Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Super Mario Galaxy 1+2

Featured Replies

• Odpowiedzi 142
  • Wyświetleń 5,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Będzie grał jako 2 osoby, normalny gracz I bezkrytyczny fan nintendo

• Czemu tylko 40$ za grę jak miały być po 80$ i 90$? Coś mi tu nie pasuje

• Czy to prawda, że przeszedłeś Mario Galaxy grając Dual Sensem?

Opublikowano

2 godziny temu, Chmielinski napisał(a):

Ogólnie nie bardzo rozumiem tyle narzekania na sterowanie gyro, ale może nie grając w oryginał nie wiem co straciłem.

Już przy premierze Zeldy Skyward Sword, okazało się, że wiele osób na całym świecie... nie wiem, nie bardzo sobie radzi z celowaniem ruchowym. To co ludzie opowiadali historii o niemożności zrobienia najprostszej rzeczy w tej grze postawiło sprawę jasno, że jest jakiś popularny wielki problem. Acz też z drugiej strony wiem, że nie TRZEBA go mieć, bo ja go nie miałem nigdy. Czyli generalnie są ludzie którzy celują sobie na luzie całe życie, i też tacy dla których to jakiś koszmar i beznadzieja.

Dla mnie osobiście to żyroskop jest nawet lepszy, bo mogę mieć rękę jak chcę, może mi zwisać luźno wzdłuż ciała i dalej mogę celować - podejrzewam, że może celowanie wiilotem dosłownie tam na ekranie, gdzie chcesz pokazać, było jakoś bardziej intuicyjne dla niektórych.

Nic nowego, ale jeśli nie przeszkadza ci to też nic nowego.

Opublikowano

A ja tam mimo posiadania pierwotnych wersji na Wii zamówiłem sobie w pempiku wersję na switcha i przejdę je handheldowo :-)

Opublikowano

Ja też zamówiłem, a Galaxy 2 na Wii sprzedałem. Nie lubiłem sterowania na Wii i Galaxy 1 wolałem z wydania 3D All Stars niż na premierę. Później niestety 3D All Stars sprzedałem, więc teraz jedyneczka wraca do kolekcji z 2. Jeszcze cudownie się złożyło, że wczoraj skończyłem duże projekty i do końca tygodnia mam względny luz. Oj będzie grane

Opublikowano
28 minut temu, funditto napisał(a):

Oj będzie grane

Myślę sobie, co ten człowiek pisze, jakie grane. A to już październik.

Zamawiał ktoś preordera z uniblo? Jakieś maile ze statusem kiedy będzie wysyłane? Ja póki co nic nie dostałem.

Opublikowano
3 minuty temu, Manor napisał(a):

Zamawiał ktoś preordera z uniblo? Jakieś maile ze statusem kiedy będzie wysyłane? Ja póki co nic nie dostałem.

Ja zamawiałem niedawno preorder, wysyłają maila po nadaniu paczki.

Opublikowano

ja sobie spasuję, bo i tak mam All-Stars do ogrania jeszcze. pierdolonko uniblo o limitach jakoś mnie nie przekonuje

Opublikowano

Można i tak a potem szukać pudełka na ryneczku wtórnym za 5 bomb shieeet

Opublikowano

Chezky coś cicho siedzi w sprawie tego niby limitowanego nakładu, pewnie już pół palety odłożone szekle

Opublikowano

Tak samo jak Galaxy pierwsze to i drugie mam na WII ale nigdy nie byłem w stanie ograć tego z tym sterowaniem. Ograłem w kolekcji Mario 3d All-Stars Galaxy co spowodowało u mnie ponowną próbę podejścia na WII ale odpadłem, zestawik kupiony bo szkoda nie ograć najlepiej ocenianego platformera 3d w historii.

Opublikowano

Jest, dostałem maila że gra już wyruszyła :)

Opublikowano

A dla mnie aż za ostre, oczy troche bolą

Opublikowano

Każda wersja dropi na sekundę jak się gwałtownie zmieni perspektywę w tym momencie gry xd

4trgtrh.jpg

Opublikowano

Nie oczekuje nic więcej po konsolach sprzed 7 i 15 lat ale taka nowa z czasem na super remaster?

Opublikowano
  • Autor

To tak specjalnie, żebyś miał arcade perf... znaczy Wii perfect

Opublikowano

Kazda wersja dropi ale nie widzieć na wykresach że wersja z S2 najbardziej to już chyba wyparcie

Opublikowano

Może i dropi, ale to 2 genialne gry na nośniku fizycznym za tyle co 2 miesiące gamepassa. Do tego te pieniążki stoją Ci na półce, a nie znikają na wypłaty dla hindusów. Graczu wybierz mądrze

Opublikowano

Zamawiał ktoś może w Euro RTV? Pierwszy raz brałem coś u nich w preorderze i nawet jeszcze nie wysłali.

Edit: Dobra, dopiero dzisiaj wysyłają.

Edytowane przez wrog

Opublikowano
41 minut temu, jimmy napisał(a):

Może i dropi, ale to 2 genialne gry na nośniku fizycznym za tyle co 2 miesiące gamepassa. Do tego te pieniążki stoją Ci na półce, a nie znikają na wypłaty dla hindusów. Graczu wybierz mądrze

Gierek nie deprecjonuję, obie skończyłem a dwójka to najlepszy marian 3d jaki się ukazał (w mojej opinii oczywiście) i nawet skończenie SMO nie zmieniło mojego zdania

Opublikowano

Wpadł Day 1 patch więc performance na tamtym filmiku już nieaktualny

44tregte.jpg