry, cyfrowo można kupić osobno. Cen nie podali, ale pewnie 60$ i po 30 osobno za gry. No to co pudełkowi posiadacze 3D Mario kolekcji, dymania ciąg dalszy...
Opublikowano 14 godzin temu14 godz. Autor Co za chciwe skurwysyny, o ja jebie!!! Edytowane 14 godzin temu14 godz. przez Homelander
Opublikowano 13 godzin temu13 godz. Czemu tylko 40$ za grę jak miały być po 80$ i 90$? Coś mi tu nie pasuje
Opublikowano 13 godzin temu13 godz. Wychodzi jako gra na Switcha 1, będzie do zaciągnięcia darmowy upgrade do wersji Switch 2, która będzie oferowała rozdzielczość do 4K. "Ulepszony interfejs" i opcje sterowania ruchowo albo samymi przyciskami, no ciekawe jak to rozwiążą, ale ludzie tego chcieli.
Opublikowano 13 godzin temu13 godz. Wleci pudło, bo niestety nie miałem styczności nigdy z tymi świetnymi tytułami.Sama wycena - skandaliczna.
Opublikowano 13 godzin temu13 godz. Cena to gwałt na graczach, jeszcze kurwa dublują pozycję z edycji na 35lat którą sami sobie wymyślili że była limitowana, limitowana gra z emulatora, a teraz dwie gry z emulatora za 300pln, haa tfuu
Opublikowano 12 godzin temu12 godz. 41 minut temu, ogqozo napisał(a):Wychodzi jako gra na Switcha 1, będzie do zaciągnięcia darmowy upgrade do wersji Switch 2, która będzie oferowała rozdzielczość do 4K."Ulepszony interfejs" i opcje sterowania ruchowo albo samymi przyciskami, no ciekawe jak to rozwiążą, ale ludzie tego chcieli. Zaraz, czyli Galaxy 1 będzie w 4K? Gdzi Ty takie info widzisz?
Opublikowano 12 godzin temu12 godz. Autor 25 minutes ago, Basior said:Zaraz, czyli Galaxy 1 będzie w 4K? Gdzi Ty takie info widzisz?No wszędzie. IGN, Nintendo Life itd. W handheldzie 1080p, a w docku dynamiczna do 4K