Opublikowano wtorek o 22:342 dni 2 godziny temu, Chmielinski napisał(a):Ogólnie nie bardzo rozumiem tyle narzekania na sterowanie gyro, ale może nie grając w oryginał nie wiem co straciłem.Już przy premierze Zeldy Skyward Sword, okazało się, że wiele osób na całym świecie... nie wiem, nie bardzo sobie radzi z celowaniem ruchowym. To co ludzie opowiadali historii o niemożności zrobienia najprostszej rzeczy w tej grze postawiło sprawę jasno, że jest jakiś popularny wielki problem. Acz też z drugiej strony wiem, że nie TRZEBA go mieć, bo ja go nie miałem nigdy. Czyli generalnie są ludzie którzy celują sobie na luzie całe życie, i też tacy dla których to jakiś koszmar i beznadzieja. Dla mnie osobiście to żyroskop jest nawet lepszy, bo mogę mieć rękę jak chcę, może mi zwisać luźno wzdłuż ciała i dalej mogę celować - podejrzewam, że może celowanie wiilotem dosłownie tam na ekranie, gdzie chcesz pokazać, było jakoś bardziej intuicyjne dla niektórych.Nic nowego, ale jeśli nie przeszkadza ci to też nic nowego.
Opublikowano środa o 06:392 dni A ja tam mimo posiadania pierwotnych wersji na Wii zamówiłem sobie w pempiku wersję na switcha i przejdę je handheldowo :-)
Opublikowano środa o 07:202 dni Ja też zamówiłem, a Galaxy 2 na Wii sprzedałem. Nie lubiłem sterowania na Wii i Galaxy 1 wolałem z wydania 3D All Stars niż na premierę. Później niestety 3D All Stars sprzedałem, więc teraz jedyneczka wraca do kolekcji z 2. Jeszcze cudownie się złożyło, że wczoraj skończyłem duże projekty i do końca tygodnia mam względny luz. Oj będzie grane
Opublikowano środa o 07:572 dni 28 minut temu, funditto napisał(a): Oj będzie graneMyślę sobie, co ten człowiek pisze, jakie grane. A to już październik.Zamawiał ktoś preordera z uniblo? Jakieś maile ze statusem kiedy będzie wysyłane? Ja póki co nic nie dostałem.
Opublikowano środa o 08:012 dni 3 minuty temu, Manor napisał(a):Zamawiał ktoś preordera z uniblo? Jakieś maile ze statusem kiedy będzie wysyłane? Ja póki co nic nie dostałem.Ja zamawiałem niedawno preorder, wysyłają maila po nadaniu paczki.
Opublikowano środa o 09:572 dni ja sobie spasuję, bo i tak mam All-Stars do ogrania jeszcze. pierdolonko uniblo o limitach jakoś mnie nie przekonuje
Opublikowano środa o 10:182 dni Chezky coś cicho siedzi w sprawie tego niby limitowanego nakładu, pewnie już pół palety odłożone
Opublikowano środa o 11:152 dni Tak samo jak Galaxy pierwsze to i drugie mam na WII ale nigdy nie byłem w stanie ograć tego z tym sterowaniem. Ograłem w kolekcji Mario 3d All-Stars Galaxy co spowodowało u mnie ponowną próbę podejścia na WII ale odpadłem, zestawik kupiony bo szkoda nie ograć najlepiej ocenianego platformera 3d w historii.
Opublikowano środa o 15:342 dni Każda wersja dropi na sekundę jak się gwałtownie zmieni perspektywę w tym momencie gry xd
Opublikowano wczoraj o 06:07 1 dzień Nie oczekuje nic więcej po konsolach sprzed 7 i 15 lat ale taka nowa z czasem na super remaster?
Opublikowano wczoraj o 06:10 1 dzień Autor To tak specjalnie, żebyś miał arcade perf... znaczy Wii perfect
Opublikowano wczoraj o 06:17 1 dzień Kazda wersja dropi ale nie widzieć na wykresach że wersja z S2 najbardziej to już chyba wyparcie
Opublikowano wczoraj o 06:31 1 dzień specjalnie tak zrobili żebyś się poczuł jak wtedy gdy byłeś młodszy, kochane Nintendo
Opublikowano wczoraj o 06:50 1 dzień Kochane Nintendo. Słuchają graczy jak ci od abonamentów na gierki
Opublikowano wczoraj o 06:55 1 dzień Może i dropi, ale to 2 genialne gry na nośniku fizycznym za tyle co 2 miesiące gamepassa. Do tego te pieniążki stoją Ci na półce, a nie znikają na wypłaty dla hindusów. Graczu wybierz mądrze
Opublikowano wczoraj o 07:29 1 dzień Zamawiał ktoś może w Euro RTV? Pierwszy raz brałem coś u nich w preorderze i nawet jeszcze nie wysłali.Edit: Dobra, dopiero dzisiaj wysyłają. Edytowane wczoraj o 07:42 1 dzień przez wrog
Opublikowano wczoraj o 07:37 1 dzień 41 minut temu, jimmy napisał(a):Może i dropi, ale to 2 genialne gry na nośniku fizycznym za tyle co 2 miesiące gamepassa. Do tego te pieniążki stoją Ci na półce, a nie znikają na wypłaty dla hindusów. Graczu wybierz mądrzeGierek nie deprecjonuję, obie skończyłem a dwójka to najlepszy marian 3d jaki się ukazał (w mojej opinii oczywiście) i nawet skończenie SMO nie zmieniło mojego zdania
Opublikowano wczoraj o 07:59 1 dzień Wpadł Day 1 patch więc performance na tamtym filmiku już nieaktualny