Opublikowano piątek o 13:381 dzień Wychodzi 10/02/2025, pudło zawiera obydwie gry, cyfrowo można kupić osobno. Cen nie podali, ale pewnie 60$ i po 30 osobno za gry. No to co pudełkowi posiadacze 3D Mario kolekcji, dymania ciąg dalszy...
Opublikowano piątek o 14:141 dzień Autor Co za chciwe skurwysyny, o ja jebie!!! Edytowane piątek o 14:151 dzień przez Homelander
Opublikowano piątek o 14:381 dzień Czemu tylko 40$ za grę jak miały być po 80$ i 90$? Coś mi tu nie pasuje
Opublikowano piątek o 14:511 dzień Wychodzi jako gra na Switcha 1, będzie do zaciągnięcia darmowy upgrade do wersji Switch 2, która będzie oferowała rozdzielczość do 4K. "Ulepszony interfejs" i opcje sterowania ruchowo albo samymi przyciskami, no ciekawe jak to rozwiążą, ale ludzie tego chcieli.
Opublikowano piątek o 14:581 dzień Wleci pudło, bo niestety nie miałem styczności nigdy z tymi świetnymi tytułami.Sama wycena - skandaliczna.
Opublikowano piątek o 15:171 dzień Cena to gwałt na graczach, jeszcze kurwa dublują pozycję z edycji na 35lat którą sami sobie wymyślili że była limitowana, limitowana gra z emulatora, a teraz dwie gry z emulatora za 300pln, haa tfuu
Opublikowano piątek o 15:331 dzień 41 minut temu, ogqozo napisał(a):Wychodzi jako gra na Switcha 1, będzie do zaciągnięcia darmowy upgrade do wersji Switch 2, która będzie oferowała rozdzielczość do 4K."Ulepszony interfejs" i opcje sterowania ruchowo albo samymi przyciskami, no ciekawe jak to rozwiążą, ale ludzie tego chcieli. Zaraz, czyli Galaxy 1 będzie w 4K? Gdzi Ty takie info widzisz?
Opublikowano piątek o 15:591 dzień Autor 25 minutes ago, Basior said:Zaraz, czyli Galaxy 1 będzie w 4K? Gdzi Ty takie info widzisz?No wszędzie. IGN, Nintendo Life itd. W handheldzie 1080p, a w docku dynamiczna do 4K
Opublikowano 22 godziny temu22 godz. https://www.facebook.com/story.php?story_fbid=1355450526587460&id=100063675755425Pre-order niby w przyszlym tyg ma wystartowac.
Opublikowano 17 godzin temu17 godz. Mogę się założyć, że Galaxy 2 l, a dokładnie sekcje na yoshim gdzie trzeba na raz wskazywać wiilotem i skakać będą niegrywalne.
Opublikowano 16 godzin temu16 godz. To jest główny powód, dla którego ta gra była uważana zawsze za mało portowalną przez Nintendo, no ale jest kilka tanich metod, by na brutala to rozwiązać. Mniej fajnie, albo mniej wynagradzająco/skillowo, ale coś zawsze da się wcisnąć. A może się zdziwię? Coś tam dodali niby do gry.
Opublikowano 15 godzin temu15 godz. Nie bylo tak zle 240 gwiazdek i wszystkie zdobylem grajac w trybie hh, tam w jednej czy dwoch misjach musialem odlaczyc joycony bo nie umialem inaczej przejsc, chyba w tych wyscigach wodnych albo podczas spacerowania na tej kuli, nie pamietamAle mazanie palcami, zeby zaladowac gierke z ekranu startowego albo zeby wybrac galaktyke do odwiedzenia to mnie wkurwi*lo ostroTen zestaw raczej kupie. Jesli bedzie dostepny po ludzku w sklepie. Nigdy nie gralem w SMG2 wiec chyba nie mam wyjscia?
Opublikowano 15 godzin temu15 godz. Autor Ja zdecydowanie kupię cyfrę. Samo granie było możliwe, jasne. Ale to sztuka dla sztuki. Jak Skyward Sword. Szkoda się męczyć
Opublikowano 14 godzin temu14 godz. 3 minuty temu, funditto napisał(a):Gdzie to?UnibloPlatforma: PS5 Edytowane 14 godzin temu14 godz. przez GearsUp
Opublikowano 14 godzin temu14 godz. Ale ja pisałem o Galaxy 2 a nie 1. W 1 używanie kursora ruchu nie wymaga w tym samym czasie skakania po platformach a w dwójce już tak.
Opublikowano 14 godzin temu14 godz. 14 minut temu, GearsUp napisał(a):UnibloPlatforma: PS5 Myślałem, że ten sklep to scam jakiś. Everybody's Golf Hot Shots kupiłem za 168zł, konkurencja najtaniej 229 Cronosa też mieli na premiere najtaniej w Polsce, nie wiem jak teraz. Przez to sterowanie to nie wiem czy mi się bedzie chciało grać na switchu. Nadal mam przerobione Wii w kartonie schowane w razie czego.
Opublikowano 7 godzin temu7 godz. Autor 6 hours ago, Shen said:Myślałem, że ten sklep to scam jakiś. Everybody's Golf Hot Shots kupiłem za 168zł, konkurencja najtaniej 229 Cronosa też mieli na premiere najtaniej w Polsce, nie wiem jak teraz.Przez to sterowanie to nie wiem czy mi się bedzie chciało grać na switchu. Nadal mam przerobione Wii w kartonie schowane w razie czego.Ja Galaxy 1 skończyłem grając na Dual Sense, polecam :)