Opublikowano czwartek o 08:283 dni No to wyciekłohttps://www.instagram.com/p/DO_6R7BjG5I/?igsh=YzljYTk1ODg3Zg%3D%3D
Opublikowano czwartek o 08:533 dni Niemcy xdddddW końcu Japonia, z serpentynami, miastami z wieżowcami, Fudżi w tle i angielskim z japońskim akcentem
Opublikowano czwartek o 09:033 dni 9 minutes ago, Rozi said:Niemcy xdddddW końcu Japonia, z serpentynami, miastami z wieżowcami, Fudżi w tle i angielskim z japońskim akcentem Mam nadzieję będzie Papa Kazunori, który ścigał się w górach Japonii swoim zardzewiałym Civiciem w '76.
Opublikowano czwartek o 09:293 dni Cringometr może wyjebac poza skale nawet w porównaniu z Meksykiem.
Opublikowano czwartek o 09:383 dni 4 minuty temu, Homelander napisał(a):Japonia? Znowu ruch lewostronny? Jebać.Można jeździć po prawej stronie, policja nie łapie.
Opublikowano czwartek o 09:393 dni 1 minute ago, Rozi said:Można jeździć po prawej stronie, policja nie łapie.Ale boty na czołówkę już tak
Opublikowano czwartek o 09:393 dni Premiera pewnie tradycyjnie dla Horizona jesień 2026. Oby tylko mapa nie była znowu zrobiona pod tryb Eliminator i o resztę nie ma się co przesadnie martwić.
Opublikowano czwartek o 09:403 dni Mam nadzieję, że tym razem jedyną nowością nie będzie zmiana settingu.
Opublikowano czwartek o 09:413 dni Nawet nie tyle, że sam ruch, ale mam wrażenie, że Japonia z racji popularyzacji gier umiejscowionych w KWW straciła ze swojej tajemniczości i uroku.Niemcy + opcjonalnie Austria/Szwajcaria nie tylko zaoferowałyby bardzo bogatą tradycję motoryzacyjną, ale i pewna swojskość dla polskiego odbiorcy.Nawet już same Chiny czy Korea przyjąłbym z większym zainteresowaniem niż Japonię, ale stało się więc trzeba czekać do siódemki gdzie Niemcy muszą być już na 100%.No, ale myślę, że wszystkie wątpliwości i tak rozwieje odpalenie najlepszej samochodówki na rynku.
Opublikowano czwartek o 09:453 dni Taka indie Polska zresztą gra Japanese Drift Master pokazała, że Japonia ma ogromny potencjał w kwestii free roamowych samochodowek, będzie dobrze. Mam nadzieję na wykorzystanie odpowiednie przede wszystkim legendarnych japońskich tunerow, nierozłącznie związanymi z tamtejsza kulturą motoryzacji od w zasadzie lat 70. Mid Night Club i wyścigi na obwodnicy?
Opublikowano czwartek o 09:463 dni .Niemcy + opcjonalnie Austria/Szwajcaria nie tylko zaoferowałyby bardzo bogatą tradycję motoryzacyjną, ale i pewna swojskość dla polskiego odbiorcy.Myślę, że Polska była by najlepszym wyborem.
Opublikowano czwartek o 09:473 dni No i super, wreszcie Japonia. Trzeba trzymać kciuki, żeby wszystko wypaliło, bo ten setting ma ogromny potencjał.
Opublikowano czwartek o 09:483 dni 2 minuty temu, Bartg napisał(a):Taka indie Polska zresztą gra Japanese Drift Master pokazała, że Japonia ma ogromny potencjał w kwestii free roamowych samochodowek, będzie dobrze. Mam nadzieję na wykorzystanie odpowiednie przede wszystkim legendarnych japońskich tunerow, nierozłącznie związanymi z tamtejsza kulturą motoryzacji od w zasadzie lat 70. Mid Night Club i wyścigi na obwodnicy? Szans na to zero, ale jakby postawiono na Japonię lat 80/90 to bym się chyba zeszczal z wrażenia. xD
Opublikowano czwartek o 09:543 dni 4 minutes ago, Paolo de Vesir said:Szans na to zero, ale jakby postawiono na Japonię lat 80/90 to bym się chyba zeszczal z wrażenia. xDNa to szanse jeszcze mniejsze, bo muszą potem pchać 3 lata nowe samochody. Ale mino wszystko liczę na duzo odniesień do historii motoryzacji w Japonii i całej kultury, bo ta w Meksyku to chyba faktycznie tylko bylo przerabianie Garbusow przez Pape Fernando.
Opublikowano czwartek o 10:513 dni Cudowny pokaz, po 4 latach nie mają nawet kilkadziesiąt sekund gameplayu, cudo.