Opublikowano niedziela o 16:581 dzień Po niespełna 3 dobach od startu:limitowana - 400 egz. Poksy/Pikachu - 160Super Mario Land - 121Zelda - 74Tetris - 50Metal Gear - 41Metroid II - 26Total 872.
Opublikowano niedziela o 17:281 dzień 9 minut temu, grzybiarz napisał(a):Jak to wygląda na tle xboxa czy pc?Coraz trudniej to porównywać, bo te starty w różnych okresach, różna promocja, ale tak pi razy oko na przykładzie Allegro pierwsze 3 dni:- Amiga - tu się nie da za bardzo ogarnąć, bo zablokowali sprzedaż po kilku godzinach - Arcade - 373 - mizerny start, ale finalnie przedsprzedaż ponad 1900 egz. - PS3 - 737- PC - 694 - ale finalnie potem bardzo dobry wynik- SNES - 859 - tu był kapitalny start- Xbox - 616 - tu dla odmiany super start zrobiła limitka, potem jednak przyhamowało- GB - 665
Opublikowano niedziela o 17:491 dzień Arcade takie popularne? Szok!Pewnie największymi hitami były PS2 Extreme, Pegasus i numer zerowy.
Opublikowano niedziela o 18:141 dzień Autor Ja jestem ciekaw jak wyglada sprawa sztuk na glowe, przy snesie w temacie sporo ludzi pisało, że bierze po kilka, sam wziąłem pare, a tu przy GB niestety kasztany i nie widze takiego entuzjazmu. Tylko, że forumek to ułamek klientów.
Opublikowano niedziela o 18:231 dzień 8 minut temu, Shen napisał(a):Ja jestem ciekaw jak wyglada sprawa sztuk na glowe, przy snesie w temacie sporo ludzi pisało, że bierze po kilka, sam wziąłem pare, a tu przy GB niestety kasztany i nie widze takiego entuzjazmu. Tylko, że forumek to ułamek klientów.SNES - 1,089 numeru na zamówienie w tych pierwszych swoich dniachGB - 1,077 przez te 3 dni
Opublikowano niedziela o 18:461 dzień Jak coś to Xbox miał dokładnie to samo co SNES po tych 3 pierwszych dniach 1,089. A im dłużej tym bardziej to się spłaszcza, bo tak jak obserwuję, to po 2 lub więcej okładek biorą Czytelnicy na początku przedsprzedaży, potem im dalej, tym więcej zamówień z pojedynczymi okładkami.
Opublikowano niedziela o 19:511 dzień Widać pakiety też schodzą, bo można przyoszczędzić na wysyłce. Sam też dlatego się wstrzymałem z zakupem MGS.
Opublikowano niedziela o 23:121 dzień 5 godzin temu, aux napisał(a):Arcade takie popularne? Szok!Pewnie największymi hitami były PS2 Extreme, Pegasus i numer zerowy.Numer zerowy to był kosmiczny wynik - z tego co pamiętam finalnie poszło niespełna 9 tysięcy.Pegasus wyprzedał się prawie cały czyli około 5k, PS2 było niespełna 4k. Tylko tu już nie jest mowa o przedsprzedaży tylko wyniku jaki finalnie magazyny osiągnęły po kilku miesiącach. Edytowane niedziela o 23:141 dzień przez Roger
Opublikowano wczoraj o 05:19 1 dzień Podoba mi się Wasza transparentność. Nie ma ściemy, że jak dużo egzemplarzy schodzi, to "Sukces!", a jak mało, to "Tajemnica handlowa".Jak będzie trzeba kupować więcej egzemplarzy na osobę, to piszcie. Może forumki cebulują przy sprincie do paczkomatu (Playstation), albo przy chipsach (Xbox), ale na pismo znajdziemy zaskórniaki
Opublikowano wczoraj o 05:42 1 dzień Fajnie, że się w miarę kręci biznes naszemu Prezesowi. Niech sobie kupi coś ładnego za te pieniądze.
Opublikowano wczoraj o 06:31 1 dzień 48 minut temu, Pix napisał(a):Fajnie, że się w miarę kręci biznes naszemu Prezesowi. Niech sobie kupi coś ładnego za te pieniądze.Może starczy na coś więcej niż waciki
Opublikowano 23 godziny temu23 godz. Jak to mawia znajomy "Perez, Ty nie masz żadnej kasy, to wszystko pieniądze spółki" Coś tam pany z tego zostaje, co oczywiście jest Waszą zasługą, bo bez Czytelników to byśmy sobie mogli do szuflady pisać. To co widzę to na pewno trzeba ogarniać różne "nogi" tego całego biznesu, bo to już nie te czasy, gdy można byłoby utrzymać takie pismo z samej sprzedaży egzemplarzowej z przysłowiowych kiosków. Natomiast przy specjalach, książkach, Patronite i kolejnych pomysłach, które mamy, to może jeszcze trochę pożyje, chociaż wszystko zależy od ogólnych tendencji czytelnictwa, bo te raczej nie zwyżkują.
Opublikowano 15 godzin temu15 godz. 7 godzin temu, Perez napisał(a):kolejnych pomysłachUchylisz rąbka tajemnicy?
Opublikowano 11 godzin temu11 godz. Wleciała reklama :) https://www.purepc.pl/czasopismo-psx-extreme-edycja-specjalna-game-boy
Opublikowano 10 godzin temu10 godz. 47 minut temu, Ukukuki napisał(a):Wleciała reklama :)https://www.purepc.pl/czasopismo-psx-extreme-edycja-specjalna-game-boyTam to nam pięknie PC Extreme siadło. W sumie to przy okazji PC Extreme poznałem Sebastiana z PurePC i tak teraz pokminiłem, że spróbujemy się znowu pokazać z tymi naszymi specjalami. 5 godzin temu, triboy napisał(a):Uchylisz rąbka tajemnicy?Niektóre tematy mają status "a może by...", więc za wcześnie, ale są te takie bliższe realizacji - pewnie spróbujemy już niebawem z jakimiś koszulkami czy kubkami jako dodatki choćby do zamówień na Allegro, bo czasami ktoś coś chce dorzucić i niekoniecznie kolejny numer czasopisma/specjala.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. 21 godzin temu, Perez napisał(a):Natomiast przy specjalach, książkach, Patronite i kolejnych pomysłach, które mamy, to może jeszcze trochę pożyje, chociaż wszystko zależy od ogólnych tendencji czytelnictwa, bo te raczej nie zwyżkują.Ja tam jestem spokojny o naszą gazetkę. Za chwilę 30 lecie! Ale to będzie świętowanie! Wydanie specjalne, extreme party, wywiady, autografy, wizyty w zakładach pracy hehe Z tymi gadżetami to już dawno mówiłem że by się przydały. Taki kubek, koszulkę czy brelok biorę z miejsca. CDA od dawna ma gadżety. Wiem że kokosów z tego nie będzie, ale zyskacie kudosy bo dla fanów pisma to będzie fajna sprawa. Co jakiś czas wraca w żartach "Forumek Extreme". Moim zdaniem na 30 lecie fajnym specjalem byłby "Czytelnik Extreme" gdzie zebrano by nasze najciekawsze teksty na tematy w stylu - twoje konsolowe doświadczenie, ulubione gry, konsolowy przypał itp. Plus oczywiście fotki graczy. Żadnych krzesełek na Sokolskiej
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Dodatkowo najzabawszne posty na forum z dopisanym lore przez redaktorów pisma.